vrijdag 30 augustus 2013

Best of ... en Butterfly Bundle



Vanaf vandaag kan je de nieuwe Best of ... 25 Years stempel set bestellen ;) Deze sets kan je tot en met 31 maart 2014 bestellen maar zolang de voorraad strekt. Deze set kost € 17,95 en is er in alleen in clear mount. 
~♥~

En nog meer nieuws ;) Je kan de stempel set Papillon Potpouri en de Bitty Butterfly pons nu als set aanschaffen met 15% korting. 



Ik wens jullie een hele leuke dag!

Janneke ♥

donderdag 29 augustus 2013

Seasonal happiness


.Yeah, daar is hij dan .. de nieuwe herfst / winter catalogus van Stampin' Up! persoonlijk vind ik hem helemaal leuk, en kan je veel leuke producten vinden in deze catalogus. Of je nu een kaart wilt maken, een scrapbook lay out of iets zoekt waar je je cadeau in kunt doen, je kan het allemaal vinden in de nieuwe catalogus. Jeetje wat moet ik zeggen over deze fantastische catalogus ... kijk zelf wat je ervan vind. Klik op de catalogus en je ziet wat voor moois erin staat ;) 
..
Wil je liever een exemplaar waarin je kunt bladeren onder het genot van een bakje koffie of thee, dat kan! Op 7 september doe ik een verzamel bestelling en als je meedoet aan deze verzamelbestelling dan krijg je van mij de catalogus bij de bestelling als je hem nog niet van mij hebt ontvangen ;) Je kan hem ook zo bestellen hoor, mail me dan en ik vertel je hoe!
..
Als je een bestelling wilt plaatsen dan hoor ik het graag en vergeet niet dat we ook nog de Carry over stempel sets hebben .. die kan je onder het kopje SU acties vinden. De catalogus is geldig tot 1 februri 2014.
..
Ik wens jullie een hele leuke dag en veel kijk plezier in de catalogus ;) 
..
Janneke ♥  photo seperator.jpg

woensdag 28 augustus 2013

Merry Christmas

..
Goedemorgen, vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Christmas Challenges {with sketches} en deze keer was het mijn beurt om de sketch te maken. Je kan hem op de challenge blog vinden en daar vind je ook de prachtige kaarten die het design team hebben gemaakt ;) 
..
De basis is 10,5 x 15 cm in de kleur Cherry Cobbler en daarop zit een stuk cardstock van 9,5 x 14 cm in de kleur old olive. Het design papier komt uit de Season of Style collectie en is vanaf morgen te bestellen ;) De stempels komen uit de Carry Over van dit jaar en heet Ornament Keepsakes en ik heb de kerstballen gestempeld in Cherry Cobbler en Old Olive. De kleine kerstbal heb ik uit gestanst met de Holiday Ornament Framelits. Ik heb Baker's Twine op mijn kaartje geplakt zodat het net lijkt of de ballen hangen. Het tekstje komt uit een hostess set, en is niet meer verkrijgbaar. Wat Rhinestones erop geplakt en ik heb met Crumb Cake nog wat spetters gestempeld uit Gorgeous Grunge stempel set. 
..
Ik wens jullie een hele leuk dag en dank jullie wel voor jullie bezoek en berichtjes ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: .


 photo seperator.jpg

dinsdag 27 augustus 2013

Just for You

..
Op Facebook hebben we een swap gedaan met de verschillende demonstratrices uit Nederland en deze keer moesten we een kaart maken in de nieuwe In Color kleuren. Ik heb zulke prachtige kaarten gekregen (je kan ze vinden onderin dit bericht) en deze kaart had ik gemaakt. En omdat ik zo lekker bezig was heb ik ze ook gemaakt voor de dames die een bestelling bij mij geplaatst hadden ;)
..
Het zijn 10 x 10 cm kaartjes in de kleur Crisp Cantaloupe en daarop 9 x 9 cm in de kleur Baked Brown Sugar en Whisper White die dan weer een have centimeter kleiner is. Ik heb de gave stempel set Gorgeous Grunge gebruikt en de kleuren Baked Brown Sugar, Crisp Cantloupe en Coastal Cabana. De label met Just for You komt uit de leuke label Love stempelset en die heb ik gestempeld in de kleur Crisp Cantaloupe. Daarna het label uit geponst met de Label Love pons (ook verkrijgbaar als bundel, je kan hem vinden op blz 32) Daarachter heb ik ook de Artisan Label pons gebruikt en doormidden geknipt en aan de achterkant geplakt zodat het Coastal Cabana cardstock er net boven uit komt. Witte Baker's Twine er achter geplakt en uit vellum heb ik een vlinder van de Bitty Butterfly pons geponst. Ik heb er drie pareltjes opgeplakt zodat je het lijm randje niet ziet ;) 
..
Vergeet je je niet op te geven voor de Kerst workshop op 22 september as. Je kan je nog opgeven tot 1 september via de mail en dan krijg je van mij alle informatie die je nodig bent ;) Meer info over deze dag kan je hier vinden. 
Deze kaartjes heb ik gekregen ;) 
..

..
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaartje:

 photo seperator.jpg

donderdag 22 augustus 2013

Merry Christmas


Goedemorgen, een mini pizza doosje hebben we vorige week en gisteren gemaakt bij de make & take ;) Het is een heel leuk doosje, simpel om te maken en zo leuk om weg te geven ;) Het is 10 bij 10 cm en je kan er bv chocolaatjes, geld, een cadeaukaart of kleine kaartjes indoen. 

Je begint met een stuk cardstock van 6 x 11 inch en rilt op de korte kant (de kant die 6 inch groot is) op 1 en 5 inch. Dan op de lange kant (die 11 inch groot is) ril je op 1, 5, 6 en 10 inch. Je knipt dan op de lange kant de rillen in en vouwt het doosje in elkaar. Versieren naar eigen inzicht en klaar is je cadeautje ;) 
.
.
Ik heb een stukje Crumb Cake carstock van 9,5 x 9,5 cm op het doosje geplakt met dimensionals en daarna het design papier Season of Style gebruikt op het te versieren. Een stukje Old Olive heb ik geembosd met de nieuwe Pretty Print embossing folder. De leuke doosjes komen uit de Wishing You set en in plaats van inkt heb ik de Stampin' Write markers gebruikt om mee af te drukken, zo kan je verschillende kleuren gebruiken als je (net als deze) verschillende doosjes hebt in een stempel. Ook de tekst heb ik zo gekleurd ;) Ik heb de Chalk Talk framelits gebruikt om het plaatje mee uit te stansen en voor de tekst heb ik de Bitty Banners gebruikt. De spullen waarmee dit doosje is gemaakt komen bijna allemaal uit de herfst / kerst catalogus en kan je vanaf 29 augusus bestellen ... nog even en dan is het zover.
.
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;)
Dit heb ik gebruikt voor mijn merci doosje: 
Cardstock: crumb Cake, Textured Cherry Cobbler en Whisper White
Stempels: Wishing You en Petite Pairs
Stansen: Chalk Talk en Bitty Banners Framelits
Inkt: Crumb Cake
Stampin' Write Markers: Crumb Cake, Cherry Cobbler en Old Olive
Embellisments: Lint, Baker's Twine en Rhinestone Basic Jewels
 photo seperator.jpg

dinsdag 20 augustus 2013

For You

.
Merci! Hihi dat zit in dit 'doosje' die ik voor de dames heb gemaakt die laatst op mijn make en take kwamen, het is zo leuk om te maken en zeker nog leuker om weg te geven. 
..
Ik heb de een na laatste grote label gepakt van de Labels collection framelits en een stuk cardstock in de kleur Baked Brown Sugar en die door de bigshot gedraaid. Daarna het midden van het label opgezocht en aan beide kanten op 1 cm gerild. Hieronder zie je daarvan een foto zodat het misschien iets duidelijker is ;) Daarne met de Travel Journal Wheel en Early Espresso inkt het randje gestempeld. Zo leuk die stempel wheels, je kan er zoveel kanten mee op. Toen heb ik met Versafine de vlinder uit de Bloomin' Marvelous gestempeld. Ik heb een scallop rondje geponsd, daarna een rondje en de tekst (die ik met Baked Brown Sugar heb gestempeld en uit de mixed Medley set komt) heb ik ook weer geponsd. Dit heb ik met een dimensional erop geplakt. Bovenin een gaatje gemaakt met de Crop a Dile en een lintje erdoor met Baker's Twine erom heen geknoopt. 
..

..
Wil je nog meedoen met de verzamel bestelling aanstaande zondag? Geef dan je bestelling door tot en met woensdagavond twaalf uur en dan kan ik het nog voor je mee bestellen. Als je met deze bestelling meedoet krijg je van mij de nieuwe herfst en kerst catalogus gratis.

En vergeet je je niet op te geven voor de kerst workshop op zondag 22 september aanstaande ;) dit kan nog tot 1 september maar vol is vol! Hohohoho :p 
Dank jullie wel voor je bezoek en leuke berichtjes ;)

Dit heb ik gebruikt voor mijn merci doosje: 
Cardstock: Baked Brown Sugar, Pink Pirouette, Riding Red Hood en Whisper White
Stempels: Travel Journal, Bloomin' Marvelous en Mixed Medley
Stansen: Labels Collection Framelits
Inkt: Early Espresso, Versafine en Baked Brown Sugar
Ponsen: Scallop Circle Punch en Circle Punch
Embellisments: Lint en Baker's Twine 
 photo seperator.jpg

zondag 18 augustus 2013

Thinking of You ...


Goedemorgen, vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe challenge bij CAS on Sunday en deze week hebben we een hele leuke uitdaging en dat is Floral Fantasy. Gebruik bloemen op je kaart het mag van alles zijn als stempel, in je papier of als embellisments maar vergeet niet dat het clean & simple moet zijn ;)

..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Crumb Cake en de mat is in de kleur Cajun Craze en daarop heb ik weer de kleur Crumb Cake geplakt. Ik heb de stempel set Field Flowers gebruikt en de steel is gestempeld met de kleur Pear Pizzazz en de bloem is gestempeld met twee kleuren, namelijk Calypso Coral en Cajun Craze. De knop van de bloem heb ik gestempeld in Crumb Cake en Early Espresso. De set French Foliage heb ik ook gebruikt op deze kaart en ik heb Versamark inkt gebruikt om mee te stempelen. Dat is een doorzichtige inkt die je heel goed kan gebruiken om embossing poeder te gebruiken en om een watermerk achtige afdruk te maken, zoals ik heb gedaan. De tekst komt uit de mooie set Wetlands en heb ik gestempelt met Early Espresso. 
,,
Hebben jullie ook gezien dat je de nieuwste kleuren inktpads en cardstock kunt bestellen, in de post hieronder kan je zien welke kleuren je dan kunt bestellen ;) Je kan ook alleen de inkt kiezen of misschien heb je liever alleen cardstock. En de world map stempel is ook weer te bestellen, er stonden wat vreemde teksten op en daarom had SU besloten om nieuwe te maken ... het bestel nummer en de prijs vind je onder het kopje catalogus waar je ook de correcties van de catalogus kan vinden ;)

Ik wens jullie een leuke dag en geniet ervan ...

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo seperator.jpg