zondag 24 november 2013

Season's Greetings

..
Goedemorgen, het is alweer tijd voor een nieuwe challenge bij CAS on Sunday en deze keer is het thema Winter en wat een prachtige kaarten hebben de dames gemaakt, echt zo verschillend. Kijk snel op het blog voor de kaartjes en deze keer kan je ook een leuke prijs winnen.
...
De basis kaart is in de kleur Island Indigo gemaakt met daarop een stuk Whisper White. Op het Whisper White heb ik met de Island Indigo inkt een tekst gestempeld uit de More Merry Messages set en deze set is zo gaaf en nog verkrijgbaar tot en met eind januari. De sneeuwvlokken heb ik uit de Festive Flurry set gestempeld in Island Indigo en Pool Party en uit gestanst met de Festive Flurry Framelits. Deze kan je kopen in een bundle en je hebt dan 15% korting als je het koopt ;o) Op de sneeuwvlok heb ik een Frosted Finishes Embellisment geplakt die ik heb gekregen van Mieke (zwaai zwaai) Wat rhinestone erbij geplakt want ik vond hem anders wat saai ...
...
Een hele leuke zondag allemaal en bedankt voor jullie bezoekje en berichtjes. Ik vind het super om te lezen.
...
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

vrijdag 22 november 2013

Undefined Stamp Carving ....


.
Heb je ooit een stempel gezocht of willen hebben, maar kon je nooit het perfecte stempeltje niet vinden? Misschien heb je een speciaal logo nodig of iets anders wat je graag zou willen hebben als stempel. Dat is dat nu mogelijk! Undefined Stamp Carving is nieuw stempel productlijn van Stampin' Up! Je maakt vanaf nu elke rubberen stempel op welke gewenste manier dan ook. 
...
Dit zit allemaal in de kit:
* 2 carving tools
* 3" x 4" rubber
* 3" x 4" foam
* 4 wood blocks (various sizes)
* 1 Island Indigo Stampin’ Write Marker
* 3 postcards
* Instruction sheet
* Stamp image templates
...
Hieronder een filmpje, wil je het bestellen dan kan je contact met mij opnemen. Een hele leuke avond allemaal ...
....
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 20 november 2013

Merry Christmas

...
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de honderste challenge van Christmas Challenges {with sketches} wat een mijlpaal zeg .. helemaal leuk. Natuurlijk kon ik het niet doen met de hulp van de andere meiden ... ik wil jullie dan ook op deze manier hartelijk danken, jullie zijn kanjers! 
...
Ik heb een 10 x 10 cm, kaartje gemaakt, ik kan er niks aan doen maar ik vind ze zo leuk om te maken ;) De basis is gemaakt van Old Olive en daarop een stukje Cherry Cobbler en Whisper White. Ik heb dsp uit de Season of Style collectie gebruikt en de randjes geinkt met Early Espresso. De bloemen komen uit de Flower Shop set en heb ik gestempeld in Early Espresso en Cherry Cobbler en uit geponsd met de Pansy Punch. Deze kan je in een bundle kopen dan bespaar je 15% De tekst komt uit de Petite Pairs set en heb ik ook gestempeld in Early Espresso en daarna uitgeponst met de Modern label punch.
...
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje ;) Vandaag heb ik een gezellige team meeting in Almere en ik laat jullie later deze week zien wat ik voor de meiden heb gemaakt om te swappen. En natuurlijk laat ik dan ook even zien wat voor moois ik heb gekregen ;)
...
Vergeet je niet je bestelling vandaag nog aan mij door te geven als je nog iets wilt mee bestellen met de verzamel bestelling van aanstaande zaterdag ;)

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 17 november 2013

Workshop Rudolf ....


...
Een Sneak Peek van de workshop die ik binnenkort ga geven bij mij thuis. Je gaat dan een houten rendier versieren in kerst sfeer. Ik heb voor mijn sneak peek Cherry Cobbler en Old Olive gebruikt maar er zijn verschillende combinaties mogelijk ;) Je kan namelijk kiezen uit verschillende combinaties, denk bv aan Pool Party met Island Indigo of ga je bv liever voor bruin tinten ... het is allemaal mogelijk! Je gaat naar huis met een rendier die helemaal naar jouw wens is versiert.  
...
De workshop wordt gegeven op dinsdag 10 december 's morgens van 10 uur tot half 1 en 's avonds van 8 uur tot half 11. Je kan je opgeven via de mail vanaf nu tot en met 8 december. De kosten voor deze workshop zijn €10 en dat is inclusief alle materialen, koffie of thee met iets lekkers. Wacht niet te lang met opgeven want vol = vol.
...
Ik doe mijn volgende verzamelbestelling op zaterdag 23 november, wil je ook iets mee bestellen dan kan je je bestelling doorgeven tot en met woensdag 20 november via de mail. 
...
Ik wens jullie een hele leuke avond en bedankt voor jullie bezoekje en leuke berichtjes ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

donderdag 14 november 2013

Oh Happy Day!

...
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt met de prachtige Everything Eleanor stempels. Deze set is een van mijn favoriete sets en bestaat uit 8 verschillende stempels waaronder een prachtige swirl en bloemen.
...
De basis is crumb cake en daarop heb ik een stuk Bermuda Bay geplakt. Op het whisper white heb ik met de spritser tool spetters gemaakt, mooie subtiele spetters krijg je dan, helaas is deze niet meer te koop maar hij is te leuk om niet te gebruiken ;) De swirl heb ik met Soft Suede gestempeld en de vogel in Bermuda Bay. Het tekstje komt uit een van de Sale a Brations sets Bloomin' Marvelous en is ook gestempeld in Bermuda Bay. 
....
Aanstaande maandag ga ik een bestelling plaatsen, wil je ook nog iets mee bestellen dan kan je me mailen om je bestelling door te geven. Dan heb je het zeker voor 5 December in huis ;) Weet je niet wat je moet kiezen, dan kan je ook een cadeaubon vragen van Sint.
....
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.
....
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
...


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 10 november 2013

One Layer Wonder ....

..
Goedemorgen, vandaag een One Layer Wonder kaart die ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday. Een echte challenge voor mij, ik houd van clean and simple maar dit was toch wel iets anders hoor ... 
///

Ik heb uit een printer papiertje een rechthoek gesneden en die in het midden van mijn Whisper White cardstock gelegd en gesponsd met Soft Sky en Crumb Cake. Met rond draaiende beweging maak ik de lucht en de grond. Ik knip de Stampin Sponges in vieren zodat ik het makkelijk kan beethouden en ik maak er een labeltje aan in de kleur van de inkt. Heel handig om de kleur te herkennen als je alles op een bult op je bureau hebt liggen :p Dan haal je het printer papiertje eraf en heb je een one layer ;) 

.....
Zo ziet het er dan uit ;) Ik heb de prachtige set Wetland (Dank je wel Mieke, je bent een schat) gebruikt en de vogels en het riet gestempeld met Stazon black. Ik heb de Stamp-a-ma-jig gebruikt want ik ben een kei in scheef stempelen ;) Nu ik dit posje aan het schrijven ben denk ik, misschien had ik toch de tekst moeten toevoegen ;) Nou ja dat kan nog wel als ik de kaart opstuur. 
..
Een hele leuke dag allemaal, enjoy! 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png