zaterdag 28 december 2013

For You

...
Met het opruimen van mijn afbeeldingen en het archiveren van mijn foto's kwam ik deze nog tegen en ik zag dat ik hem helemaal nog niet had laten zien op mijn blog, en ik vind hem te leuk om hem niet te laten zien ;)
...
De basis is in de kleur Coastal Cabana en daarop heb ik een stuk Strawberry Slush geplakt. Op het Basic Black crdstock heb ik wat spetters gemaakt met de Stampin' Spritzer en chalk board achtig gemaakt met de Embossing Buddy. Deze techniek is heel leuk om te doen en geeft een gaaf effect. Ik heb design papier gebruikt uit de In Color serie 2013 - 2015 en dezelfde kleuren gebruikt als het cardstock. Op basic black heb ik een stempel uit de Chalk Talk serie gestempeld met Versamark inkt en met witte Stampin' Emboss Powder bestrooid en toen verhit met de heattool. Ik heb het uitgestanst met een Chalk Talk Framelits en er een lint doorgeregen en die vast gezet met baker's twine. Op het label ook een stempel uit de Chalk Talk serie en die heb ik gestempeld met Strawberry Slush op Whisper White cardstock. Uitgeponst met een cirkel pons en 2 parels erop geplakt. 
...
Volgende week zaterdag doe ik een verzamelbestelling, wil je ook iets mee bestellen dan kan je je bestelling doorgeven tot en met woensdag 1 januari. Ik geef je zo snel mogelijk antwoord ;) 
...
Ik wens jullie een heel leuk weekend! 
...
Dit heb ik gebruikt bij mijn kaart: 
....
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 25 december 2013

Merry Christmas ...

Lieve allemaal, ik wil jullie hartelijk bedanken voor een prachtig jaar wat ik heb gehad. Ik kijk uit naar een creatief 2014 met veel nieuwe ideeën, party's, workshops en leuke uitjes. 
Ik wens jullie allemaal een hele leuke kerst en een super nieuwjaar toe. 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

dinsdag 24 december 2013

Happy Birthday ...

...
Goedemiddag allemaal, vandaag een cadeau envelop voor de cadeaubonnen die ik verkoop. Het is echt een last minute envelopje en ik dacht ojee ... wat moet ik maken, maar ik vond (alweer) inspiratie op Pinterest, zo gaaf om daar te neuzen. Ik weet dat de ontvangster deze kleurtjes heel leuk vind en daarom heb ik ze ook in deze kleuren gehouden .. 
...
De basis is gemaakt van Baked Brown Sugar en daarop een stuk Strawberry Sluch die ik heb geembosd met de Square Lattice Embossing Folder, en met een spons heb ik inkt in dezelfde kleur als de envelop gesponst. Daarop Whisper White en aan de zijkanten heb ik driehoekjes uitgeknipt. Daarop een label uit de Apothecary Accents  Framelits set in de kleur Coastal Cabana. Daarop weer een strookje in de kleur Crisp Cantaloupe en daarop weer een label uit de Apothecary Accents Framelits set in de kleur Whisper White. Ik heb op Strawberry Slush met Baked Brown Sugar inkt een stempel uit de Label Love set gestmpels en uitgeponst met de Artisan Label pons. Twee Rhinestones erop geplakt en klaar was mijn cadeau envelop. 
...
Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen en geniet ervan. 
...
Dit heb ik gebruikt voor mijn envelop 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 18 december 2013

Do not open ...

,,,
Goedemorgen allemaal, vandaag start de bloghop van de Christmas Challenges {with sketches}. Als je hier bent gekomen via Eemeli haar blog dan ben je op de goede weg, anders kan je beginnen bij de Christmas Challenges {with sketches} zo mis je niks. 
,,,,
De basis van de kaart heb ik gemaakt in Early Espresso en daarop een stuk Crumb Cake. Het design papier komt uit de Seasons of Style designer pack en ik heb de kantjes beinkt met Crumb Cake. De doily is ook van Stampin' Up! en vind je in een pack van 24 stuks ;) Daarop een stuk Cherry Cobbler en Whisper White geplakt met Dimensionals. De kerstballen heb ik gemaakt met de Christmas Collectibles set in de kleur Early Espresso en Crumb Cake. Ik heb ze uitgeponsd met de Christmas Ornament Punch. Het 'touwtje' komt uit de Merry Little Christmas set. De tekst komt uit de More Merry Messages set en heb ik gestempeld in Cherry Cobbler. Ik heb het uitgeponst en op een scallop rondje geplakt. Wil je deze sets nog bestellen? Dan kan je dat doe tot en met 1 Februari 2014.
,,,,
Je kan bij mij een prijs winnen als je een berichtje achterlaat en een kaart maakt met de sketch die je kan vinden op het CCWS blog. Wat je kan winnen weet ik nog niet zeker is een verrassing maar het zal natuurlijk in kerst of winter sfeer zijn en van Stampin' Up! Deze blog hop duurt tot en met woensdag 28 December 8 uur 's avonds en de winnaars worden bekend gemaakt op het CCWS blog op 30 december ;)
,,,,
De volgende stop is het blog van Christina ;) Heel veel plezier met de hop, en vergeet niet overal een berichtje achter te laten en een kaart te maken .... 
,,,,
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
,,,
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png