woensdag 29 januari 2014

Prettige kerstdagen


Goedemiddag allemaal, mijn kaart voor de nieuwe Christmas Challenges {with sketches} is heel laat, maar hij is er ;) Het lukte mij niet om eerder een kaart te maken voor de challenge dan vanmorgen ;) De andere meiden hebben er ook weer wat moois van gemaakt ... je kan deze kaartjes en de prijs die je kan winnen vinden op het CCWS blog ;) 

...
De basis van de kaart is Baked Brown Sugar en daarop heb ik Cherry Cobbler met dsp uit de Seasons of Style collectie. De banners heb ik met behulp van de Banner Framelits dies uitgestanst. Het ovale Crumb Cake is uit gestanst met de Oval Collections framelits. Alle randjes van het dsp en cardstock heb ik gesponst met Crumb Cake inkt. het tekst stempeltje komt uit de nederlandse stempel set Sentimenten en ik vind deze set echt een must have ;) Ik heb Early Espresso gebruikt om deze tekst te stempelen. Het stempeltje is een Pure Innocence en ik heb voor het eerst sinds lange tijd weer gekleurd met mijn Prisma potloden, tjee het moest wel uit mijn tenen komen hihi :p De bloemen heb ik met de Petite Petals pons gemaakt. Wat rhinestones hier en daar en klaar is mijn kaart ;)

Vergeet je niet vandaag je bestelling door te geven als je mee wilt doen met de verzamel bestelling van aanstaande vrijdag? Je kan hem nog doorgeven tot en met vanavond ...

Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

dinsdag 28 januari 2014

Sale A Brations en nieuwe catalogus


...
Vandaag begint de Sale A Brations, vorig jaar ben ik demonstratrice geworden tijdens de SAB, en ik heb geen moment spijt gehad  photo 12.gif In deze periode is er voor iedereen die een bestelling van €60 doet heel erg aantrekkelijk, want je krijgt dan een artikel naar keuze uit de SAB folder gratis! En doe je een bestelling van €120 dan mag je twee gratis producten uitzoeken en ga zo maar door. Op de pagina boven in mijn blog onder SAB kan jij de folder bekijken en je keuze maken als je een bestelling bij mij plaatst of klik op het plaatje hieronder.
...
.
Wanneer jij in deze periode van 28 januari tot en met 31 maart een party of workshop wilt geven bij jou thuis, dan mag je, als je een verkoop hebt van €350 gratis €35 extra aan producten uitzoeken. Je mag dan voor €90 (ipv €55) gratis producten uitzoeken uit alle lopende catalogussen. Bel of mail mij voor de mogelijkheden. 

**
In de periode vanaf nu tot en met eind maart mag jij voor €195 aan producten uitzoeken in plaats van de gebruikelijke €175 en je betaald dan maar €129. Dat is een leuke aanbieding! Je bent van harte welkom in ons gezellige team. Op deze pagina kan je meer informatie vinden of bel / mail me voor meer informatie als je nog vragen hebt ;)
***
En last but not least we hebben een nieuwe seizoen catalogus. Deze producten kan je vanaf vandaag bestellen en loopt tot en met 30 juni. Afgelopen week heb je al een ander kunnen zien op mijn blog en de komende tijd vind je nog meer, want ik vind deze nieuwe catalogus helemaal te gek. 

Hieronder vind je de digitale versie, heb je liever een echte om lekker in te bladeren onder het genot van een bakje thee of koffie dan kan je hem aanvragen via de mail of telefoon. Ik vraag alleen een vergoeding voor de verzendkosten €2,56 en je krijg van mij de SAB folder erbij ;) 


Wil je nog meedoen met de verzamelbestelling van aanstaande vrijdag? Dan kan jij je bestelling nog tot en met woensdag aan mij doorgeven. Ik zal dan zo snel mogelijk je mail beantwoorden en vergeet niet je gratis artikel door te geven als je een bestelling hebt van €60 of twee als je bestelling €120 is.

Ik wens jullie een hele leuk dag  photo biggrin.gif
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zaterdag 25 januari 2014

You make me happy ....

..
Goedemorgen, brrr wat is het koud zeg. Maar zoveel lekkerder dan regen vind je ook niet. En vrijdag middag sneeuwde het ook al weer bij ons ;) Wie weet krijgen we toch nog een beetje winter, heerlijk! Ik heb deze kaart gemaakt met spullen uit de SAB folder en uit de nieuwe seizoen catalogus. Nog een paar dagen dan gaat de nieuwe folder verkoop starten en ook de SAB begint dan ook.
..
De basis van de kaart is in de kleur Crisp Cantaloupe gemaakt met daarop een stuk Whisper White. Met Sahara Sand heb ik wat spetters gestempels uit de Gorgeous Grunge. Deze set is nog steeds een favoriete set van mij. De banners heb ik in verschillende breedtes gesneden uit de Sweet Sorbet dsp en gesponst met Sahara Sand. De bloemen heb ik gemaakt met de Petite Petals punch (echt een must have) Het label heb ik met de nieuwe Scallop Tag topper punch gemaakt. Ik heb een stuk White Vellum uitgesneden van 5,1 cm breed (dan past hij perfect in de pons) en ik heb met versa mark een stempel uit de See Ya Later stempel set gestempeld, dit is een van de gratis sets uit de SAB folder ;) Geembost met witte Stampin' Embossing Powder en natuurlijk mijn embossing buddy weer gebruikt ;) Het touwtje komt ook de SAB folder ;) Hier en daar wat bling en klaar ... ik vind deze kaart echt helemaal leuk geworden (al zeg ik het zelf lol)
...
..
Aanstaande vrijdag doe ik weer een verzamel bestelling, wil je ook mee bestellen dan kan je jouw bestelling doorgeven vie de mail tot en met woensdag 29 januari. Ik zal de SAB folder en de seizoen catalogus aanstaande dinsdag zo snel mogelijk op mijn blog zetten, zodat je kan zien wat voor prachtige nieuwe producten we hebben en wat je kan uitkiezen als je een bestelling hebt van €60. En wil je zondag 9 februari nog komen op mijn kick off party, vergeet je dan niet op te geven. Dit kan nog tot en met morgen ;)
..
Ik wens jullie een ontzettend leuk weekend ...
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:



 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 22 januari 2014

I think you're lovely

 ...
Goedemorgen vandaag een kaart die ik heb gemaakt met een stempel uit de Sale A Brations folder. Een hele leuke set waarmee je verschillende kanten mee op kan. Ik heb de stempel drie keer gestempeld, een in Crips Cantaloupe die ik heb uit gestanst met de Decorative Label framelits, een in Coastal Cabana die ik heb geponsd met de circkel pons en een in Sahara Sand die ik heb uitgeknipt. Op elkaar geplakt met Dimensionals zodat het niet zo plat op elkaar zit geplakt ;) Ik heb een stuk Sahara Sand cardstock geembosd met de Decorative Dots Embossing folder, die ook in de Sale A Brations folder staat, en op een stuk Whisper White cardstock geplakt. Uit Crisp Cantaloupe cardstock heb ik mini bloementjes geponst met een ponsje uit de Itty Bitty Shapes Punch Pack en er een rhinestone op geplakt. De blaadjes heb ik gemaakt met de Bird Builder Punch en is in de kleur Pear Pizzazz. Eronder een stukje deco draad die ik heb gekocht op mijn werk. 
...

Je kan je nog tot en met zondag opgeven voor mijn Kick Off Party in Heerenveen. Deze dag staat in het teken van de nieuwe Lente / Zomer catalogus en de Sale A Brations folder, we gaan verschillende kaarten en een project maken met producten uit beide folders. Je krijgt een goed gevuld pakket waarmee je alle kaarten en het project kunt maken en je houd ook nog over om thuis lekker verder te gaan. De kosten voor deze dag zijn €17,50 en dat is inclusief koffie, thee met iets lekkers en versnaperingen. Je moet wel je eigen lunch verzorgen en je basis materialen zoals snijapperaat, lijm, schaar etc meenemen. Opgeven kan tot en met zondag 26 januari via de mail. Ik mail je zo snel mogelijk terug als je je hebt opgegeven, als je nog vragen hebt dan hoor ik dat graag.
..
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie leuke berichtjes.
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png