dinsdag 26 februari 2013

Sale A Brations



Elk jaar geeft Stampin 'Up! klanten hostesses en nieuwe demonstratrices de gelegenheid fantastische GRATIS limited edition stempel sets te krijgen.

Als je aan € 60 aan Stampin' Up! producten koopt dan ontvangt je een gratis Sale A Brations set. Er is geen limiet want voor elke € 60 die je besteedt krijg je een set. Je mag dus twee sets uitzoeken als je € 120 besteed aan Stampin' Up! producten. De producten waar je uit kan kiezen vind je hier.

Wanneer je een workshop host van ten minste € 425 (exclusief BTW en verzendkosten) ontvangt u een gratis Sale A Brations als aanvulling op alle van de reguliere gastvrouw voordelen.  

Tijdens Sale A Brations kun je profiteren van een enorm voordeel op de aanschaf van je starters kit. Normaal gesproken kies je materialen uit de catalogus ter waarde van € 175 en dan betaal je € 129.
Tot en met 22 maart kies je voor maar liefst € 219 aan materialen en betaal je slechts € 129. Wil je demonstratrice worden dan kan je mij mailen, of je kan je direct aanmelden als hier klikt. 

Deze periode loopt nog tot en met 22 maart. Dit weekend ga ik een verzamel bestelling plaatsen bij Stampin' Up! dus wil je iets bestellen dan kan je dat nog tot en met morgen doorgeven via de mail. Heb je een grotere bestelling dan komt deze rechtstreeks bij jou thuis. Zodra je bestelling binnen is bespreek ik altijd met jou de mogelijkheden. 

PS, Als je iets wilt bestellen dan kan je dat altijd doen hoor, je hoeft niet te wachten tot ik weer ga bestellen bij SU  photo snn_smilie_th_thzwinkergirl.gif
 photo seperator.jpg

zondag 24 februari 2013

Oh Happy Day!


Goedemiddag, vandaag wilde ik lekker aan de freubel en ik was wat inspiratie aan het opdoen op internet toen ik zag dat de Paper Players een nieuwe sketch hadden geplaatst. Een hele leuke sketch dus ik dacht daar ga ik een kaartje mee maken. 

De stempel set die ik heb gebruikt is een Sale-a-Brations set en heet Bloomin' Marvelous. Een hele leuke set met een bloemetje, een blaadje, een vlindertje, en vogeltje en verschillende teksten. Deze set is zo leuk en alleen tot en met 22 maart verkrijgbaar als gratis cadeau als je een bestelling plaatst van € 60. 

Ik heb de blaadjes gestempeld met Pool Party op Whisper White cardstock en de bloemetjes zijn gestempeld met Primerose  Petals. Het vogeltje (eigenlijk is het een Kolibri) heb ik gestempeld met Early Espresso en uigeknipt. Om het wat hoger te plakken heb ik de Dimensionals gebruikt. het dsp papier komt uit de More Amore collectie. Het bauwe strookje heb ik geembosd met de Perfect Dolka Dots Embossing Folder. Het tekstje komt ook dezelfde set en heb ik gestempeld met Early Espresso. 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Bloomin' Marvelous
DSP: More Amore 
Cardstock: Primrose Petals, Whisper White en Pool Party
Inkt: Primerose Petals, Pool Party and Early Espresso 
Other: Perfect Polka Dots Embossing Folder
En een beetje van mezelf

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Op 2 maart doe ik een verzamel bestelling. Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben.

 photo seperator.jpg

Ink Pad Club


Stampin 'Up! ink pads zijn voorzien van een gepatenteerde flip-top design zodat de inkt op zijn kop bewaard wordt zodat het pad oppervlak vochtig blijft. De inkten zijn voorzien van sneldrogend op kleurstoffen gebaseerde inkten en bevatten rijke pigment die ideaal is voor kaartjes, scrapbooking, reliëf en andere ambachtelijke projecten en zijn de beste keus voor een langdurige kleur. 

De inkt soorten zijn zuurvrij en zijn verkrijgbaar in pads en inkt vullingen. Deze inkt is verkrijgbaar in Coordinating Colors family's. De inkt pad heeft een geen gebruikelijk linnen bovenkant maar van foam. Hierdoor be ink je je stempel heel gelijkmatig. Je kan ze ook gebruiken om je stempel afdrukjes mee in te kleuren icm de Auqua Brush of de speciale blender pen. 

Totaal zijn er 50 verschillende kleuren ondergebracht in 4 kleuren families. De Bright-, de Subtles-, de Regals- en de Neutrals collectie. Er zijn ook nog 10 In Color kleuren (2011 - 2013 & 2012 - 2014) deze kleuren zijn tijdelijk verkrijgbaar. 

Vanaf nu kan je lid worden van de ink pad club. Deze heeft een looptijd van 4 maanden en gaat van start als er 8 personen zijn. In deze 4 maanden krijg je 4 ink pads per maand naar eigen keuze. Gedurende deze vier maanden ontvang je eenmalig € 15 die je mag besteden aan Stampin' Up! producten. 

Deze inkpad club kost € 30,95 per persoon per maand. Na deze 4 maanden kan je nog 4 maanden deelnemen aan de club net zolang dat je de kleuren collectie van jou keuze hebt.

Ik zal je een email sturen op de eerste dag van de maand om je te herinneren jouw keuze aan mij door te geven. Je mag natuurlijk ook zelf je keuze aan mij doorgeven voor de eerste van de maand. Zet dan als onderwerp Ink Pad Club en de maand in je email.

Als je mee wilt doen met de ink pad club mail me dan (je kan de email button vinden aan de linkerkant in de blogroll) en zet in je onderwerp Ink Pad Club.

 photo seperator.jpg

zaterdag 23 februari 2013

Stempel Club ...

Wil jij je Stampin' Up collectie graag uitbreiden, zonder je bankrekening te plunderen? Wil je gratis extra producten ontvangen? Wil je elke maand een envelop op je deurmat vinden maar dan met een persoonlijk tintje? Dan is deze club zeker iets voor jou!

Je wordt lid van deze stempel club dmv een email te schrijven naar mij en hij gaat van start zodra er 6 personen zijn.

Elk lid besteed € 35 per maand en je geeft je op voor een periode van zes maanden. Het is niet mogelijk om tussentijds te stoppen! Je mag zelf kiezen wat je elke maand wilt ontvangen je hoeft niet alleen uit stempels te kiezen. Je keuze kan bestaan uit alles wat er verkrijgbaar is uit de catalogi van dat moment. Jij bepaalt dus zelf wat je wilt ontvangen in je Stempel Club pakket.

Gedurende de zes maanden zal iemand van jullie om de beurt de hostess zijn. Als het jouw beurt is om de hostess te zijn dan krijg jij voor €30 aan producten van Stampin' Up! gratis. Je mag zelf je eigen cadeau kiezen. Ik hou de volgorde van aanmeldingen aan voor deze gratis producten.

Je ontvangt van mij, gedurende je abonnement, de seizoen catalogus gratis.

Ik zal je een email sturen op de eerste dag van de maand om je te herinneren jouw keuze aan mij door te geven. Je mag natuurlijk ook zelf je keuze aan mij doorgeven voor de eerste van de maand. Zet dan als onderwerp Stempel Club en de maand in je email.

Je kan je vanaf nu inschrijven dmv een mailtje te schrijven. Vind je het leuk om mee te doen? Klik op de email button in de linker blogroll. Als er genoeg aanmeldingen zijn dan kunnen we misschien al starten op 1 maart ;) Heb je vragen dan hoor ik het graag van je.

(Deelname is exclusief €1 administratiekosten en exclusief verzendkosten per maand)
 photo seperator.jpg

woensdag 20 februari 2013

{no matter what}

 
Deze kaart had ik gemaakt voor de Challenge Blog Case this Sketch maar ik was te laat ... nou ja hihi ik laat hem jullie toch even zien hoor, want ik vind hem veels te leuk om hem niet te showen ;) 

De basis kaart is gemaakt van Primrose Petals en daarop heb ik een enkele kaart geplakt in de kleur Pool Party. Wat een heerlijk vrolijk kleurtje ... het design papier komt uit de More Amore Specialty Designer Series en ik heb ze uitgestanst met de framelits uit de Hearts a Flutter set. De gaatjes heb ik geprikt met de Paper Piecing Tool en de Essentials Paper Piecing pack en toe geborduurd met de hand. De tekst komt uit de Petite Pairs set en is gestempelt met Stazon Black. 

Tot en met 22 maart kan je nog gebruik maken van de Sale A Brations, je krijgt dan bij elke € 60 euro die je besteed een gratis stempelset. Er zijn 17 exclusieve sets te krijgen tijdens deze Sale A Brations en na deze periode niet meer te krijgen. Je kan de exclusieve sets hier vinden en ze zijn zo gaaf. 

Een hele leuke dag verder ;o) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Petite Pairs
DSP: More Amore 
Cardstock: Primrose Petals en Pool Party
Inkt: Stazon Black
Framelits: Hearts a Flutter
Other: Essentials Paper Piecing Pack

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Op 2 maart doe ik een verzamel bestelling. Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben.

 photo seperator.jpg

dinsdag 19 februari 2013

Love

Goedenavond, zoals beloofd is hier mijn kaartje die ik heb gemaakt met een stempel uit de Secret Garden set. Een mooie set met verschillende bloemen en je kan er ook een stans set bij kopen zodat je de bloemen kunt uitstansen.

Ik heb de bloem op aquarel papier gestempeld met de Primrose Petals inkt. Met de Aqua Painter heb ik de bloem ingekleurd met dezelfde kleur inkt. Je kan zo mooi aquarellen met de inkt (al heb ik nog wat oefening nodig lol) Op de bloem heb ik pareltjes geplakt. Het design papier komt uit de More Amore Specialty Designer Series. De strookjes heb ik uitgesneden en de onderkant van de strookjes heb ik uitgestanst met een framelits uit de Hearts a Flutter framelits set. Een van de strookjes is geembosd met de Elegant Lines Folder. Het rode bloementje is uitgestanst met een framelits uit de Secret Garden framelits set en ik heb er een roosje opgeplakt. De ticket komt uit de Artisan Embellishments kit. De kleuren cardstock die ik heb gebruikt zijn Primrose Petals en Whisper White.

Ik wens jullie een hele fijne avond en bedankt voor jullie bezoek. 
PS hebben jullie mijn Share Club pagina al gevonden ... denk niet te lang na want ik heb al wat aanmeldingen binnen ;)
 photo seperator.jpg

zondag 17 februari 2013

CAS on Sunday #2


 Goedemorgen, vandaag begint de nieuwe challenge bij CAS on Sunday en deze keer is het thema 'Making the Rounds' dus maak een ronde kaart en houd het natuurlijk Clean & Simple. Je kan een hele leuke prijs winnen als je deze keer de winnaar bent, meer informatie hier over kan je lezen op het blog. 

 Op mijn kaart heb ik de set Circle Circus gestempeld en ik heb de kleuren Basic Gray, Island Indigo en Riding Hood Red Inkt gebruikt. Het stukje design papier komt uit de Twitterpated collectie. Ik heb de rondjes uitgeponsd met de Stampin 'Up cirkel ponsen en ze ponsen zo lekker, je hebt er helemaal geen kracht voor nodig. Het teksje komt uit de Petite Pairs set en het rode ronje is ook uitgeponsd en daarna geembosd met de Elegant Lines Folder. 

 Ik wens jullie allemaal een hele leuke relaxte zondag ;o) 
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Circle Circus en Petite Pairs
DSP: Twitterpated
Cardstock: Whisper White, Riding Hood Red en Pretty in Pink
Inkt: Basic Gray, Riding Hood Red en Island Indigo
Pons: 1 3/4 pons en 1 3/8 Circle Punch
Embossing: Elegant Lines Folder 

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Op 2 maart doe ik een verzamel bestelling. Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben.
 
 photo seperator.jpg

woensdag 13 februari 2013

Christmas Challenges {with sketches} #60


Goedemorgen allemaal, allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor alle leuke berichtjes die ik mocht ontvangen na mijn workshop dag in Heerenveen met Carmen en op de kaartjes die zijn gemaakt. Zo leuk om te lezen en binnenkort heb ik nog zo'n leuke workshop in de planning bij mijn blogdinnetje Wilma. 

Aniway, het kaartje heb ik gemaakt met een van de leuke stempels uit de Snow Much Fun set en ik heb de afbeeldingen gekleurd met Copic Markers. Het tekstje komt uit dezelfde set en heb ik gestempeld met stazon op Gumball green cardstock. De basis kaart is gemaakt met Very Vanilla. Het design papier komt uit de Be Good Cheer pakket. Het randje heb ik gemaakt met de Large Scallop Edgelits en het groene  cardstock is Gumball Green. Het knoopje is ook van SU en je krijgt heel veel knoopjes en in verschillende vormen. Het roodborstje op de sneeuwbal heb ik uitgeponst met de circle pons. 

Meer leuke kaartjes met deze leuke sketch van Chantal kan je vinden op Christmas Challenges {with sketches} 

Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Snow Much Fun
DSP: Be Good Cheer
Cardstock: Very Vanilla and Gumball Green
Inkt: SU Early Espresso, Stazon and Memento
Pons: 1¾ Inch Circle Punch
Stans: Large Scallop Edgelits
 
 photo seperator.jpg

zondag 10 februari 2013

Happy Birthday Wishes


Hallo allemaal, wat een gezellige en onwijs leuke dag heb ik gisteren gehad. Een dag met veel verschillende technieken en in verschillende stijlen. De meiden konden minimaal zes kaarten maken in Vintage, Cas en Cute. Ik heb helemaal niks gemaakt want ik was aan de klets, zorgde voor de catering en hielp waar ik kon. Ik ben Carmen enorm dankbaar voor alle voorbeeldjes en support.

Carmen had ook een kaartje met de Rock & Roll techniek gemaakt en ik moest dat natuurlijk even proberen vanmorgen. Wat een leuke techniek zeg en het effect is top. Het vlindertje komt uit de Papillon Potpourri set en is gestempeld met Baja Breeze en Cherry Cobbler. Ik heb de Elegant Butterfly Punch gebruikt om hem uit te ponsen. De cirkels heb ik geponsd met de 1¾ cirkel pons. Het dsp komt uit de twitterpated collectie, ik vind deze collectie echt helemaal te gek. Het tekstje komt uit de Petite Pairs stempel set en heb ik gestempeld met Cherry Cobbler. De basis van de kaart is 15,5 cm x 11 cm en is van Whisper White cardstock.

Een hele fijne zondagavond en bedankt voor je bezoek.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Papillon Potpourri en Petite Pairs
DSP: Twitterpated
Cardstock: Whisper White en Regal Rose
Inkt: Cherry Cobbler en Basic Gray
Pons: 1¾ Inch Circle Punch
Stans: Large Scallop Edgelits
 
 photo seperator.jpg

zaterdag 9 februari 2013

Bird Punch Knijpers


Goedemorgen, vandaag heb ik een Stampin' Up! workshop dag met 20 dames in Heerenveen en voordat ik SU demonstrator werd had ik deze dag al afgesproken met Carmen en nu gaan we het samen doen. Nou ik denk dat ik de kunst ga afkijken zeg maar, maar ik zal Carmen helpen waar ik kan. Ik heb er ongeloofelijk veel zin maar ben ook heel nerveus. Ik vind het zo leuk om de meiden die ik ken weer te zien en ook ontmoet ik nieuwe mensen vandaag zo spannend altijd. We gaan kaarten maken in verschillende stijlen natuurlijk helemaal in Stampin' Up! style en ik ben zeer benieuwd wat er uit mijn handen komt ;) Want ik heb ook zoveel te vragen aan Carmen ...


Ik heb voor alle meiden deze knijpertjes gemaakt, ergens op internet zag ik ze voorbij komen (wist ik nog maar waar dan kon ik de site even linken) en ik heb de mooie Bird Punch gebruikt voor dit project (Bedankt mam dat ik hem mocht lenen) Het DSP wat ik heb gebruikt komt uit de Festival of Prints Designer Pack en ik vind de kleuren helemaal leuk! Ik heb de strookjes gesneden en vastgeplakt met Sticky Strip en het vogeltje is vastgeplakt met de dimentionals. Dat zijn foam blokjes en hebben de vorm van een zeshoekje. Ze plakken heel vast en ik vind ze helemaal geweldig. Het papiertje wat erop zit gaat er ook heel gemakkelijk af zodat je niet met een prikpen hoeft zitten te 'knoeien' om het eraf te krijgen.

 
En zo zag het eruit in mijn mandje ;o) Ingepakt in cellofaan zakjes, touwtje erom en klaar ...

Een hele leuke dag allemaal en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;o)
 
 
Dit heb ik gebruikt voor mijn knijpertjes
Design papier: Festival of Prints Designer Pack
Punch: Bird Builder Punch
En een beetje van mezelf
 
 photo seperator.jpg
 

donderdag 7 februari 2013

Birthday Wishes


 
 Goedemorgen, wat een leuke reacties hebben jullie achter gelaten op mijn berichtje van gisteren. Zo leuk om het allemaal te lezen en dank jullie wel dat jullie me weer gaan volgen.
 
Mijn eerste kaartje op deze blog heb ik gemaakt voor een jarige en ik heb het design papier van Twitterpated gebruikt. Ik heb de Basic Gray inkt gebruikt om de randjes te inkten. Ik heb het rondje uitgesneden en geembosd met de Perfect Polka Dots Folder. De vlinder bovenin heb ik uitgeponsd met de de Elegant Butterfly pons en het kleine vlindertje is gemaakt met de Beautiful Wings Embosslits. Het tekstje komt uit de So Happy for You stempelset en ik heb Cerry Cobbler inkt gebruikt.
 
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie bezoek.
 
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: So Happy for You
Design papier: Twitterpated
Cardstock: Cerry Cobbler, Whisper White en Regal Rose
Inkt: Cherry Cobbler en Basic Gray
Other: Elegant Butterfly pons, Perfect Polka Dots en Beautiful Wings Embosslits

 photo seperator.jpg
 
 

woensdag 6 februari 2013

Welkom en een nieuw avontuur ....



Goedemorgen allemaal, wat ontzettend spannend allemaal zeg. Ik ben helemaal in de wolken dat ik dit avontuur ga beginnen. Het is ontzettend spannend en tegelijk heel eng maar met hulp van mijn teamies gaat het helemaal goed komen ;o)
Afgelopen zaterdag heb ik mij ingeschreven als demonstratrice van Stampin' Up! en ik moest van te voren bedenken wat ik graag in mijn starterspakket zou willen ontvangen, poeh dat is moelijk zeg ... want eigenlijk wil ik alles lol. Maar dat kan natuurlijk niet. Ik ben nog aan het wachten op mijn starters kit maar vanwege de drukte moet ik wat langer wachten dan anders.

Ik ben nog vol op bezig met het invullen van mijn blog, maar dat komt allemaal goed. Er komen deze week steeds meer dingen bij gevoegd. En ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden als jullie me hier gingen volgen ;)

Een hele fijne dag allemaal en dank je wel voor je bezoek.
 photo seperator.jpg