zondag 31 augustus 2014

Stampin' Up! - Merry & Bright

 ..
Goedemorgen, alweer zondag en dus tijd voor een nieuwe Cas on Sunday Challenge. Deze week was echt een challenge voor mij want het thema deze keer is Black & White with one color. Ik moet dus een zwart witte kaart maken met een kleur. Welke kleur dat mag je zelf weten en ik heb voor rood gekozen ;) Op het blog zie je prachtige kaarten van het design team, en we zouden het ontzettend leuk vinden als je meedoet. 
...
...
Dus dacht ik zwart met wit en een kleur .. tja ehhh dussss. Hihi echt moeilijker dan ik dacht en ik heb op internet gespeurd en daar staan veel laarten in zwart met wit en een kleur maar die zijn niet clean & simple. Maar na twee misluktke kaarten is deze tevoorschijn gekomen :p De basis is Basic Black met daarop een stuk Real Red en Whisper White. De ijsvlokken zijn gemaakt met de Snowflake Card Thinlits dies en ook een van mijn favoriete uit de Autumn / Winter catalogus. Ik heb daarvoor ook Basic Black en Real Red gebruikt. De tekst komt uit de Good Greetings set die je alleen gratis kan krijgen dmv een party, workshop of bestelling. Meer informatie vind je op de pagina acties. Ik heb gestempeld met Memento Black, deze is lekker zwart en kan je ook gebruiken met het inkleuren van de Blendabilities. En Rhinestones mogen natuurlijk niet missen op een kerst kaart ;) 
..
..
Alfgelopen week heb ik de Incentive Trip naar Madeira verdient en ben ik Rising Star geworden. De trip verdien je dmv punten van verkoop en als je teamies promoveren. De Rising Star krijg je bij een bepaalde omzet en drie promoties van je team maar dat kan alleen maar in je eerste SU jaar als demo! Ik ben zo dankbaar voor jullie, mijn klanten, mijn hostesses, mijn familie, mijn fantastische team van demonstratrices, mijn lieve up Carmen en mijn super steun en toeverlaat Rinus. Zonder jullie zou ik dit allemaal niet hebben bereikt! Thank you all ♥ 
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen bij Stampin' Up! en jij kan je bestelling doorgeven tot en met donderdag. Je mag natuurlijk ten alle tijden een bestelling plaatsen, meer informatie daarover lees je hier. Iedereen die in september een bestelling bij mij plaatst wordt op een briefje genoteerd, jouw naam komt dan in de hoge hoed en op 1 oktober maak ik een naam bekend en die krijgt dan een leuke verrassing, gewoon omdat ik iets te vieren heb ;o) Een hele leuke zondag ... geniet ervan! 
...
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

donderdag 28 augustus 2014

Stampin' Up! - Autumn / Winter Catalogus Bloghop

...
Goedemorgen, vandaag hebben we een bloghop met de verschillende teamies uit mijn team en we laten allemaal iets zien wat we gemaakt hebben met de mooie producten uit de nieuwe Autumn / Winter catalogus ;) Ik ben de eerste waar de blog begint, dus als je doorklikt op elke blog dan kom je verschillende prachtige kaarten en creaties tegen.Veel hop plezier ...
...
Een van mijn favoriete nieuwe spullen uit de Autumn / Winter catalogus is de Curvy Keepsake Box. Een heel leuk doosje en je kan hem uit stansen met de Bigshot. Ik heb het cardstock in de kleur Lost Lagoon uitgestanst en het design papier komt uit de All is Calm collectie. Ik vind de kleuren prachtig uit deze serie ;o) De veren komen uit de nieuwe Four Feathers stempel set en heb ik gestempeld met Smoky Slate en Pear Pizzazz en uitgestanst met de Feathers Framelits Dies. De zilver kleurige veer heb ik uit gestanst uit zilverkleurig Foil Sheet. Het zilverkleurige draadje komt uit mijn eigen collectie en is borduurgaren ;o) 
.................
Klik op de buttons voor het volgende blog, je komt dan op het blog van Wilma
...
Vandaag kan je ook de Autumn / Winter catalogus online bekijken, Je vind de link aan de linkerkant van mijn blog, je klikt dan op het plaatje en dan kan je de catalogus downloaden. Als je liever een catalogus hebt om in te bladeren mail me even dan stuur ik je een catalogus toe ;o) 
...
Ik wens jullie een hele leuke dag en veel plezier met de bloghop 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

maandag 25 augustus 2014

Stampin' Up! - Hi, there

 ..
Goedemorgen, jeetje wat een weer was het afgelopen weekend hé? Ik hou niet van heel warm, maar regen! Jak, daar heb je snel je zin vanaf zeg, gelukkig hadden we ook wel droge ... maar hihi het is wel heerlijk freubel weer, dus ben ik lekker aan de slag gegaan met de swaps voor de Convention in oktober in Brussel. Ik heb er zo'n zin in en ik ben heel nieuwschierig hoe het allemaal gaat. Uitdaging voor de convention is een jurk kopen :p iedereen die mij kent weet dat ik dat noooooit draag, dus ik neem maar iemand mee die er verstand van heeft, dan komt het vast wel
goed ;) Enne tips zijn welkom :p 
..
..
Anyway dit leuke notitie blokje had ik ook gemaakt voor de Happy Card Kit van augustus, en hij 10 x 10 cm. Ik ben begonnen met een stuk Tempting Turquoise cardstock en daarop stukjes design papier uit de Sweet Taffy collectie. Het streepje heb ik aan de onderkant geponst met de Scallop Edge Border pons. De stempel met de streepjes, gestempeld met Melon Mambo, komt uit de Six-Sided Sampler set. De stempel met Hi, there, gestempeld met Crumb Cake komt uit de A Happy Hooray set. De Melon Mambo bloemen heb ik gestanst met de Flower Frenzy Bigz L die en die heb ik geembosd met de Decorative Dots Embossing folder. Het kleine bloementje komt uit dezelfde die en daarvoor heb ik design papier gebruikt met in het midden een Candy Dots. Het blaadje komt ook uit de Flower Frenzy Bigz en heb ik gestanst uit Old Olive cardstock.
...
..
Alleen deze week kan je nog gebruik maken van de leuke Bigshot actie. Je koopt een Bigshot voor €104,95 en mag daarbij een bundle (stempel set met een set framelits) GRATIS uitzoeken. Heb je de bigshot al dan kan jij de sets ook kopen, je krijgt dan 15% korting op een bundle.  welke sets dat zijn vind je in deze post. Deze actie is er nog tot en met 31 augustus ;)
.. 
..
En last but not least, de Short & Sweet actie is er ook nog. Van 22 - 29 augustus kan jij je inschrijven als Stampin' Up! Demonstratrice en mag je voor €195 aan producten uitzoeken en je betaald maar €129. Jij mag zelf kiezen wat jij wilt in je starters pakket en je mag al producten kiezen uit de nieuwe Seizoens catalogus, je kan dus al beginnen met je kerstkaartjes als je wilt ;O) Mail me als je nog vragen hebt maar je kan je ook gelijk aanmelden als je wilt. meer informatie vind je op deze pagina. 
.. 
Ik wens jullie een hele leuke maandag, ontzettend bedankt voor je bezoek en leuke berichtjes!
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zaterdag 23 augustus 2014

Stampin' Up! - Gee, Thanks

 ..
Goedemiddag, vandaag een kaart die ik als voorbeeld heb gemaakt voor de Happy Card Kit van augustus. Een leuke kit met felle kleurtjes, een uitdaging voor mij maar ik vind de kleuren helemaal leuk!
..
..
De basis kaart is in de kleur Tempting Turquoise gemaakt met daarop een stuk Pumpkin Pie en Whisper White. Het dsp komt uit de Sweet taffy collectie en heb ik in verschillende breedte gesneden, aan de onderkant heb ik een hoek eruit geknipt en op het Whisper White geplakt. Ik heb een strook Tempting Turquoise gesneden en geembosd met de Decorative Dots embossing folder. De tekst heb ik gestempeld met Pumpkin Pie en hij komt uit de Just Saying set. Ik heb hem uit gestanst met de World Bubbles Framelits. Eronder een stuk Linnen Treath geplakt en twee Candy Dots uit de Brights collectie. 
..
Ik wens jullie een hele leuke dag allemaal, ik ga lekker aan de freubel voor de kit van volgende maand en voor de World Cardmaking Day event op 4 oktober in Delft. 
...
Ik heb dit gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 20 augustus 2014

Stampin' Up! - Thank You


Hallo, wat een weer zeg, het lijkt wel herfst zeg! Brrrr, maar het is wel heerlijk freubel weer, en ik ben al heerlijk bezig met de swap kaartjes voor de Convention in Brussel ;o) De kaart die ik vandaag show heb ik gemaakt als dank je wel voor de bestellingen eerder deze maand, ik had een stapel gemaakt en ze waren zo maar weer op. Wat een zaligheid, ik ben alweer bezig met de volgende bedankjes ... dank jullie wel allemaal ;o) 

..
De basis is gemaakt in de kleur Whisper White en daarop heb ik stuk Melon Mambo geplakt met Dimensionals. Ik heb een strook dsp uit de Sweet Taffy collectie gebruikt en daarop een stuk vellum. Aan de onderkant heb ik de small scallop rotery cutting blade gebruikt om het leuke randje te maken. Daarvoor heb je de Stampin’ Trimmer Rotary Addition nodig, deze plaats je op de trimmer en dan kan je de verschillende blades gebruiken om leuke randjes te maken. ik heb uit Tempting Turquoise een strook gesneden en de Chevron Punch gebruikt. Ik heb met Old Olive inkt een stempel uit de Tag Talk set gebruikt en uitgeponst met de Artisan pons. Daarop een rondje Melon Mambo en daarop een stempel uit de A Round Array gegebruikt en daarvoor heb ik Tempting Turquoise inkt gebruikt. 
...
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling doen en wil jij ook iets bestellen dan hoor ik het graag van jou. Je krijgt van mij de Autumn / Winter catalogus erbij als je hem nog niet hebt ontvangen en een kaartje of label als dank je wel ;o) Je kan je bestelling doorgeven tot en met donderdag en de betaling moet vrijdag binnen zijn ... Vergeet je niet de leuke bigshot aanbieding en de leuke weekly deals ;o) 
...
Ik wens jullie een hele leuke dag verder. Dank jullie wel voor je bezoek en leuke berichtjes. het blijft een feest om ze te lezen! 
...
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png