zondag 31 maart 2013

Sending Many Thanks


 Goedemorgen op deze eerste Paasdag ... vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de CAS on Sunday Challenge blog. Deze week is het thema 'Thank You' dus maak een Clean & Simpel kaartje om een bedank kaartje te maken voor iemand.

Ik heb de hele leuke Owl Punch gebruikt voor mijn kaartje, deze pons is helemaal het einde, je kan er zoveel kanten mee op. Voor als er iemand ziek is, voor een mannen kaart, als er iemand is geslaagd en ga zo maar door.

Ik heb als basic Crumb Cake cardstock gebruikt en met de Bird punch heb ik het takje geponst uit Always Artichoke cardstock. Het uiltje is uitgeponst uit Early Espresso cardstock en ik heb ook Whipser White en Island Indigo gebruikt. Het design papier komt uit de Sale-a-Brations periode en heet Sycamore Street, heerlijk vrolijk papier :D Het tekstje heb ik met Early Espresso gestempeld en komt uit de Petite Pairs stempel set. 
Ik wens jullie een hele leuke dag ;o) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Petite Pairs
Dsp: Festivals of Prints
Cardstock: Whisper White, Early Espresso, Island Indigo, Crumb Cake en Always Artichoke
Inkt: Early Espresso
Punch: Owl Punch en Bird Punch
 photo seperator.jpg

zaterdag 30 maart 2013

Celebrate


Goedemorgen, deze kaart heb ik gemaakt voor mijn oom die vandaag jarig is ;) Ik hoop dat hij op tijd was want ik was natuurlijk weer eens te laat met versturen. Ik zag deze kaart op de blog van Julie en ik wilde graag zo'n kaart maken met deze Motion Stamping Technique. 

De fiets komt uit de Feeling Sentimental set en deze set kan je helaas niet meer krijgen want het is een Sale-a -Brations set die je gratis kreeg als je een bestelling deed. Ik heb de fiets met Early Espresso gestempeld op Whisper White cardstock en om hem steeds lichter te krijgen beïnkt je de stempel een keer en stempelt hem drie keer op je kaart af. denk er wel om dat je op de zelfde hoogte blijft met je stempel zodat het een rechte lijn is. De tekst komt uit dezelfde set. de bannertjes aan de linkerkant heb ik gemaakt mer Early Espresso cardstock en een stukje dsp papier uit de Fan Fair collectie. 

Een hele fijne dag allemaal en bedankt voor jullie bezoekje. 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Feeling Sentimental
Dsp: Fan Fair
Cardstock: Whisper White en Early Espresso
Inkt: Early Espresso
 photo seperator.jpg

woensdag 27 maart 2013

Merry Christmas


Goedemorgen, alweer tijd voor een nieuwe Challenge op de Christmas Challenges {with sketches} blog. Jeetje wat gaat dat hard, ik had niet eens in de gaten dat ik alweer aan de beurt was. Ik ben heerlijk druk met Stampin' Up! demos en workshops voorbereiden dat ik even vergeet dat ik ook nog andere 'verplichtingen' heb. Maar gelukkig red ik het elke keer weer al is het soms wel nacht werk hoor ;p

Deze keer aan mij de eer om een sketch te maken en ik dacht ik zal eens een sketch maken voor een recht hoekige kaart, weer eens wat anders ;) Het dsp komt uit de Festival of Prints collectie, helaas niet meer verkrijgbaar, maar ik vind hem zo gaaf! De kerstboom stempel komt uit de Snow Swirled set en heb ik gestempeld met Lucky Limonade en Cherry Cobbler op Whipser White Cardstock. De tekst komt uit de Petite Pairs set en heb ik ook gestempeld met Cherry Cobbler op Whisper White en uitgeponsd met de Modern Label Punch. Het groene knoopje komt uit de Regals collectie en de doorzichtige uit de Vintage Faceted Designer Buttons zo gaaf om te gebruiken ;) Ook de brads zijn van Stampin' Up! en komen ook uit de Regals collectie.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Snow Swirled en Petite Pairs
Dsp: Festivals of Prints
Cardstock: Whisper White en Cherry Cobbler
Inkt: Lucky Limonade en Cherry Cobbler
Punch: Modern label Punch
Other: Brads, Buttons en Baker's Twine
 photo seperator.jpg

zondag 24 maart 2013

For You


Goedemorgen, het zonnetje schijnt heerlijk maar schijn bedriegt want buiten is het ontzettend koud. Het is maar -5 graden maar door de harde wind is de gevoels temperatuur - 15 of lager bbbrr. Ik heb eigenlijk wel zin in de lente, ik las ergens dat het vorig jaar 19 graden was .. wat een verschil hé ;) 

Aniways ik heb deze kaart gemaakt. Het is een 10 x 10 cm kaartje gemaakt van Whisper White cardstock en aan de rechterkant zit een strookje van de Twitterpated dsp. De cirkels heb ik gestempeld met de Circle Circus set en de kleuren inkt die ik heb gebruikt zijn, Riding Red Hood, Baja Breeze en Basic Gray. Het tekstje komt uit de Mixed Medley set (helaas niet meer te krijgen want het was een Hostess set uit de Autumn / Winter catalogus van 2012 - 2013. Ik heb de spritzer Tool gebruikt om spetters te maken met de Stampin' Write Marker.  

Ik zou graag de Share club, de Stampin' Write Marker club, de Ink club en de Online stempel club onder de aandacht willen brengen ;O) hele leuke clubs waar jij aan mee kunt doen als je wilt. Hoe het allemaal gaat kan je lezen door op de naam te klikken en dan lees daar alles over. heb je nog vragen erover dan mag je mij altijd mailen ;) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Cicle Circus en Mixed Medley
Dsp: Twitterpated
Cardstock: Whisper White
Inkt: Baja Breeze, Riding Red Hood en Basic Gray
Punch: Circle Punches 
Other: Spritzer Tool
 photo seperator.jpg

donderdag 21 maart 2013

Jarig? Of iets anders leuks te vieren .....



Ben je binnenkort jarig? Of zou je graag voor Moederdag of misschien wel voor je trouwdag leuke Stampin' Up! producten ontvangen? Misschien kan je Sinterklaas of de Kerstman een handje helpen met een verlanglijstje 

... 

Geef je Stampin 'Up! verlanglijstje aan mij door via de mail met als onderwerp verlanglijstje en je naam. Als jij dan mijn contact gegevens doorgeeft aan je man, kinderen, vrienden en familie, dan kunnen zij contact met mij opnemen* en ik zal hen helpen een cadeau voor jou te kiezen en hun helpen met het bestellen daarvan. Ik geef je keuze door die binnen hun prijsklasse past. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat jij precies krijgt wat je wilt. 


Wat heb ik hiervoor nodig: 
Het artikel nummer en de blz. waar het product staat
Naam van het product
Het aantal 
De prijs van het product


* Uiterlijk twee weken voor de datum (dit ivm de betaling, bestellen en verzenden van je cadeau)

Voor vragen kan je mij altijd mailen ;o)  

 photo seperator.jpg

dinsdag 19 maart 2013

Happy Birthday


Goedemiddag allemaal, vandaag een kaartje wat ik had gemaakt voor de workshop van afgelopen week bij Wilma. Ik had eerder deze kaart gemaakt en ik wilde er nog een maken met ander dsp papier en een stempel. 

De stempel komt uit de Bordering on Romance set en ik heb het gekleurd met Prisma Colored Pencils. Ik heb het uitgestanst met de nestabillities. Het tekstje komt uit de That's the Ticket set (een cadeautje van mijn lieve vriendin Ingen) heb ik gestempeld op Whisper White papier met Baja Breeze en uitgeponsd met de Ticket Duo Builder pons. De strookjes papier heb ik gesneden met de super gave Stampin' Trimmer (echt hij is zo super, en hij snijd recht! ook heel belangrijk) en de onderkant van de strookjes heb ik gestansd met de Hearts a Flutter Framelits Dies. De linkse strook is geembosd met de Elegant Lines Folder. 

Vraag je je af hoe ik de strookjes heb gemaakt? Dat kan je hieronder zien ....


Snijd een strook dat even breed is (of iets smaller) dan de Framelits Dies. Je doet de goede kant (dus de kant die je wilt gebruiken) aan de onderkant door de Framelits Dies en schuif het zover dat de onderkant van je strookje aan de onderkant van de dies zit. Denk erom dat je het strookje vast plakt aan Framelits Dies anders verschuift het misschien. 


Daarna doe je het stookje door de bigshot. De onderkant van het strookje is dan in de vorm van de Framelits Dies die je hebt gebruikt.


En klaar is je strookje ... dit doe je dan vier keer of zoveel dat jij nodig bent ;o) Have fun! 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Bordering on Romance, That's the Ticket
Dsp: Twitterpated
Cardstock: Whisper White en Island Indigo
Inkt: Baja Breeze en Stazon Black
Emboslits: Elegant Lines Folder
Framelits Dies: Hearts a Flutter
Punch: Ticket Duo Builder
Color Medium: Prisma Colored Pencils
Other: Nestabillities and Pearls 

Vergeet niet dat alleen deze week nog de Sale A Brations is en als je voor € 60 euro besteld mag je gratis een van deze stempeltjes uitzoeken bij je bestelling. Er zijn verschillende sets waaruit je kan kiezen. En er is zoveel leuks, er zit vast wel wat leuks voor je bij. En heb je voor € 120,00 dan mag je twee setjes uitkiezen etc. Meer informatie kan je hier lezen. 

 photo seperator.jpg

maandag 18 maart 2013

SU producten bestellen ....


Vandaag is de laatste dag om mee te kunnen doen aan de verzamel bestelling die ik as woensdag ga doen ;) Wat is een verzamel bestelling? Dat kan je hieronder lezen :D 

Op bepaalde data verzamel ik de bestellingen en vervolgens stuur ik de bestelling naar je door tegen de Post NL kosten. Ik geef de datum door (word ook aangekondigd op de blog in de side barEn voor deze datum kun je je bestelling plaatsen via de mailHet is de moeite waard als je een paar producten wilt bestellen bv als je  iets  bent vergeten of misschien alleen maar een stempel set of inkt pad nodig bent.

Ik bestel de producten die je hebt besteld nadat ik het geld heb ontvangen. Zodra de bestelling bij mij binnen is verstuur ik de producten naar je toe.

Wil je meedoen met deze verzamel bestelling dan graag je keuze doorgeven voor vanavond 8 uur!  Je betaling moet 19 maart binnen zijn en dan ga ik woensdag bestellen. 

Vergeet niet dat alleen deze week nog de Sale A Brations is en als je voor € 60 euro besteld mag je gratis een van deze stempeltjes uitzoeken bij je bestelling. Er zijn verschillende sets waaruit je kan kiezen. En er is zoveel leuks, er zit vast wel wat leuks voor je bij. En heb je voor € 120,00 dan mag je twee setjes uitkiezen etc. Meer informatie kan je hier lezen. 
 photo seperator.jpg

zondag 17 maart 2013

Birthday Wishes

Goedemorgen allemaal, vandaag een Clean & Simple kaartje voor de nieuwe Challenge van CAS on Sunday. Deze week is het thema 'Flutterby' en je moet een vlinder op je CAS kaartje gebruiken Of je nu een stempel, pons, chipboard of iets anders gebruikt het is aan jou, als er maar een vlinder op staat. 
Ik heb de vlinder gemaakt van de Beautiful Wings Emboslits en de kleur cardstock is ... Daaronder heb ik  Whisper White cardstock gebruikt en geembosd met de Elegant Lines Folder. Ik heb de Stampin' Dimensionals gebruikt zodat het een beetje bovenop de basis kaart zit. De kleur van de basis kaart is Sahara Sand Het tekstje komt uit de So Happy for You set en heb ik gestempeld met Stazon inkt. De kaart is een beetje van mijzelf en een beetje van pinterest ;) 
I love to join  Addicted to CAS #8 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: So Happy for You
Cardstock: Whisper White, Sahara Sand and Rose Red
Inkt: Stazon Black
Emboslits: Beautiful Wings and Elegant Lines Folder

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben. Ik doe op 20 maart een verzamel bestelling, meer informatie vind je onder dezelfde tab. Laatste dag om mee te doen met de bestelling is 18 maart ;o) 
 photo seperator.jpg

zaterdag 16 maart 2013

Bloomin' Marvelous


Goedemorgen, vandaag een kaartje die we onder andere afgelopen woensdag hebben gemaakt op de workshop bij Wilma. Het was een ontzettend gezellige dag en ik heb genoten ;) 
Het kaartje had ik gemaakt voor de nieuwe challenge van Crazy for CAS , voorheen Mi CAS es su CAS. Ik had met deze kaart de Challenge gewonnen en mocht daarom Guest Designer zijn. Ik kreeg een paar afbeeldingen / teksten  gemaild van Seintje en daar moest ik me door laten inspireren, nou die keuze had ik snel gemaakt hoor. Deze heb ik gebruikt voor mijn kaart.


 Ik heb als basis Whisper White cardstock gebruikt en daarop 2 design papiertjes van de Twitterpated collectie. Ik heb daarop een gaasje geplakt met de Sticky Stripe tape en toen de twee vlinders. De vlinders heb ik gemaakt met de Beautiful Wings Emboslits. Deze Emboslits stanst en embosd in een keer. Het tekstje komt uit de Bloomin' Marvelous set, een van de sets uit de Sale A Brations. 
Deze en nog andere leuke sets kan je nog gratis krijgen bij elke €60 die je besteed, maar het duurt nog tot 22 maart dus je hebt nog maar een paar dagen. Op 20 maart doe ik een verzamel bestelling. Wil je ook wat bestellen dan kan dat tot en met 18 maart. meer informatie kan je hier vinden. 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Bloomin' Marvelous
DSP: Twitterpated
Cardstock: Whisper White
Inkt: Stampin' Up Basic Gray
Emboslits: Beautiful Wings 

Wil je graag demonstratrice worden dan krijg je €90 extra in je starters pakket tot en met 22 maart. Je betaald dan €129 en je pakket is €219. De starters kit mag je zelf samen stellen. Je kan me altijd mailen als je vragen hebt. Meer informatie kan je hier vinden. Ben je er al uit dan kan je je gelijk aanmelden via boven staande button.

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben. Ik doe op 20 maart een verzamel bestelling, meer informatie vind je onder dezelfde tab. 

 photo seperator.jpg

woensdag 13 maart 2013

Hope your Christmas ....


Goedemorgen, terwijl mijn postje live gaat ben ik onderweg naar Rhenen om een workshop te geven bij Wilma. Ik heb er ongelooflijk veel zin aan en ik hoop dat het verkeer een beetje mee werkt. 

Aniway vandaag een kerstkaartje van mij die ik heb gemaakt voor de Christmas Challenges {with sketches} blog. Deze week heeft Diana de sketch gemaakt. Alweer een hele leuke sketch, maar tja ik ben nu eenmaal gek op sketches dus vind ze eigenlijk allemaal leuk. Je kan de kaartjes die de andere dt leden hebben gemaakt vinden op de blog. 

Het kaartje heb ik gemaakt met de leuke Snow Much Fun stempels van Stampin' Up en ik heb de sneeuwpop gekleurd met mijn Prisma potloden. De spetters heb ik gemaakt met de Spritzer Tool icm met de Early Espresso Write Marker. Het is even oefenen hoor hoever je de tool van je papier moet houden, want hoe dichter je op het papier zit hoe dikker de spetters. Of je hebt een grote vlek (tja gelukkig zie je daar nu niks meer van, dankzij de tekst label, lol) Het tekstje is gestempeld op de Modern Label Punch. De sneeuwvlokken heb ik geembosd met de Nothern Flurry Folder. Het dsp papier komt uit de Festival of Prints collectie. 

Ik wens jullie een hele leuke dag en ik laat jullie zeker weten hoe mijn workshop dag is gegaan ;o) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Snow Much Fun
DSP: Festival of Prints
Cardstock: Very Vanilla and Island Indigo
Inkt: SU Early Espresso, Memento and Elzybells
Pons: Modern Label Punch
Emboslits: Nothern Flurry Folder

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben. Ik doe op 20 maart een verzamel bestelling, meer informatie vind je onder dezelfde tab. En vergeet je je niet op te geven voor de workshop dag op 28 april ik heb al wat aanmeldingen maar er kunnen nog meer bij ... maar vol is vol ;) 

 photo seperator.jpg

zondag 10 maart 2013

Workshop dag in Heerenveen


Op zondag 28 April as organiseer ik een workshop dag in Heerenveen. Deze dag duurt van 10 uur tot een uur of 4 en ik zorg voor de koffie of thee, iets lekkers voor erbij en voor andere versnaperingen. Voor de lunch wordt niet gezorgd, deze moet je zelf meenemen. De kosten voor deze dag komen op  €20 en ik kan maximaal 20 personen kwijt.
Deze workshop dag staat in het teken van Stampin' Up! en wat we gaan maken is een verrassing. Je hoeft geen ervaring te hebben maar het is wel handig als je creatief bent. Ik zorg voor cardstock, stempels, inkt en andere spullen en jij neemt je snij mat, mesje en andere basis materiaal mee. 
Je kan je opgeven vanaf nu tot en met 1 april (nee dat is geen grapje) daarna krijgen jullie van mij mijn gegevens voor deze dag. Waar deze wordt gehouden, waar het geld kan worden overgemaakt, wat jullie precies mee moeten nemen en nog eventueel een aanvulling als ik wat ben vergeten. 
Jullie kunnen je opgeven via de mail. 

 
 Schrijf in het onderwerp Workshop dag Heerenveen en je ontvangt van mij zo snel mogelijk een antwoord.
De workshop gaat alleen door bij deelname van minimaal 10 personen!

 photo seperator.jpg

vrijdag 8 maart 2013

For You


Goedemorgen, vandaag een leuk cadeau envelopje die ik heb gemaakt voor een jarige. De basis is gemaakt van Baja Breeze cardstock en het patroon om dit te maken heb ik al jaren, en nog steeds leuk om te gebruiken. Het sluit met klittenband rondjes. De stempel, die uit de Bordering of Romance komt, heb ik gestempeld op Watercolor Paper en in ingekleurd met de Stampin' Write markers. Het design papier is van de Twitterpated collectie. 


Het lintje is Taffeta Ribbon in de Baja Breeze kleur en het leuke tekstje heb ik stempeld met Pretty in Pink inkt en komt uit de Pretty Petites set die je gratis krijg als je voor €60 een bestelling plaatst. Ik heb het uit geponsd met de Petite Curly Punch, die je ook gratis kan krijgen maar deze is ook na de Sale A Brations te koop. De knoopjes komen uit de Subtles collectie en ik heb Baker's Twine gebruikt in een van de knoopjes, en in de andere heb ik Taffeta Ribbon gebruikt. Ook heb ik de Paper Piecing Essentials pack gebruikt om gaatjes te prikken in de sluiting. 

*** 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Bordering of Romance and Petite Pretties
DSP: Twitterpatet
Cardstock: Whisper White and Baja Breeze
Inkt: Stazon and Pretty in Pink 
Color Medium: Stampin' Write Markers Pretty in Pink, Rose Red, Wild Wasabi and Baja Breeze 
Other: Subtles Buttons, Baker's Twine and Taffeta Ribbon 
En een beetje van mezelf

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben. Ik doe op 20 maart een verzamel bestelling, meer informatie vind je onder dezelfde tab. 
 photo seperator.jpg

donderdag 7 maart 2013

Make & Take


Vanaf deze maand organiseer ik op elke laatste woensdag ochtend van de maand een Make & Take bij mij thuis. Je kan dan van half 10 tot 12 uur een kaartje of ander klein projectje maken. Wat we gaan maken is altijd een verrassing. Ik heb  per Make & Take plaats voor vier personen dus reserveren is noodzakelijk. 

De Make & Take is inclusief alle benodigdheden voor de kaart of projectje, koffie of thee met iets lekkers. De kosten van een Make & Take zijn € 2,50. Schijf je in voor de workshops via de email.


Als je wat wilt bestellen tijdens zo'n ochtend dan kan dat natuurlijk. Heb jij een groepje van vier dames, maar willen jullie op een andere dag of tijd stip een Make & Take volgen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 

De eerstvolgende Make & Take in Nij Beets is:

Woensdag 27 maart van 9.30 tot 12 uur 
(helaas geen plek meer beschikbaar)

Je kan je opgeven tot en met zondag 24 maart 23:59 uur ...

 photo seperator.jpg

maandag 4 maart 2013

Wish Big


Goedemorgen, het is alweer maandag en de nieuwe werkweek begint weer ... gisteren heb ik heerlijk zitten kleuren in mijn hobby kamer. Ik was afgelopen donderdag naar Bovenkarspel afgereisd om een inkleur workshop te volgen bij Oma Dee olv Inge en ik heb genoten. Onderweg er naar toe dacht ik, ik heb het gemist, het inkleuren van de stempeltjes, en dus zal je ze vanaf nu weer wat vaker tegen komen op mijn blog. Niet alleen omdat ik het mis hoor maar ook om te laten zien dat je je leuke stempels heel goed kan combineren met Stampin' Up! 

Het design papier is van Stampin' Up! en komt uit de Twitterpated serie, ik ben helemaal verliefd op deze collectie, de kleurtjes zijn helemaal leuk en de patroontjes zijn ook zo leuk. De kaart is 14 x 14 cm in de kleur Basic Gray, daarop heb ik Whisper White gebruikt van 13 x 13 cm. Ik heb de Adorning Accents Edgelits gebruikt en de kleur cardstock is Pretty in Pink. De tekst komt uit de á la modes set Big Birthday Wishes en heb ik gestempeld op de Modern Label Punch. Het stempeltje heb ik gestempeld met memento black op Neenah papier en ingekleurd met mijn Prisma potloden. 


De rondjes boven het tekstje heb ik gemaakt met de 1¼ Circle Punch en ik heb er cardstock en dsp voor gebruikt daarna heb ik de rondjes gekreukeld en op elkaar geplakt. Een knoopje erop met Baker's Twine 2 brads en klaar is mijn kaartje. 

Vergeten jullie niet de Online Stempel Club, de Share club, de Ink pad club en de SU write Markers club. Ze zijn zo leuk om aan mee te doen. Meer informatie over de clubs vind je als je op de namen klikt ;) het lijkt me zo leuk om binnenkort van start te gaan ... Heb je vragen dan kan je me altijd mailen ...

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
DSP: Twitterpated
Cardstock: Basic Gray, Pretty in Pink en Whisper White 
Inkt: Basic Gray
Other: Modern Label Punch, 1¼ Circle Punch en Adorning Accents Edgelits
Stempel: My Favorite Things 

 photo seperator.jpg

zondag 3 maart 2013

Birthday Wishes



Goedemorgen allemaal, vandaag gaan we beginnen met een nieuwe Challenge bij CAS on Sunday en deze keer hebben we het thema Happy Birthday! Persoonlijk denk ik dat het een makkelijk thema is, want iedereen heeft kaartjes nodig voor als er iemand jarig is. Het enige waar je om moet denken is dat je een Clean & Simple kaartje maakt. Voor alle details kan je de blog bezoeken. 


Ik zag een hele leuke kaart op Pinterest en via daar kwam ik op de blog van Michelle en dit kaartje heb ik gebruikt als inspiratie voor mijn kaartje. Het design papier is van Stampin' Up! en komt uit de Comfort Cafe collectie en ik vind de kleurtjes helemaal leuk. Ik moest er even aan wennen om eerlijk te zijn, heel wat anders dan ik gewend bent, maar ja het is een leuke collectie. Het touwtje is van SU Linnen Thread en zo gaaf om te gebruiken. Het knoopje komt uit mijn prive collectie. Het tekstje komt uit de So Happy for You stempel set, een Sale A Brations set van 2011 en ik heb Soft Suede gebruikt om mee te stempelen.

Ik wens jullie een hele leuke zondag ;) 


Vanmorgen vroeg zag ik deze post, ik ben helemaal in mijn nopjes .. Thank you Ann to choose my card as A Cut Above, you made my day!

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: So Happy for You
DSP: Comfort Cafe
Cardstock: Whisper White 
Inkt: Soft Suede
Other: Linnen Thread
En een beetje van mezelf

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben.

 photo seperator.jpg