vrijdag 31 mei 2013

Retired list ....


Vandaag is het dan zo ver ... de lijst met de producten die gaan verdwijnen is bekend ;) Het is zo jammer dat er verschillende producten gaan verdwijnen maar er komen prachtige nieuwe producten voor terug ;)  Ik moet eerlijk bekennen dat ik bijna niet geslapen heb hoor, want ik wilde zo graag mijn bestelling plaatsen. Als demonstratrice heb ik al een ander mogen zien uit de nieuwe catalogus en hij is echt om te smullen ... en mijn wensen lijstje wordt alleen maar langer lol :p

Neem een kopje thee of koffie en kijk lekker op je gemak ... Zou je iets willen bestellen van de lijst dan kan je dat via de mail bij mij bestellen. Vanavond doe ik zo wie zo een bestelling en dan kan ik het voor je mee bestellen. Je hoeft natuurlijk niet nu al te beslissen wat je nog graag van je wensenlijstje wilt aanschaffen wat eruit gaat, ten alle tijden kan je dat doen ;) Is iets je niet helemaal duidelijk dan hoor ik het graag van je.

Klik hier voor de pdf lijst van de stempels 
De artikelen met de rode stip hebben 40% korting.
En met de oranje stip krijg je 25% korting.


Klik hier voor de  pdf lijst van de accessoires
Sommige artikelen hebben wel 50% korting. 
Een hele leuke dag allemaal en veel plezier met jullie plannen ;) 
 photo seperator.jpg

woensdag 29 mei 2013

One Sheet Box


Goedemiddag, vanmorgen had ik een make & take met drie dames en wat heb ik genoten zeg, het was heel gezellig en de one sheet box vonden de dames helemaal leuk. Deze box komt uit een A4 vel cardstock en is ontzettend leuk en zeer makkelijk om te maken. Thank you Michelle for the inspiration, I love it! 


De basis is Crumb Cake en daarop heb ik een Tea Lace paper Doilies geplakt met Sticky Strip. Het rode stipje design papier komt uit de Festivals of Prints collectie en de strook heb ik aan de rechterkant ingeknipt zodat er een fishtail ontstaat. Daarop een label uit de Label Collections Framelits Dies. Daarop heb ik Baker's Twine in de kleur Cherry Cobbler geplakt en daarop twee rondjes, de rode is geponst met een SU pons en de witte heb uit gesneden met de cirkel snijder. Daarop een vlinder die ik uitgeponst heb met de Elegant Butterfly Punch. De voelsprietjes heb ik gestempeld met Early Espresso en komt uit de Papillon Potpourri stempel set. Lintje erdoor en een stukje Linnen Thread. En klaar is je doosje ;o) Wil je ook zo'n leuk doosje maken, heb je vier dames of heren bij elkaar mail me dan en we maken een afspraak om dit bij mij thuis te maken. Ook kan ik natuurlijk bij jou thuis komen om dit te gaan maken ;o) 

Ik wens jullie een leuk dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.

Dit heb ik gebruikt voor mijn one sheet box: 



 photo seperator.jpg

dinsdag 28 mei 2013

Sneak peek ...


Morgen vroeg geef ik weer een make en take bij mij thuis, ik heb er ongelooflijk veel zin en de dames die komen ook. Ik laat nooit weten wat we gaan maken want ik vind het leuk om ze te verrassen. Ik heb wel een klein sneakje voor jullie en ik ben zeer benieuwd naar de reacties morgen. Natuurlijk laat ik ook op mijn blog zien wat we hebben gemaakt.

This & That, de onwijs leuke bundel waarin je een Journal, Designer Serie Papers, Rotary Stamp, Designer Stickers en Washi Tape kunt vinden kan je bestellen voor 15% korting. Deze aktie duurt nog tot en met 30 Mei. De bundel kost nu € 38,76 ipv € 45,60. Uiteraard kan je ook alles los bestellen aks je dat wilt, en na 30 mei blijft alles bestelbaar. Wat er voor leuks in de bundel zit kan je in dit bericht vinden en je vind er ook een filmpje. 

Zeer binnenkort komt de lijst online waarin staat wat er uit de catalogus verdwijnt en wil je heel graag die ene set nog in je collectie toevoegen dan is mijn advies om niet te lang te wachten met bestellen. Als de lijst bekend is dan wordt de kans dat het nog verkrijgbaar is steeds kleiner. Ik doe as vrijdag een bestelling dus wil je nog wat mee bestellen dan hoor ik het graag van je.

Ik wens jullie een hele leuke dag ...

Liefs, Janneke  
 photo seperator.jpg

zondag 26 mei 2013

Thanks a Ton!


Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de CAS on Sunday challenge blog. En deze week moet je een kaart maken voor de mannen ... en natuurlijk moet het wel Clean & Simpel zijn. Je kan de regels lezen op de blog en daar vind je ook de kaartjes van de andere design team leden, en ik vind ze allemaal zo gaaf! Veel inspiratie voor mannen kaarten hoop ik op de doen deze weken ;o) 

Ik heb de basis in 10 x 10 cm gemaakt in Baja Breeze, ik vind dit zo'n gave kleur en vind het zo jammer dat deze kleur gaat verdwijnen, er komen wel andere mooie kleuren voor de kleuren die gaan verdwijnen, maar toch ... Daarop heb ik Soft Suede geplakt die ik eerst geembosd heb met de Perfect Polka Dots Embossing folder. De olifant heb ik gestempeld met Baja Breeze op Whisper White en komt uit de Patterned Occasions set. Deze set kon je gratis krijgen als je tijdens de Sale a Brations voor € 60 had gekocht en helaas niet meer te krijgen, maar hij is zo leuk ;o) het stukje design papier komt uit de Twitterpated collectie. Het bloemetje heb ik gemaakt in Soft Suede en is gemaakt met een van de bloemetjes van de Boho Blossoms Punch. Ik heb een Basic Pearls Jewels Accents in het midden van het bloemetje geplakt. 

Ik wens jullie een hele leuke zondag! 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:




 photo seperator.jpg

vrijdag 24 mei 2013

Shop online ...


Het spijt me enorm, maar de online winkel van Stampin' Up! is tijdelijk gesloten. Ze werken keihard om alle problemen op te lossen en zal aankondigen wanneer de winkel is weer open is. Ze proberen het zo snel mogelijk weer online te brengen, maar het zal naar verwachting minstens een week duren om alles op te lossen. 

Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om een bestelling te plaatsen maar dan even niet via de online winkel. Je mag me altijd mailen als je iets wilt bestellen ;o)

Ik wens jullie een heel fijn weekend en bedankt voor je begrip.
 photo seperator.jpg

woensdag 22 mei 2013

Christmas Wishes ...


Goedemorgen allemaal, een klein beetje later als anders, want ik was de twist vergeten en moest dat nog even toevoegen. De twist van de nieuwe Christmas Challenges {with sketches} is Swirls and Pearls. En ik was de swirl vergeten whoops.


De sketch deze week is gemaakt door Carole (it is a great sketch sweetie) en ik heb de Festivals of Prints design papier gebruikt om mijn kaartje te maken. De basis is gemaakt van Cherry Cobbler en is 14 x 14 cm daarop heb ik Very Vanille geplakt in 13,5 x 13, 5 cm en daarop Island Indigo in 13 x 13 cm. De rand op de kaart heb ik gemaakt met de Adorning Accents Edgelits. De sneeuwsterretjes heb ik gestempeld met Cherry Cobbler en Island Indigo inkt en komen uit de Snow Swirled set. De wantjes vind ik echt helemaal leuk en komen uit de Make a Mitten set, helaas kan je deze niet meer krijgen. De wantjes zijn uitgeponsd met de Mitten Builder Punch. De ticket is gestempeld met Island Indigo en is uitgeponsd met de Ticket Duo Punch. 

 Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje. 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:

 photo seperator.jpg