woensdag 30 oktober 2013

Merry Christmas

..
Een van mijn favorite sets uit de herfst / kerst catalogus is deze prachtige set. Hij heet Festive Flurry en ik kan niet anders zeggen dan 'je moet hem echt in je collectie stempels toevoegen' want hij is top! Je kan hem in een bundle kopen en dan bespaar je je 15% altijd mooi meegenomen toch?
.
.
De basis van de kaart is in de kleur Smoky Slate gemaakt met daarop Island Indigo en Whisper White. De tekst komt uit de More Merry Messages en is gestempeld in Smoky Slate. Ik heb de stamp-a-ma-jig gebruikt om deze tekst recht te stempelen want ik ben een topper in scheef stemp-elen. De stamp-a-ma-jig is dus echt een uitkomst! De sneeuwsterren heb ik gestempeld in de kleuren Island Indigo en Pool Party. De grootste ster heb ik twee keer gestempeld en gevouwen en zo wordt hij 3d ;) In het midden een Large Rhinestone en klaar is je kaart. 
.
Ik wens jullie een hele leuke avond en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
.
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

Stampin' Up! nieuws

Goedemorgen, later vandaag heb ik een kaart voor jullie maar ik wilde eerst deze twee nieuwe acties van Stampin' Up! met jullie delen. Om je op weg te helpen met de voorbereidingen voor de kerst zijn er nu een aantal Digitale kerst sets die je met 30% korting kunt aanschaffen. Deze sets zijn tot 30 november met korting aan te schaffen via mijn webwinkel. je kan de link aan de rechterkant op mijn blog vinden.


En je kan deze twee verschillende bundles aanschaffen met 20% korting het zijn hele leuke bundles waarmee je hele leuke doosjes kan versieren om je cadeaus in te doen. Er zijn twee bundles:
The Holiday Tag It Decorative Box Bundle #135811
Stamp a Tag Kit
Cherry Cobbler 1" (2.5 cm) Stitched Edge Grosgrain Ribbon (9.1 m)
Decorative Window Gift Boxes (6 boxes)

The Holiday Tag It Extra-Large Box Bundle #135812
Stamp a Tag Kit
Cherry Cobbler 1" (2.5 cm) Stitched Edge Grosgrain Ribbon (9.1 m)
Extra-Large Gift Boxes (3 boxes)

Je kan deze bundles bij mij bestellen, aanstaande zondag doe ik een bestelling bij Stampin' Up! en dan kan ik het voor je meebestellen. Natuurlijk kan je ook al je andere bestelling aan mij doorgeven.

Een hele leuke dag en tot later vandaag wanneer ik jou mijn kaart laat zien. 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 27 oktober 2013

Happy Halloween

,,
Goedemorgen deze winderige zondag ... heerlijk knutselweer is het vandaag, maar niet voor mij ;) Ik heb vanmiddag praktijk cursus macro fotografie dus lekker buiten in de regen en de wind  photo smiley_takepicture.gif(not)
..
Vandaag een Halloween kaart voor jullie die ik heb gemaakt voor de nieuwe Cas on Sunday challenge blog en deze keer hebben we een sketch voor jullie. Ik vind het zo gaaf om te zien dat je met een sketch zoveel verschillende kaarten kunt maken. Wat een prachtige kaarten hebben de meiden weer gemaakt zeg om te smullen. 
..
Ik heb de basis kaart gemaakt van Pumpkin Pie en daarop een stuk Whisper White geplakt die een centimeter kleiner is. Ik heb uit een printer papiertje een cirkel geponst en met een sponsje en Chrused Curry inkt de maan gemaakt. De takjes heb ik geponsd met de Bird Builder Pons en de uil met de Owl Punch .. Ik zag deze kaart op de blog van Diana Gibbs en ik vond de uil zo leuk dat ik hem een beetje heb nagemaakt ;) Thanks for the inspiration Diana ;)  De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse tekst set Sentimenten. 
..
Ik wens jullie een hele leuke zondag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;o)
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 23 oktober 2013

Prettige Kerstdagen

......
Goedemorgen, vandaag een kaartje voor de nieuwe Christmas Challenges {with sketches} en deze week heeft Diana de sketch gemaakt. Je kan ook een hele leuke prijs winnen en vergeet niet onze DT call, die is alleen vandaag nog! 
De basis is van Cherry Cobbler in 14 x 14 cm. en daarop heb ik een stuk Crumb Cake geplakt in 13 x 13 cm. Het dsp komt uit de Season of Style collectie. Ik heb de Rotary  Addition gebruikt om het leuke scallop randje te maken aan de onderkant. Ik heb de leuke Mosiac Madness stempel set gebruikt voor mijn kaart. Hij is voor verschillende thema's te gebruiken en los te koop maar ook als bundle (je bespaart dan 15% op je aankoop) Ik heb Cherry Cobbler en Chocolate Chip gebruikt om te stempelen, en met de Crumb Cake marker een lijntje getekend. De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse stempel set van Stampin' Up! Hij is zo ontzettend leuk en je moet hem echt in je collectie hebben als je een lief hebber bent van Nederlandse teksten. De spetters heb ik gemaakt met de Gorgeous Grunge set en gestempeld in Crumb Cake. Ik heb Candy Dots bases gebruikt en daar twee Basic Rhinestones in geplakt ... past precies.

Aanstaande zaterdag doe ik een verzamel bestelling ;) Als je wilt mee bestellen dan hoor ik het graag van je via de mail. Je kan de 25 verschillende stempel sets die je nu kopen met 25% korting --> hier <-- vinden. 

Een hele leuke dag allemaal en bedank voor je bezoekje en leuke berichtjes.

Dit het ik gebruikt voor mijn kaart: 
,,,,
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png