zaterdag 28 juni 2014

Stampin' Up! - Thank you

..
Goedemorgen, ik dacht dat ik deze al had laten zien op mijn blog, maar nee hoor :p Van deze kaartjes had ik een stapeltje gemaakt om mijn klanten te bedanken voor hun bestelling, ik hou er van om ze te verrassen met een kaartje, label of cadeautje als dank je wel ;o) Ik wil ook langs deze weg jullie enorm bedanken, jullie zijn allemaal toppers! 
..
De basis kaart is 10x10 cm in de kleur Sahara Sand met daarop een van de nieuwe In Colors Blackberry Bliss en daarop een stuk Whisper White. De stempels die ik heb gebruikt komen allemaal uit de Wort of Art set, deze kan je vanaf 1 juli bestellen, en ik heb de kleur Sahara Sand gebruikt om de vlek te stempelen en Blackberry Bliss voor de chevron rand. De spetters komen uit de Gorgeous Grunge en heb ik gestemepeld met de nieuwe In Color kleur Lost Lagoon. Die kleur heb ik ook gebruikt om You te stempelen en Thank heb ik gestempeld met Blackberry Bliss. (Terwijl ik zit te typen, wie zou die leuke namen elke keer verzinnen ;)) Ik heb uit Glimmer papier een cirkel geponst en waar de tekst op staat heb ik ook geponst ;) Eerst gestempeld en toe geponst, zoveel makkelijker als andersom. Twee Rhinestone geplakt en een boodschap aan de binnenkant geschreven ... klaar p) 
...
Vergeet je niet dat het nog maar 2 dagen is dat de huidige catalogus loopt! En dat geldt ook voor de Spring / Summer catalogus. De kerst carry over is nog tot 24 augustus ipv 30 juni, dus die loopt nog even ;) En natuurlijk ook nog maar twee dagen dat je kunt instappen als demostratrice voor €65. Heb je hier over vragen dan hoor ik het graag. Meer info kan je hier vinden --> klik
...
Ik wens jullie een ontzettend leuk weekend! 
.. 
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 25 juni 2014

Stampin' Up! - So Many Smiles


Goedemorgen, vandaag een klein kaartje want hij is maar 10,5 x 8 cm groot, perfect voor een cadeaukaart of een euro briefje. De werk beschrijving om dit kaartje te maken vind je onderin dit bericht ;) Je kan hem voor elke gelegenheid maken of het nu voor een verjaardag, geslaagd of voor kerst is. 

..
Deze had ik gemaakt voor de Happy Card Club van juni (ik heb nog 1 kit liggen, als je hem graag wilt ontvangen dan kan je mij mailen, meer informatie over deze leuke maandelijkse kit vind je als je op de link klikt) De basis kaart is gemaakt in de kleur Coastal Cabana. Op de voorkant heb ik de Retro Fresh dsp gebruikt, wat een vrolijk papier vind je ook niet? Ik heb met Tangerine Tango inkt een van de vier frame stempels gestempeld uit de Four Frames set op Naturels White cardstock en uitgeponst met de Decorative Label pons. Daarop een Modern Label in de kleur Coastal Cabana. En daarop een stuk Naturals White waar ik een stempel uit de Petite Pairs heb gestempeld in Baked Brown Sugar en die ik heb uitgeponst met de Large Oval Punch. Ik heb het bloementje uitgeponst uit vellum met de Petite Petals Punch en in het midden een Rhinestone geplakt. Het Linnen Treat heb ik geplakt met Sticky Strip en daarop de labels met Dimensionals geplakt. 
..
Ik heb een kleine werkbeschrijving voor jullie. Snij je cardstock op 10,5 cm bij 16 cm, ril het op 8 cm en vouw het dubbel. Snij ook een klein stukje cardstock van 8 x 4 cm, dit is het stukje waar je kaart achterkomt, je kan het zien op de foto hieronder. Versier je kaartje aan de buiten en binnenkant zoals je het leuk vind en klaar is je cadeaukaart kaart! Heel veel plezier met het maken van dit kaartje! 
..
Een hele leuke dag en bedankt voor jullie leuke berichtjes ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn cadeaukaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 22 juni 2014

{YOU!} happy birthday


Goedemorgen, vandaag een kaartje voor de nieuwe CAS on Sunday challenge blog en deze week is het thema 'Birthday' een heel leuk thema, op het blog kan je zien wat de andere dames hebben gemaakt, allemaal hetzelfde thema maar er zijn verschillende kaarten gemaakt. Zo leuk om te zien ... 

..
Ik had bedacht dat ik een kaart wilde maken met de nieuwe In Colors van 2014 - 2016. Ik moest even wennen aan deze kleuren maar ik vind ze helemaal leuk, je kan ze ook heel goed combineren met de andere kleuren van Stampin' Up! De basis is gemaakt van Lost Lagoon met daarop Hello Honey en daarop een stuk Basic Grey. Het design papier komt van de Moonlight collectie, een blokje dsp met heel veel verschillende papiertjes. Het tekstje komt uit de Remembering your Birthday en die heb ik gestempeld met Lost Lagoon op Whisper White. Ik heb hem uitgeponst met de Decorative Label pons en ik heb ook een uit Hello Honey geponst, doormidden geknipt en erachter geplakt. De twee driehoekjes komen uit de Geometrical set. Ik heb ze gestempeld in Lost Lagoon en Hello Honey en uitgeponst met de Triangle pons. Een Basic Grey Candy Dot erop geplakt ipv van bling :p 
..
De sketch die ik heb gebruikt komt van de Paper Craft Crew Challenge blog, die ik gisteren tijdens het surfen op het net tegen kwam. Zoals je misschien weet ben ik gek op sketches, dus ik moest gewoon meedoen. Dit is challenge PCCCS098. Thank you girls for the inspiration, loved your cards ;) 
...
Ik wens jullie allemaal een hele leuke zondag. Bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png