maandag 30 september 2013

Tutorial en Creative Tours Swaps ...




Zoals beloofd heb ik hier een beschrijving van het Wilhelmina pepermunt doosje ;) 


Je neemt een stuk cardstock van 9,5 cm x 20,5 cm en die ril je op 4 en 7 cm op de lange kant ..


Je draait het een slag en dan ril je het op 5 en 8 cm ...


Je vouwt alle ril lijnen naar binnen en dan pak je je pepermunt doosje, deze kan je kopen bij oa de Kruidvat ;) En dan plak je twee stukjes sticky tape op de uiteinden van het cardstock. Je plakt het dicht ... 


En je doosje is klaar om versierd te worden ;) Veel plezier en als je er ook eentje hebt gemaakt, zet je link even in het berichtje dan kom ik even kijken wat jij ervan hebt gemaakt ;)


Deze leuke swaps heb ik gekregen, de ene nog mooier dan de andere en zelfs sommige met beschrijving! Dat vind ik helemaal leuk, zo lief van de collega demonstratrices om dat te delen ;) bedankt allemaal voor het swappen .. ik heb genoten (en nog steeds) van deze prachtige creaties. Zou je ook zo'n leuke verzameling swaps willen ontvangen? Wordt dan demonstratrice van Stampin' Up! en sluit je aan in mijn team. je kan --> HIER <-- alle informatie vinden, en je mag mij altijd bellen of mailen ;) 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zaterdag 28 september 2013

Creative Tour Swaps


Goedeavond allemaal, dit zijn de kaartjes die ik had gemaakt voor de Creative Tour van Stampin' Up! in Apeldoorn. Vijftig stuks heb ik er gemaakt en ik had er een paar over dus ik heb niet met iedereen geswapt ;) Note to myself, volgende keer beter swappen :p  

Ik heb dezelfde kleuren cardstock of inkt gebruikt maar toch zien ze er anders uit. Ik heb de prachtige set Festive Flurry gebruikt en ze uit gestanst met de framelits die je bij deze set kan aanschaffen. Hij is ook als bundle te koop en dan bespaar je 15% altijd leuk meegenomen toch? de tekst komt uit de More Merry Messages, en zijn gestempeld in Whisper White en Island Indigo op de Decorative Label Punch. Ik heb hem door midden gesneden ;) 


En voor de dames die in ons team zitten had ik een doosje Wilhelmina pepermunt gepimt. Ik heb een tutorial gemaakt van hoe ik het heb gedaan en die zal ik komende week even plaatsen ;) Het is wel heel leuk als hostess cadeautje of gewoon om iemand mee te verrassen. 


De 'wikkel' heb ik gemaakt in de kleur Crumb Cake en daarop heb ik wat spetters gespettert (hihi ik weet niet hoe ik het anders moet noemen) met de Stampin' Spritzer, Ik heb Linnen Treat om de wikkel gestrikt en daarop met de Scallop Circle in de kleur Soft Suede, een Circle Punch in de kleur Crumb Cake en een Circle Punch in Strawberry Slush en Very Vanilla geponst. Het sterretje heb ik geponst met een pons uit de Punch Pack van de Carry Over van dit jaar. Wat pareltjes en klaar was mijn swap voor de Pink Shadow team ;o) 


Als ik de tutorial ga plaatsen laat ik jullie ook even zien wat ik heb geswapt. Er zaten zoveel mooie dingen bij ik heb weer heel veel leuke ideeën opgedaan door middel van deze swap. Dank jullie wel allemaal voor het swappen. Ik heb een hele leuke avond gehad, veel nieuwtjes gehoord die ik natuurlijk ga delen als het mag en Charlotte Harding had hele leuke ideeën met de verschillende kits die je kan kopen uit de Autumn / Winter catalogus. En natuurlijk moet ik de presentatie van mijn teamie Carmen niet vergeten, zij heeft uit gelegd hoe MDS werkt ... maar daarover vertel ik later meer ;) 

Een hele fijne avond allemaal, ik ga met de beentjes omhoog ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

donderdag 26 september 2013

Clearance Rack

Goedemorgen, in de webshop kan je de Clearance Rack vinden. Daar staan producten die niet meer verkrijgbaar zijn uit de eerdere catalogussen en worden met korting aangeboden. Deze producten kan je kopen zolang de voorraad strekt en deze wordt gedurende het hele jaar gevuld. Ik adviseer je om te bestellen via de webshop (met credit kaart) je kan ook via de mail bestellen maar ik kan je geen garantie geven dat je deze producten gaat ontvangen. 
....
Morgen avond heb ik, samen met andere demonstratices een Creative Tour in Apeldoorn en ik was al begonnen met de Swap kaartjes maar eergisteren en gisteren heb ik ze afgemaakt, poeh het was even een werk maar ze staan klaar om uitgedeeld te worden ;) Ook een nieuwe naam tag gemaakt want de oude was niet meer leuk ... misschien wel hoor maar ik wilde een nieuwe maken :p  Ik heb er ongelooflijk veel zin in en ik kan niet wachten om de andere dames weer te zien en weer nieuwe mensen te gaan ontmoeten ;)
.....


Een hele leuke dag allemaal en alvast een super leuk weekend. 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zaterdag 21 september 2013

Happy Big Day!

..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik al een tijdje geleden heb gemaakt, maar ik zag hem nog in mijn album staan en dacht ik moet hem zeker even showen ;) 
..
De basis is gemaakt in de kleur Coastal Cobana en daarop heb ik de kleur Crisp Cantaloupe geplakt. Op deze twee kleuren heb ik Whisper White geplakt en daarop heb ik een van mijn favoriete stempel set Gorgeous Grunge gestempeld in Coastal Cobana. Het design papier komt uit de Designer Series Paper Stack en dit zijn de In Colour kleuren van 2013 - 2015. Ik heb de tags uit gestanst met de Chalk Talk Framelits en op de bovenste heb ik gestempeld met Coastal Cobana en die stempel komt ook de Chalk Talk set. Het lint heet Organza Ribbon en die heb ik vastgemaakt met een stukje witte Baker's Twine. De vlinder heb ik geponst met de Elegant Butterfly Punch uit Vellum en daar heb ik drie pareltjes opgeplakt. De bloemen heb ik uit de design papier gestanst met de Floral Fusion Sizzlits. 
..
Ik wens jullie allemaal een heel leuk weekend en bedankt voor jullie bezoekje ;)  
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

dinsdag 17 september 2013

Single Stamps Kerstmis


Goedemorgen, vanaf vandaag kan je deze leuke kerst stempels bij mij bestellen. Deze stempels kan je tot en met eind januari 2014 bestellen of zolang de voorraad strekt. Ze zijn er alleen in de clear variant en komen niet in een case. Alle stempels (behalve de ster stempel) passen bij een pons of een framelits. Je kan ze ook via mijn online shop bestellen, dan komen ze rechtstreeks van Stampin' Up! naar jou en de verzendkosten zijn dan altijd € 5,95 maar aanstaande zaterdag doe ik een verzamel bestelling, zou je wat mee willen bestellen dan hoor ik het graag voor woensdag aanstaande ;) Er vallen voor mijn in ieder geval een paar van deze leuke stempels in mijn mandje :p 

Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek.
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 15 september 2013

Cutest Baby Ever ...


Goedemorgen, wat een prachtige creaties heb ik gezien gisteren bij de Pinkies bloghop ;) En ik heb weer veel nieuwe ideeën opgedaan. Hebben jullie al 'gehopt' als je bij Michelle begint zie je alles van deze leuke nieuwe Autumn / Winter Seasonal hop. Veel plezier!
Maar vandaag heb ik een heel ander kaartje voor je want het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij CAS on Sunday! En deze keer moesten we een baby kaart maken en je kan zien op het CAS on Sunday blog dat er heel veel verschillende kaartjes zijn die je kan maken, wat een beautys hebben de meiden weer gemaakt. En je kan ook een hele leuke prijs winnen, welke? dat kan je op het blog lezen .. 


De basis van de kaart is 10,5 x 15 cm en daarvoor heb ik Whisper White gebruikt. Ik heb daarop een stuk Crumb Cake cardstock geplakt met de dimensionals en aan een zijkant heb ik een leuk randje gemaakt met de Finishing Touches Edgelits in de kleur Strawberry Slush. Het design papier heb ik in een fishtail geknipt en is ook in de kleur Strawberry Slush en komt uit de paper stack In Colors 2013 - 2014. Ik heb met Crumb Cake een label gestempeld uit de Label Love stempel set en uit geponst met de Artisan Label pons. Ook heb ik cardstock geponst met de pons en die heb ik door midden geknipt en avhter het label geplakt. Ik heb de stempel nog eens gestempeld, in de kleur Strawberry Slush en toen uitgeknipt om zo wat hoogte te krijgen op mijn kaart. Ik heb het label met de dimensionals op de kaart geplakt maar eerst witte Baker's Twine eronder 'gefrommeld' Wat Pearl Basic Jewels op mijn kaartje geplakt en hij is klaar voor verzenden ;)

Ik wens jullie allemaal een hele leuke zondag, bedankt voor jullie leuke berichtjes en bezoek. Als je nog mee wilt doen aan de verzamel bestelling van aanstaande zaterdag vergeet dan niet je bestelling door te geven voor aanstaande woensdag ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png