maandag 29 april 2013

Thanks a Million


Goedenavond  allemaal, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de workshop bij Janny een poosje geleden en die we ook afgelopen zondag hebben gemaakt bij de workshop in Heerenveen. Het was een klein ploegje in Heerenveen maar reuze gezellig en we hebben weer een en ander geleerd ;) En ik ben alweer een nieuwe datum aan het plannen .... hou dus mijn agenda in de gaten en ik zal ook zeker de datum bekend maken in een blogpostje ;o) 

De set die ik heb gebruikt heet Million Dollor Moments en is een hostess set, deze kan je dan gratis uitzoeken als je voor €200 hebt verkocht op je party / workshop. Je mag natuurlijk ook iets anders uitzoeken en tot 31 mei mag je €35 extra uitzoeken mocht je voor €350 of meer verkocht hebben, helemaal te gek toch! De basis van de kaart is gemaakt van Whisper White en daarop heb ik een enkele kaart geplakt in de kleur Lucky Limeade. Het dsp is van de Sunshine and Sprinkles collectie en ik vind deze papiertjes zo mooi van kleur. De stempel heb ik gestempeld met Marina mist op Whisper White en de papaplu, bloementjes en de laarsjes zijn gestempelt met Melon Manbo. Het gansje is in de kleur Soft Suede gestempelt. het tekstje komt uit dezelfde set en heb ik ook met Melon Mambo gestempelt, uitgeponst met een circle punch en een lintje erop geniet. Dit heb ik geplakt op Marina Mist cardstock en de pareltjes zijn ook van SU. De andere kaartjes die we hebben gemaakt kan je binnenkort op mijn blog bewonderen. 

Bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;o) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart


* Vergeet je niet dat ik de spullen die ik niet meer gebruik heb staan in een web winkeltje en je tot en met 30 april 30% korting krijgt op alles. Je kan mijn web winkeltje --> hier <-- vinden. 
 photo seperator.jpg

zondag 28 april 2013

Best Wishes


Goedemorgen, zo is dit clean and simple of niet ... Het is werkelijk een heel snel kaartje geworden want ik was natuurlijk weer eens te laat met het beginnen ervan hihi en omdat ik op dit moment een workshop aan het geven ben moest ik daarvoor ook nog een en ander doen. Gelukkig kon Vicki het postje maken op CAS on Sunday zodat ik wat meer tijd had om andere dingen te doen (Thank you so much sweetie) 
De basis van de kaart is in de kleur Whisper White en daar heb ik twee strrokjes dsp Twitterpated geplakt. Die heb ik vast geplakt met Tom Bow lijm en de tweede strook heb ik vast geplakt met Diemensionals zodat het een beetje hoger is. De randjes zijn beinkt met Basic Grey en daarvoor gebruik ik de Stampin' Sponses. De tekst komt uit de Petite Pairs set en heb ik gestempeld met Basic Grey en ik heb  de Stamp-A-Ma-Jig gebruikt. Dit is zo handig en echt een must have ... binnenkort meer hierover ;o) 
Een hele fijne zondag en ik laat deze week even zien wat voor leuks we hebben gemaakt vandaag.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart


 photo seperator.jpg

woensdag 24 april 2013

Merry Christmas


Oh my, veel te laat plaats ik mijn kaart voor de nieuwe challenge van Christmas Challenges {with sketches}  maar soms gaat het zo. Meestal maak ik mijn kaartje op dinsdag maar ik moest onverwachts werken en tja dan loopt je planning wat anders. En vanmorgen had ik een make & take dus ik kon vanmiddag pas aan de slag ;) En tja dan zit je daar en weet je niet welke stempel je moet kiezen, een luxe probleem zullen we maar zeggen.

De sketch is gemaakt door Nicolet deze keer en ik vind hem zo leuk! Ga hem zeker nog eens vaker gebruiken. De stempel die ik heb gebruikt komt uit de Snow Much Fun set en die heb ik gestempeld met Stazon black en ingekleurd met de blender en de inkt. Zo leuk om te doen en ik heb nog wat oefening nodig ;) het dsp komt uit de Festival of Prints collectie en heb heb Very Vanilla en Island Indigo cardstock gebruikt. Alle randjes heb ik beinkt met Soft Suede. De tekst komt uit de Petite Pairs set en ik gestempeld met Cherry Cobbler en uit geponst met de Modern label Punch. De pareltjes zijn ook van SU en er zitten verschillende maten in een setje. De bloemen heb ik gemaakt met de Flora; Fusion Sizzlits stans en vast gezet met een brad. Het randje onderin heb ik gemaakt met de Large Scallop Edgelits. 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart


 photo seperator.jpg

maandag 22 april 2013

Regional event Almere


Goedemorgen, afgelopen zaterdag hadden we een trainingsdag van Stampin' Up! in Almere. Wat een zaligheid om niet heel ver te moeten reizen, dus ik hoefde niet zo heel vroeg weg. Heerlijk want ik had vrijdag avond nog een workshop gegeven en dat was wel heel gezellig ;o) 

-foto gemaakt door Lida Goosen-

Op deze foto zie je Mieke, Carmen, Linda en Anca swappen, dat is dat je je kaartje of leuk projectje gaat ruilen. Ik vond het onzettend leuk om te doen en heel leuk om te zien wat de andere dames hebben gemaakt.  



Dit is wat ik heb geswapt. Vind je het niet geweldig leuk om dit zo bij elkaar te zien ;) Ik ga het bewaren in een mooie doos en zal hem meenemen naar de workshops zodat iedereen kan mee genieten van al dat moois wat jullie hebben gemaakt.

 -foto gemaakt door Lida Goosen-

Smile .... wachten op wat gaat komen ;) 

-foto gemaakt door Lida Goosen-

Hier gaan alle Dutch Pinkies die er waren op de foto. Tja ik zit er weer bij alsof ik mijn hand wilde opsteken om Michelle wat te vragen *lol. Geen idee wat ik aan het doen was eigenlijk *wink


En de Pink Shadow Team ... van links naar rechts Anca, Janneke, mijn upline Carmen, Linda, Michelle Last (de upline van Carmen, is dat dan mijn Up Up line?) Mieke en Lida.


Hier zie je de naam badge die ik had gemaakt met de hele gave koord eraan. Eindelijk heb ik er dan een ... ik zag hem natuurlijk al eerder voorbij komen bij mijn mede demonstratrices maar zelf had ik nog geen een. Aan het koord zit ook een mooie badge gemaakt door Michelle Last. 



Een close up van de badge. Pink and Bling ;o) 

Mocht je het ook leuk vinden om demonstratrice te worden, dan kun je contact met mij opnemen voor meer informatie. Je kunt normaal een starterspakket met €175,= aan spullen uitzoeken en maar €129 betalen. En tot eind mei kun je daarbij nog eens voor €35 spullen bij bestellen. Dat is €81 voordeel ;) Meer informatie kan je hier vinden. 

Psst, ik heb nog plek voor 2 dames of heren op de workshop dag as zondag in Heerenveen. Meer info kan je hier vinden, en opgeven kan via de email. 

Een hele fijne dag allemaal en bedankt voor jullie leuke berichtjes. 
 photo seperator.jpg