vrijdag 30 mei 2014

Retired list ...


Vandaag is het dan zo ver ... de lijst met de producten die gaan verdwijnen is bekend ;) Op de retired lijsten staan de producten die niet meer in de nieuwe jaarlijkse catalogus zullen zijn opgenomen en dus na 30 juni  niet meer verkrijgbaar zullen zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik bijna niet geslapen heb hoor, want ik wilde zo graag mijn bestelling plaatsen. Als demonstratrice heb ik al een ander mogen zien (en bestellen) uit de nieuwe catalogus en hij is echt om te smullen, zo anders dan vorig jaar en ik ben helemaal verliefd. Wil je niet wachten tot 2 juli dan kan jij je inschrijven als demostratrice en jij kan dan gelijk al de nieuwe spullen zien en bestellen! Meer informatie vind je hierBellen of mailen mag natuurlijk ook ;) 

Neem een kopje thee of koffie en kijk lekker op je gemak  op de lijsten. De lijsten zullen dagelijks worden bijgewerkt met de actuele stand van zaken wat betreft verkrijgbaarheid. Zou je iets willen bestellen van de lijst dan kan je dat via de mail bij mij bestellen of online in de webwinkel (je vind de link aan de rechterkant van mijn blog) 

Zondag 1 juni doe ik zo wie zo een bestelling en dan kan ik het voor je mee bestellen (let wel op = op) Je kan je bestelling doorgeven to zaterdag avond 8 uur. Je hoeft natuurlijk niet nu al te beslissen wat je nog graag van je wensenlijstje wilt aanschaffen wat eruit gaat, maar op = op en komt niet meer terug ;) En ik kan je zeggen dat het echt snel gaat! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je bestellen rechtstreeks te laten bezorgen, de verzendkosten van SU naar jou zijn altijd €5,95

Edit: In juni doe ik elke week een bestelling ivm de retired lijst, mail mij je lijstje door voor vrijdag avond 6 uur. 

Klik hier voor de pdf lijst van de stempels 
Sommige producten hebben wel to 40 % korting ... 

Klik hier voor de  pdf lijst van de accessoires
Sommige producten hebben wel 50% korting ... 
..
Een hele leuke dag allemaal en veel plezier met jullie plannen ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 28 mei 2014

Join Stampin' Up! voor maar €65

..
Goedemorgen je kan mijn ccws post hieronder vinden. Heel vaak krijg ik de vraag wat het is dat ik zo gek ben van Stampin Up! Ik hou van de producten, alles past zo prachtig bij elkaar, ik hou ervan workshops te geven met deze prachtige producten, op pad te gaan met mijn teamies, ik heb een super leuke upline, en top team waar ik de upline van ben maar ik zou zeggen dat de grootste vreugde is de vriendschappen die Stampin Up mij heeft gebracht. I just love it! 
..
De komende vier weken hebben we een leuke instapactie bij Stampin' Up! Want deze weken kan je instappen voor maar €65. Je hebt keuze uit de normale starters kit van €129 of je kiest voor de nieuwe actie voor €65. Je krijgt hierbij net als de andere starterskit, ook de volledige business-kit met catalogi en bestelformulieren. Je kunt dus gelijk goed aan de slag! Misschien is het extra leuk om te weten, dat wanneer je besluit in te stappen, je vanaf 30 mei ook pre orders items in je starterskit kunt kiezen!!! Je beschikt dan dus gelijk over het allernieuwste materiaal, én de nieuwste catalogus! Een ander voordeel voor je als jij je nu inschrijft als demo, je de Demonstrator Business Web Services gratis twee maanden kunt proberen als jij je hiervoor inschrijft binnen 21 dagen. 
..
Sluit je aan bij mij en mijn gezellige team, en profiteer gelijk van alle voordelen, want na deze starteskit tellen alle volgende bestellingen mee voor je kwartaal omzet. Meer informatie kan je hier lezen, maar je mag me ook bellen of mailen als je vragen hebt. Ik help je graag ;)
..
Weet jij het al zeker dat je demonstratrice wilt worden dan kan je op het onstaande plaatje klikken en dan kan jij je gelijk inschrijven ;) Wel alvast je wensen lijstje klaar leggen, want je moet gelijk je starterskit samenstellen. 
..
 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

Be Very Merry ...


Goedemorgen, daar zit ik dan met een beetje raar gevoel in mijn buik dit postje te schrijven, want Christmas Challenges {with sketches} gaat stoppen ... ik wil iedereen bedanken die het blog tot een succes hebben gemaakt ;) Anyway, mijn laatste kerstkaart voor ccws maar zeker niet mijn laatste kerstkaart van dit jaar ;) Christina heeft de prachtige sketch gemaakt en deze week ben ik de sponsor .. en je kan de prachtige post card stempel winnen. 

..
Mijn kaartje is 10 x 10 cm en ik heb de basis gemaakt van Cherry Cobbler, en het design papier komt van de Seasons of Style collectie. De leuke Wishing You stempel heb ik gekleurd met de Stampin' Write markers in de kleur Crumb Cake, Cherry Cobbler en Garden Green en afgedrukt op Whisper White. De tekst heb ik op dezelfde manier gekleurd. de bloem heb ik gemaakt met de Floral Fusion Sizzlets die en met de bonefolder bol gemaakt. Hier en daar wat bling en klaar was mijn kaartje.
..
Later vandaag heb ik nog een postje over de nieuwe instap actie van Stampin' Up! Ik ga straks mijn Join SU! pagina bij werken dus kan je al eea lezen, en natuurlijk mag je me mailen of bellen als je hierover vragen hebt. 
..
Ik wens jullie een leuke dag, het weer zit niet mee maar het is wel heel lekker weer om te knutselen, misschien heb je zin om mee te doen bij ccws? Tot later vandaag ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 25 mei 2014

Gefeliciteerd

..
Hallo, gisteren een enorme leuke workshop dag gehad. We waren lekker aan de klets, aan de freubel en voor we het wisten was het al laat. Nog even heerlijk nagekletst en deze dag is zeker een dag met een gouden randje, dank jullie wel dames voor de gezelligheid ;) 
 ..
..
Deze kaart heb ik gemaakt voor een jarige en omdat het weer tijd was voor een nieuwe CAS on Sunday challenge heb ik het gecombineerd. Deze week is de challenge een kleuren challenge en de kleuren die je moet gebruiken zijn: 
..
..
Je moet zo dicht mogelijk bij deze kleuren zitten en wij zijn zeer benieuwd wat voor je leuks jij deze keer gaat gebruiken ;) De basis van mijn kaart is Wisteria Wonder met daarop een stuk Sahara Sand en Whisper White. Ik heb de vlek uit de Happy Watercolor set gebruikt en gestempeld in Sahara Sand. Daarop een stuk Natural Chevron Ribbon geplakt met de Tombow lijm, deze lijm is echt helemaal super voor lint of andere embellisments op te plakken en zeker ook goed te gebruiken als je een doosje maakt ;) De bloemen heb ik gestempeld met Perfect Plum en komen uit de Petite Petals set, deze set is super leuk en nog steeds verkrijgbaar als bundle ;) Ik heb ze uitgeponst met de Petite Petals Punch. De tekst komt uit de nederlandse set Sentimenten en is gestempeld met de kleur Perfect Plum. Wat pareltjes erbij en mijn kaartje is klaar. 
..
Ik wens je een hele leuke dag! Wil jij graag een Stampin' Up! catalogus 2013/2014 ontvangen boordevol inspiratie? Mail me en ik stuur je eentje op! Je betaalt alleen de verzendkosten ... ;-)
,,
I love to join CAS.ology Challenge #96 Flowers
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

woensdag 21 mei 2014

He's is making a list ...

..
Goedemorgen, alweer een kerstkaart en dat met deze hitte ppfftt ... maar ik klaag niet hoor wat een zalig weertje ;) Gisteren was ik druk bezig met de Lady's Night in Emmeloord maar tussen de bedrijven door deze kaart nog kunnen maken, ik was al bang dat ik moest overslaan deze week .. deze keer een hele leuke sketch van Maritha op de Christmas Challenges {with sketches} blog en ook deze keer zijn er weer hele leuke kaarten gemaakt door het design team.
..
..
De kaart is 14 x 14 cm en is in de kleur Old Olive gemaakt, darop een stuk Whisper White van 13 x 13 cm en daarop een stuk design papier uit de Bright Color Collection Designer Series Paper Stack. Ik heb een Tea Lace Paper Doilie op mijn dsp geplakt en daarop een rondje in Old Olive en een Whisper White. De leuke Santa's List heb ik gestempeld in Real Red en de tekst komt ook uit dezelfde set en heb ik ook in Real Red gestempeld. Om de fishtail heb ik een stukje Baker's Twine geknoopt. Hier en daar een Pearl Basic jewel geplakt ... niet heel moeilijk om te maken maar wel leuk, al zeg ik het zelf :p 
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling bij Stampin' Up! plaatsen, mocht je ook iets willen bestellen dan kan jij je bestelling tot en met donderdag doorgeven. Je mag natuurlijk altijd een bestelling plaatsen ipv te wachten op deze bestellingen. Heb je vragen over het bestellen of  over iets anders, dan mag je mij altijd mailen of bellen.

Dit zijn de weekly deals van deze week, als je iets ziet wat je graag wilt hebben, dan hoor ik het graag van je ;) 

..Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png