zondag 28 juli 2013

For You

....
Goedemiddag, vandaag een doosje die ik laatst heb gemaakt voor de dames die de workshop bij Jolanda hebben gevolgd. Natuurlijk met iets lekkers erin ... mmm 
....
Het is een triangel doosje en heel gemakkelijk te maken. Binnenkort zal ik eens een kleine werkbeschrijving plaatsen hoe je hem kan maken ;) De basis van het doosje is gemaakt in de kleur Soft Suede. Op de voorkant van het doosje heb ik de stempels uit de Chalk Talk gestempeld, ook in de kleuren Pool Party en Island Indigo. Ik heb de framelits gebruikt om ze uit te stansen. Op het label heb ik de stempel For You gebruikt en die heb ik gestempeld in de kleur Baked Brown Sugar en is uitgeponst met een van circle punhes. Ik heb de labels met de dimensionals op het doosje geplakt. Er een lekker choclaatje in gedaan en het doosje is dicht gemaakt met een stukje lint in de kleur Pool Party of Island Indigo.  
...
Zondag 4 augustus doe ik een verzamelbestelling, wil je ook wat mee bestellen dan graag voor 1 augustus je bestelling doorgeven en de betaling moet binnen zijn op 2 augustus ;) Meer info over het bestellen van Stampin' Up! producten kan je hier vinden. 
........
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek. 
....
Dit heb ik gebruikt voor mijn doosje: 
....

 photo seperator.jpg

donderdag 25 juli 2013

Happy Birthday


Goedemorgen, vandaag een van de kaartjes die ik had gemaakt voor de workshop bij Jolanda. Ik hield alle kaartjes een beetje clean and simple want ik hou der van ;) 

De basis kaart is 21 x 20 cm groot en in de kleur Baked Brown Sugar. De rose kaart is 20 x 19 cm in de kleur Blushing Bride en de witte een halve cm kleiner als de roze. Ik heb met Blushing Bride gestempeld het Whipser White cardstock en de stempel komt uit Gorgeous Grunge set. Ik heb van vellum en een stukje lint twee fishtails geknipt en met een stukje sticky stripe vast gezet. Het label heb ik gemaakt in Blushing Bride met de Label collection Framelits en met Dimensionals vast geplakt op de fishtails. Een rondje uit geponst en de andere met de circle snijder ietsje groter gesneden op elkaar geplakt. Toen met Baked Brown Sugar de voelsprietjes van de vlinder gestempeld op het Whisper White cardstock en de vlinder is gestempeld met Blushing Bride en uitgeponst met de Elegant Butterfly Punch. Een stukje Linnen Thread onder de rondjes geplakt en daarna op de kaart geplakt. Wat Pearls erbij en klaar is je kaart. De tekst komt uit de Create a Cupcake set en is ook in Blushing Bride gestempeld. 

............
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje. 
............
Gisteren heb ik mijn tweede teamlid mogen verwelkomen. Sandra welkom en heel veel succes en vooral heel veel plezier bij Stampin' Up! Lijkt het je ook leuk om in mijn team te komen dan kan je hier alle informatie vinden. Je mag me altijd mailen met vragen ;) 
.................
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

 photo seperator.jpg

zondag 21 juli 2013

I can't thank you enough ♥


Goedemorgen, zo wat een heerlijk weer hebben we hé, zo lekker. Ik kan er wel aan wennen hoor en nu we vakantie hebben is het helemaal top. Jammer dat we wat verf klusjes in huis hebben maar we gaan zeker genieten deze drie weken ;) lekker geen wekker en niks moet, heerlijk!

Deze kaart heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday en deze keer is het thema 'Kraft & Twine' Een hele leuke uitdaging vind ik en de kaartjes van de dames zijn heel verschillend en allemaal zo gaaf. Je kan ze allemaal zien op de CAS on Sunday blog.

..................
De basis van deze kaart is 14,5 cm x 10,5 cm in de kleur Baked Brown Sugar en met de VersaMark pad heb ik gestempeld met een van de mooie stempels uit de Gorgeous Grunge stempel set. De Tea Lace Paper Doilies heb ik aan de zijkant geplakt en om gevouwen aan de achterkant. Daarop heb ik een ovaal geplakt die ik met een stempel uit de Oh Hello set in de kleur Costal Cabana heb gestempeld en het uit gestanst met de Ovals Collection Framelits. Daarop heb ik een tag geplakt die ik heb gemaakt met de Chalk Talk Framelits en ik heb de stempel uit de Chalk Talk stempel set gebruikt en gestempeld met Strawberry Slush. Het lint is Whisper White Organza Ribbon en heb ik vast gemaakt met Baker's Twine. Om de kaart heen heb ik ook Baker's Twine gebonden en de bloementjes heb ik gemaakt met de Floral Fusion Sizzlits en ik heb de kleur Strawberry Slush cardstock gebruikt om ze te maken. Daarop een pareltje en klaar is je kaart.
......
Wist je dat ik al gestart ben met de Stamp Club ;) Het is heel leuk om elke maand de bestellingen binnen te krijgen, doosjes klaar te maken voor de dames die meedoen en daarbij een kaartje of iets anders leuks te doen en dan op te sturen. En de leuke mailtjes die ik krijg van de dames, helemaal leuk daar wordt ik helemaal blij van! Natuurlijk kan jij ook nog meedoen mocht je het leuk vinden. Je besteld dan elke maand voor tenminste € 35 aan Stampin' Up! producten en je mag in de zes maanden dat je lid bent een keer voor € 30 aan gratis producten uitzoeken ;) Wat je elke maand krijgt mag je zelf uitzoeken, het is jouw feestje zeg maar. Mail me als je zin hebt om mee te doen. 
..............
Ik wens jullie een hele leuke zonnige dag toe en bedankt voor jullie bezoek en berichtjes ;)
................
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

 photo seperator.jpg