woensdag 30 juli 2014

Stampin' Up! - Thank you so much


Hallo allemaal, heerlijk hoor vakantie. De klussen lijst wordt al korter en ik ben mijn laptop aan het reorganiseren en aan het opruimen, back up maken ed. En toen kwam ik nog foto's tegen van deze kaart, en ik zag dat ik hem helemaal niet had geplaatst op mijn blog. 

..
Deze kaarten heb ik gemaakt als dank je wel voor de dames die lid zijn van mijn Stampin' club, mijn Happy card kit club en degene die mee hebben gedaan aan de verzamel bestelling. Dank jullie wel allemaal voor de bestellingen, ik vind het echt top!
..
De basis kaart is gemaakt van Crumb Cake met daarop een stuk Lost Lagoon en Whisper White. Ik heb in de rechter bovenhoek een stempel gebruikt uit de Gorgeous Grunge set en met Crumb Cake gestempeld. In de linker onderhoek ook maar dan maar een stukje van diezelfde stempel. het strookje design papier komt uit de moonlight collectie. Ik heb met de cirkel geponst uit Lost Lagoon en daarop een stuk Hello Honey cardstock wat ik heb geponst met de Artisan pons. De tekst komt uit de Lots of Thanks set en heb ik gestempeld met Stazon Black. de sequins komen uit met eigen collectie net als het gouden borduur garen ;o) 
...
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek! Aanstaande vrijdag doe ik weer een bestelling bij Stampin' Up! Wil je ook iets mee bestellen dan hoor ik het graag van je.  
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

maandag 28 juli 2014

Stampin' Up! - Away we Go

..
Goedemorgen, deze kaart heb ik gemaakt voor mijn dinnetje Carmen. Zij heeft de Stampin' Up! reis naar Madaira verdient bij SU en daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Ik ben zo trots op haar! 
..
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Pumpkin Pie met daarop Tempting Turquoise. Daarop een stuk Whipser White en daar heb ik met behulp van de Essentials paper Piecing Pack een rondje geprikt. Het design papier komt uit de Sweet Taffy collectie. de stempels komen uit de Around the World set en ik heb Tempting Turquoise, Daffodil Delight, Rich Razzleberry en Melon Mambo inkt gebruikt om te stempelen. Ik heb de Hexagon pons gebruikt en de Starburst Framelits. De koffer en de camera heb ik uitgeknipt. 
..
Ik heb de leuke sketch van Fresly Made Skethes #146 gebruikt voor mijn kaart, ik heb hem gespiegeld.
Vrijdag doe ik een bestelling bij Stampin' Up! Wil je ook iets mee bestellen dan hoor ik het graag. Je kan je bestelling doorgeven tot en met woensdag. Ik zal je zo snel mogelijk terug mailen, maar omdat we vakantie hebben misschien iets later dan dat je van mij gewend bent. 
..
Een hele leuke dag ;)
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 27 juli 2014

Stampin' Up! - In Colors 2014 - 2016 share

Vind je de nieuwe In colors ook zo leuk, maar wil je niet alles in een keer aanschaffen, dan is mijn nieuwe product share misschien iets voor jou! Elke maand krijg jij één kleur uit deze prachtige collectie en zo heb je aan het eind van deze share alle kleuren compleet. Dit krijg jij per maand: 

1 pak cardstock (A4)
1 Stampin' ink pad
1 Stampin' Ink Refill 
1 Stampin'Write Marker
1 rol Stitched Satin Ribbon 
4 Clothespins 

Deze set kost je per maand €37,50 en dat is inclusief verzendkosten met DHL. (Je kan het dan ophalen bij een service point bij jou in de buurt) Van mij krijg je elke maand een leuke kaart in de kleur van die maand, en als je hem nog niet hebt ontvangen een catalogus. En je ontvangt van mij een verrassing tijdens deze share. Je wordt lid van deze share door met mij te mailen. Je wordt lid voor vijf maanden, elke maand krijg jij een kleur die door mij toe gewezen wordt. Je kan tussentijds niet opzeggen.

Geef je snel op via de mail, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en als deze share vol is gaan we starten ;)
Heb je nog vragen dan hoor ik het graag van je ;)

Een leuke zondag allemaal .... 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zaterdag 26 juli 2014

Stampin' Up! - New Catalogue Bloghop

..
Goedemorgen, vandaag hebben we een bloghop van het engelse forum 'In Love for Stamping' waar ik lid ben en we laten allemaal iets zien wat we gemaakt hebben met de mooie producten uit de nieuwe catalogus ;) Als je van Sandra haar blog komt dan ben je op de goede weg, kom je langs zonder daar te zijn geweest dan kan je, als je wilt natuurlijk, op het blog van Laura beginnen en dan kom je hele leuke creaties tegen ;) Veel hop plezier ... 
..
..
Dit is de kaart die ik heb gemaakt vorige week bij de Cyber Party georganiseerd door Michelle ;) Ik moet hem overmaken, want er was een klein ongelukje in mijn hobby kamer, daarom drink ik er dus ook nooit, maar nu dacht ik och het zal wel meevallen :p not! 
...
De basis kaart is gemaakt in de kleur Crumb Cake en daarop heb ik een stuk Blushing Bride geplakt en daarop weer een stuk Whipser White. Ik heb de stempels uit de Kinda Eclectic gebruikt de stippel rand heb ik gestempeld met Crumb Cake en de tak met blaadjes met Old Olive. De vlinder heb ik gestempeld met Blushing Bride en uitgeponst met de Elegant Butterfly Punch. Het dsp strookje komt uit de All Bloom serie. Het draadje komt uit mijn eigen collectie en onmisbaar op mijn kaartjes :p  
...
..
Volgende week vrijdag 1 augustus doe ik weer een bestelling bij SU. Wil je ook nog iets mee bestellen? Dan kan jij je bestelling doorgeven tot en met woensdag via de mail of telefonisch. Ik mail je zo snel mogelijk terug ;)
..
Heb je ook gezien dat ik verschillende clubs heb, en ik ga per 1 september weer een nieuwe Stampin'Club starten, er zijn nog enkele plekjes vrij. Zodra de club vol is ga ik weer starten. Wil je meer over deze club lezen dan kan je dat hier vinden. Heb je nog vragen dan hoor ik het graag ;)
...
Ik wens jullie allemaal een heel leuk weekend! 
..
De volgende in deze bloghop is Lorraine, je vind haar post door op haar naam te klikken! 
,,
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png