woensdag 29 oktober 2014

Stampin' Up! Convention #3

..
Goedemorgen, nog een postje over de convention in Brussel, want ik heb beloofd nog iets te schrijven over de award night en mijn Rising Star. Ik kan niet beschrijven hoe trots ik ben dat ik Rising Star ben, je kan dit alleen worden in je eerste Stampin' Up! jaar en jee wat was het spannend! Zou ik het halen of niet? En omdat het maar een keer kan vind ik het echt heel bijzonder ;)
..
 ..
Award night was op vrijdag avond en na een slaapeloze nacht, een zeer leuke, gezellige en leerzame dag hebben we snel een frietjes gegeten en gingen we naar het hotel om ons om te kleden. Pffttt wat erg, nu moest het echt, ik moest iedereen mijn jurk showen. Jee, ik in een jurk! Maar het is gelukt en ik wil iedereen bedanken voor de complimenten ;) Dat gaf me wat meer zelf vertrouwen ;) Ik moest ook op de foto met de andere Rising Stars en hier zie je een foto gemaakt door Xandra. Ik mocht ook nog op het podium omdat ik #2 was in sales van nederland en #5 in recruiting maar daarvan heb ik (nog) geen foto's ... 
...
..
Daarna hadden we nog een hele leuke after party en toen heeft Xandra deze foto gemaakt. De volgende dag was alweer de laatste dag van Convention en moesten we na een korte nacht weer vroeg aanwezig zijn. Alweer een hele leuke, gezellige en leerzame dag en om een uur of vijf was het afgelopen! We hebben met ongeveer 20 dames heerlijk gegeten en daarna heb ik gelukkig nog wat van Brussel gezien ;) 
..
 ..
..
Wat een prachtige stad! Ik wil zeker nog een terug. We hebben de avond afgesloten met een heerlijke maar veel te dure ijs plateau en op zondag zijn we weer naar huis gegaan ;) Wat heb ik genoten zeg, ik ben enorm verwend door Stampin' Up! en ik wil iedereen enorm bedanken voor alles. Volgend jaar wil ik zeker weer naar de Convention in Brussel ... 
..
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek ;)
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen, als je nog iets wilt bestellen dan hoor ik het graag van je. Je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag. Vergeet je noet de leuke Weekly Deals ;)
..
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 26 oktober 2014

Stampin' Up! - Happy Wonderful Christmas

 ..
Goedemorgen, dank jullie wel voor alle leuke berichtjes die ik mocht ontvangen naar aanleiding van mijn verslagen van Convention, deze week zal ik daarover nog een berichtje plaatsen ;) Vandaag heb ik een kaart voor jullie gemaakt voor de CAS on Sunday blog, en deze week is de challenge om een One Layer Wonder te maken. Op het blog vind je prachtige voorbeelden van de andere dames.
..
..
Voor mij is dit een uitdaging, want ik vind het moeilijk om niks toe te voegen, maar deze kaart is wel weer goed gelukt, al zeg ik het zeluf :p hihi. De basis kaart is Whisper White en daarvoor heb ik een A4 door de helft gesneden op 10,5 cm. Ik heb de Wondrous Wreath stempelset gebruikt en daarin vind je alles om leuke kerst kaarten te maken. En als je de bijpassende framelits erbij koopt heb je ook nog een vijftien procent korting op deze hele set. Ik heb pear Pizzazz en Garden Green inkt gebruikt om de krans te maken en Cherry Cobbler voor de besjes en de strik. De tekst komt uit dezelfde set en is ook gestempeld met Cherry Cobbler inkt. 
..
Vandaag is de laatste dag dat jij je kan opgeven voor de kerstworkshop dag in Heerenveen op 9 November. Deze dag is vanaf 10 uur en duurt tot ongeveer half 5. Deze dag staat in het teken van kerst en winter en we gaan verschillende kaarten en projectjes maken met de producten uit de nieuwe herfst en winter catalogus. De kosten voor deze dag zijn €20 en daarvoor krijg je een goed gevuld pakket vol met alle materialen die je nodig bent om alle kaarten en projectjes te maken op deze dag, en je kan zelfs meer maken want je houd over zodat je thuis verder aan de freubel kunt. Koffie, thee met wat lekkers en ook andere versnaperingen zitten bij deze prijs in. Alleen moet je wel zelf je lunch meenemen. Ook hou ik een leuke verloting ;o) Je kan je nu inschrijven via de mail en schrijf in het onderwerp Kerstdag Heerenveen en je krijgt van mij zo snel mogelijk een mail terug.
...
Een hele leuk zondag en geniet van deze dag. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 22 oktober 2014

Stampin' Up! - Kerst workshop dag ...

..
Op zondag 9 november heb ik een kerst workshop dag gepland in Heerenveen en ik wil jou van harte uitnodigen op deze in kerstsfeer gezellige knutsel dag die vanaf 10 uur begint en tot ongeveer half 5 duurt. Deze dag staat in het teken van kerst en winter en we gaan verschillende kaarten maken met de nieuwe producten uit de nieuwe herfst en winter catalogus die we hebben. Er staan heel veel leuke nieuwe stempels, design papiertjes en leuke embellisments in deze catalogus. 
..
De kosten voor deze dag zijn €20 en daarvoor krijg je een goed gevuld pakket vol met alle materialen die je nodig bent om alle kaarten en projectjes te maken voor deze dag, en je kan zelfs meer maken want je houd over zodat je thuis verder aan de freubel kunt. En de herfst / kerst catalogus krijg je van mij gratis als je je inschrijft voor de deze dag. Hoe leuk is dat! Koffie, thee met wat lekkers en ook andere versnaperingen zitten bij deze prijs in. Alleen moet je wel zelf je lunch meenemen. Ook hou ik een leuke verloting waar je leuke prijsjes mee kan winnen ;o) 
..
Je kan je nu inschrijven via de mail stampinjanneke@gmail.com en schrijf in het onderwerp Kerstdag Heerenveen en je krijgt van mij zo snel mogelijk een mail terug. Je kan je opgeven tot en met zondag 26 oktober. H
et is natuurlijk mogelijk om een bestelling te plaatsen, dan neem ik deze voor jou mee op deze dag, doe dit voor vrijdag 24 oktober.
..
Op zaterdag 25 oktober ga ik een bestelling plaatsen, wil jij ook iets bestellen dan hoor ik het graag van je. Ik wens jullie een hele leuke avond en ik hoop je te zien op zondag 9 november.
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

dinsdag 21 oktober 2014

Stampin' Up! Convention #2

 ..
Hallo, eigenlijk wilde ik eerder vandaag al iets plaatsen, maar ik ben zo moe dat ik even wat bij geslapen heb ;) Ow vreselijk eigenlijk, maar ja .. het was wel even lekker! Op de bovenstaande foto zie je de cadeautjes die ik heb gekregen van Mieke, Monique en Xandra ;) Zo mooi ... 
....
..
Op donderdag avond was de Zilver2 receptie en ik mocht daarbij zijn! Een hele leuke avond met hele gezellige mensen. De zaal was prachtig aangekleed en voor het eerst zag ik Shelli in het echt, wat een prachtige vrouw en zeer grappig ;) Hihi ze maakt leuke grapjes hoor ... Hierboven  zie je een foto van Xandra en mij.
... 
...
Dit is het prachtige cadeau wat we kregen op de Zilver2 Receptie. Een notitieblok met twee mooie leren pennen in een leren hoesje, prachtig hé?
..








 ..
Zo zag de tafel en de zaal eruit ;) Vind je het er niet prachtig uitzien? 
... 
..
De prachige wit grijze tas heb ik van Carmen gekregen omdat ik op de Zilver2 Receptie was, dank je wel Car, ik vind hem echt zooo gaaf! Boven het zwarte doosje zie je mijn naam stempel die we kregen toen de receptie afgelopen was, ik ben er heel erg blij mee ;) Op het zwarte doosje zie je mijn Rising Star ketting die ik kreeg op Award Night, daarover zal ik later meer vertellen. En de mooie kaart kreeg ik ook op diezelfde avond. 
 ..
 ..
Tenslotte nog alle swaps die ik heb gekregen, de een nog mooier dan de andere. Dank jullie wel allemaal voor het swappen met mij, ik heb weer heel veel leuke ideeën. 
...
...
Ik wens jullie allemaal een hele leuke avond nog en badankt voor jullie bezoekje, Ik ga mijn foto's nog even bekijken, en uitprinten. Ik ga een Project Life album maken van de Convention ;) Ik zal het zeker even laten zien als ik klaar ben, maar ik denk dat het nog wel even duurt hoor ... maar jullie zien hem dan wel verschijnen ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

maandag 20 oktober 2014

Stampin' Up! Christmas Supplement

 ..
Vanaf vandaag hebben we een hele leuke aanvulling op de Autumn / Winter catalogus. Zolang de voorraad strekt, dus op = op. Als je vragen hebt over deze aanvulling op de catalogus of als je iets hebt gezien wat je graag wilt bestellen, dan mag je me mailen of bellen. Je vind in deze aanvulling ...
..
- Kerst Stempel  
- Kits 
- Project Life Memory Keeping 
- Cadeau ideeën 
..
Morgen vroeg rond 10 uur ga ik voor de snelle beslissers een bestelling plaatsen. Geef je bestelling door aan mij en ik ga het voor je mee bestellen! Aanstaande zaterdag ga ik ook weer een bestelling plaatsen ;) Je mag natuurlijk ook andere producten bestellen ;) 
..
Klik op het plaatje om jouw exemplaar nu te downloaden! 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 19 oktober 2014

Stampin' Up! Convention #1

 ..
Hallo allemaal, daar zit ik dan fris en fruitig (lees helemaal uitgeteld) op de bank! Wat een top dagen heb ik gehad, misschien heb je het gemist maar ik was naar de Stampin' Up! convention in Brussel. Het waren dagen om nooit weer te vergeten, dagen met een gouden randje, een lach en een traan, nieuwe mensen ontmoeten, veel info en leuke nieuwtjes. Ik zal in verschillende postjes alles proberen te vertellen, over mijn avontuur van de afgelopen dagen ;)
,,
 ..
Eerst zal ik jullie mijn swaps laten zien, ik had er zeventig stuks gemaakt en ik heb ze bijna allemaal kunnen ruilen. Wat een prachtige mooie kaartjes, doosjes en andere creaties heb ik gekregen, maar die zal ik je later laten zien. Mijn swaps heb gemaakt met de Tag Topper pons. Ik heb uit Blue Lagoon en Whisper White stroken gesneden van 2 inch breed en er labels van gemaakt. Op het label heb ik met Soft Sky de tekst uit de Wondrous Wreath gestempeld. De Festival of Trees boom heb ik gestempeld met Blue Lagoon en met de zilverkleurige Stampin’ Dazzle Marker heb ik kerstballen gekleurd. Eronder een stuk Linnen Tread. De ster heb ik geposnt met de sterpons uit de Itty Bitty Accent Punch set en ik heb daarvoor Glimmer Paper gebruikt. Het Seam Binding lint in de kleur Soft Sky heb ik erdoor heen geknoopt. Rhinestones heb ik hier en daar op geplakt, I love bling ;) 
...
..
Dit had ik gemaakt voor mijn roomies Xandra, Mieke en Monique. De basis is een Polka Dot Tag a Bag Gift Bags en daarom heen heb ik een 1/8" Taffeta Ribbon in de kleur Bermuda Bay geplakt. Ik heb een label gemaakt met de Chalk Talk framelits en daarvoor Bermuda Bay cardstock gebruikt. Met de 2 1/2 inch Circle pons heb ik uit Whisper White  een cirkel geponst en de Confetti Star Punch gebruikt om de leuke rand te maken. De ster heb ik gemaakt uit Glimmer Paper en daarvoor heb ik twee maten Stars Framelits op het papier gelegd en daarna gestanst met de big shot. De strookjes zijn anderhalve centimeter breed en geponst met de Banner pons. Het dsp komt uit de Bright Colour Collections pack. De tekst op het Whisper White strookje heb ik gestempeld met Stazon inkt en komt uit de And Many More set. 
...
Ik wens jullie een hele leuke avond, lekker genieten en bedankt voor jullie bezoekje. 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 15 oktober 2014

Stampin´ Up! - To You From Me

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt met de prachtige Vived Vases stempel en ik heb de afdruk ingekleurd met verschillende kleuren Blendabilities. Heerlijk en zo lekker relaxt om te doen.
..
..
De basis van de kaart is gemaakt in Whisper White en ik heb een stuk Baker´s Twine om de kaart geknoopt. Daarop heb ik een stuk cardstock in Melon Mambo gestanst met de Deco Label Framelits. Daarop heb ik een cirkel geplakt in Basic Black en die heb ik uitgestanst met de Circles Collection Framelits. Ik heb de stempel met Memento Black gestempeld op Whisper White en ingekleurd met de Blendabilities in de kleuren Melon Mambo, Old Olive, Calypso Carol, Daffodil Delight en Coastal Cabana en daarna uitgeponst met de circle pons. De tekst komt uir de And Many More stempelset en heb ik gestempeld met Memento Black. Ik heb de strook gesneden in anderhalve centimeter breed en daardoor past het strookje mooi in de banner pons om zo de hoekjes uit te ponsen. In de bovenste hoeken heb ik twee Pearl Basic Jewels geplakt
...
Elke woensdag zijn er nieuwe weekly deals en vanaf nu kan je die vinden in mijn rechter sidebar van mijn blog, Je ziet dan alle deals voorbij komen in een slideshow. Wil je ze liever groter zien dan kan je op de slideshow klikken en kom je automatisch in mijn webwinkel. Wil je iets bestellen dan kan je dat doen via mijn webwinkel (je hebt dan wel een credit card nodig) Heb je die niet dan kan je mij mailen en ik zal dan de bestelling voor je doen. 
... 
Morgen is het zover dan reis ik naar Brussel, en ik vind het heel spannend allemaal maar ik heb er ongeloofelijk veel zin in. Ik zie mijn collega demo's weer, ontmoet nieuwe mensen en (quote van Michelle) celebrate all that is Stampin’ Up! Ik heb geen idee hoeveel internet verbinding er is enzo maar ik zal proberen jullie een beetje op de hoogte te houden van wat er gebeurd. Ik beloof niks maar ik doe mijn best.
..
Alvast een ontzettend leuk weekend! En bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
...
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 12 oktober 2014

Stampin' Up! - Hi, there

..
Goedemorgen, vandaag een labeltje die ik een poosje geleden al had gemaakt maar nog niet had laten zien, en nu kwam het wel mooi uit ;) De nieuwe challenge van CAS on Sunday is namelijk embossing en je kan een hele leuke prijs winnen. 
..
Ik was heel blij dat ik deze nog in mijn archief had, want volgende week is convention in Brussel en ik ben druk met de swapjes, room mates cadeautjes en andere dingen die ik moet regelen ;) Je kan het er maar druk mee hebben :p Aanstaande donderdag ga ik naar Brussel en kom zondag weer thuis, ik heb er ongeloofelijk veel zin in. Ik vind het heel spannend en stiekum ook een beetje eng, maar het komt helemaal goed ;)
...
Maar anyway mijn label is 2" breed en ik heb de Scallop Tag Topper punch gebruikt om de leuke bovenkant te krijgen. Het lint is in de kleur Melon mambo en komt uit de Cotton Collectie. Ik heb de label geembosd met de leuke Polka Dot Embossing Folder, Het design papier is van de Sweet Taffy collectie en het strookje onderin is gemaakt van Melon Mambo cardstock en ik heb de Scallop Edge Border Punch gebruikt om het randje te maken. De Hi there stempel komt uit de A Happy Hooray stempelset en heb ik gestempeld met Old Olive inkt en uitgeponst met de Hexagon Punch. 
...
Vergeten jullie niet de workshop die aan het einde van deze maand is, je kan je nog opgeven tot en met zaterdag 18 oktober. En wat dacht je van deze (stukje naar beneden scrollen) leuke actie, je kan je nog tot en met 24 oktober inschrijven als demonstratrice, je kan op deze pagina alles lezen wat je wilt weten maar natuurlijk mag je me ook bellen of mailen ;) 
...
Ik wens jullie allemaal een hele leuke zondag en bedankt voor jullie bezoekje en leuke berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn label:

Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

donderdag 9 oktober 2014

Stampin' Up! - Merry Christmas & Workshop

 ..
Goedemorgen, vandaag een kerstkaart die ik laatst heb gemaakt voor de enorm leuke en gezellig workshop. Ik vind deze kleuren helemaal leuk en je gaat ze zeker vaker tegenkomen ;)
..
..
De basis kaart is gemaakt van Crumb Cake cardstock en ik heb van een a4 vel 9,8 cm afgesneden en op 10,5 cm gerild. Het Lost Lagoon cardstock heb ik een centimeter kleiner gesneden en het Whisper White cardstock is weer een halve centimeter kleiner. Ik heb met Soft Sky cardstock stippen gestempeld uit de Gorgeous Grunge stempelset. Deze set is echt overal voor te gebruiken hé ;) De twee cirkels heb ik geponst met de 2" pons en ik heb Lost Lagoon en Crumb Cake cardstock gebruikt. De cirkels heb ik geembost met de Decorative Dots Embossing Folder. De twee strrokjes zijn 1,5 cm breed en daaroor passen ze precies door de Banner Pons zodat je leuke banners kan maken. Ik heb Soft Sky en White Vellum gebruikt om ze te maken. De kerstbomen heb ik gestempeld op Whisper White cardstock met Crumb Cake en Lost Lagoon en uitgeponst met de Tree pons. Het tekstje komt uit de Good Greetings set en heb ik gestempeld met Lost Lagoon inkt. De sequins komen uit de Frosted Sequins en kan je vinden in de Autumn / Winter catalogus. het zilverkleurige draadje is borduurgaren van Gütermann. 
...
Op woensdag 29 oktober geef ik een workshop met deze leuke stempelset! De prijs is €15 om deze workshop bij te wonen en het maken van drie kaarten of €30 als je de set die we gaan gebruiken erbij wilt ontvangen. Wil je ook de bijpassende pons erbij dan betaal je €45. De workshops zijn inclusief koffie/thee met wat lekkers. Er is plaats voor vier personen. De workshop is van half 10 tot ongeveer half 1. Natuurlijk is het ook mogelijk deze workshop in overleg ook op een andere dag deel te volgen ;) Mail mij voor de mogelijkheden. Je kan je opgeven tot en met zaterdag 18 oktober! 
...
En vergeet jij je niet op te geven voor de leuke workshop dag in Heerenveen? Dat kan nog tot en met zondag 26 oktober, meer informatie kan je hier vinden. 
...
Een hele leuke dag vandaag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

dinsdag 7 oktober 2014

Stampin' Up! - Celebrate

 ..
Goedemorgen, wat een verschil in weer zeg! Het is herfst bij ons, regen harde wind en ik heb de kachel ietsje hoger gezet ;) Vandaag heb ik een thee zakje voor. Jaren geleden zat ik in het design team van Double Dutch en dit is een van mijn favoriete projectjes van toen.
..
..
De basis heb ik gemaakt van Kraft cardstock en ik deze beschrijving gebruikt om hem te maken. Het design papier heb ik gescheurd en komt uit de Lullaby collectie. Eigenlijk een hele leuke baby serie maar je kan hem heel goed gebruiken voor andere thema's. De bloemen heb ik uitgestanst met de Flower Fair Framelits en daarop een mooie knoop uit de Vintage Faceted Designer Buttons set. Een linnen treat heb ik erdoor geknoopt en vast gezet met een Glue Dot. De vlinder heb ik uit Kraft cardstock geponst met de Elegant Butterfly Punch en daarop een paar Pearls. De tekst komt uit de Good Greeting set en heb ik gestempeld met Hello Honey. Ik heb Neutral Chevron Ribbon en Linnen Treat gebruikt  om mijn thee zakje dicht te knopen. 
...
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje! Ik ga bedank kaartjes maken voor de klanten die een bestelling hebben geplaatst ;o) 
...
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

vrijdag 3 oktober 2014

Stampin' Up! - Thanks

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik vorige maand had gemaakt voor de dames en heer van de Happy Stampin club. Kleurtjes die ik niet zo snel zou pakken, maar de combi is leuk! 
...
..
De basiskaart is gemaakt in de kleur Crumb Cake met daarop een stuk Natural White en ik de Tag Topper Punch gebruikt om een label te maken. Het Early Espresso Cotton Ribbon heb ik met de nietmachine vast gemaakt. De cirkels zijn gemaakt met de 2" Circle Punch. Ik heb Early Espresso en So Saffron cardstock gebruikt. De stempel komt uit de #hello set en heb ik gestempeld met Tangerine Tango. Linnen Treat en rhinestones maken mijn kaartje helemaal af. 
...
Morgen doe ik een bestelling bij Stampin' Up! Jij kan je bestelling nog doorgeven tot en met vanavond 8 uur. En ik zal het morgen voor je meebestellen. Vergeet je niet te kijken bij de leuke acties die er op dit moment zijn. Je kan ze hier vinden. 
...
En ik ben helemaal vergeten om iemand uit te zoeken die een leuke verrassing van mij krijgt omdat ik Rising Star ben geworden en ik had beloofd iemand te verrassen ;) Ik heb van iedereen de naam in een bakje gedaan en Rinus heeft een briefje eruit gekozen, en de winnaar is 
..
Marit
...
Gefeliciteerd ik zal de verrassing naar je opsturen en je ziet hem wel verschijnen op je deurmat. 
..
Ik wens jullie allemaal een heel leuk weekend en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.  
.
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 1 oktober 2014

Stampin' Up! Nieuws

..
Ter ere van de World Card Making Day deze zaterdag, biedt Stampin' Up! vanaf vandaag tot en met 6 oktober een hele leuke korting van 20% op geselecteerde stempel sets en 15% op geselecteerde card stock packs, envelopes en fast fuse adhesive. Op ALLE inktpads krijg je ook 15% korting. Je betaald dan €5,53 ipv €6,50
,,
Item Number
Stamp Set
Price
Discounted Price
135540
Grandes nouvelles (Clear) FRA
38,95€/£28.95
31,16€/£23.16
135403
Großes Glück (Clear) DE
38,95€/£28.95
31,16€/£23.16
134018
Big News (Clear)
38,95€/£28.95
31,16€/£23.16
134015
Big News (Wood)
52,95€/£39.95
42,36€/£31.96
134288
Playful Pennants (Clear)
20,95€/£14.95
16,76€/£11.96
134285
Playful Pennants (Wood)
26,95€/£19.95
21,56€/£15.96
134198
Choose Happiness (Clear)
21,95€/£15.95
17,56€/£12.76
134195
Choose Happiness (Wood)
29,95€/£21.95
23,96€/£17.56
125682
Quelques Lignes (Clear) FRA
27,95€/£20.95
22,36€/£16.76
125307
Perfekte Pärchen (Clear) DE
27,95€/£20.95
22,36€/£16.76
122497
Petite Pairs (Clear)
27,95€/£20.95
22,36€/£16.76
128706
Petite Pairs (Wood)
34,95€/£25.95
27,96€/£20.76
135594
Tellement heureuse (Clear) FRA
21,95€/£15.95
17,56€/£12.76
135475
Grund zur Freude (Clear) DE
21,95€/£15.95
17,56€/£12.76
134234
So Very Happy (Clear)
21,95€/£15.95
17,56€/£12.76
134231
So Very Happy (Wood)
29,95€/£21.95
23,96€/£17.56
Item Number
Product
Price
Discounted Price
133687
Card Stock A4 In Color 2014-2016
8,50 €/£6.25
7,23 €/£5.31
131289
Card Stock A4 In Color 2013-2015
8,50 €/£6.25
7,23 €/£5.31
131282
Card Stock A4 Brights
8,50 €/£6.25
7,23 €/£5.31
131285
Card Stock A4 Subtles
8,50 €/£6.25
7,23 €/£5.31
131284
Card Stock A4 Regals
8,50 €/£6.25
7,23 €/£5.31
131283
Card Stock A4 Neutrals
8,50 €/£6.25
7,23 €/£5.31
106549
Card Stock A4 Whisper White
9,75 €/£7.50
8,29 €/£6.38
Item Number
Product
Price
Discounted Price
106589
Envelopes C6 Very Vanilla
7,95 €/£5.75
6,76 €/£4.89
106588
Envelopes C6 Whisper White
7,95 €/£5.75
6,76 €/£4.89
107297
Envelopes Medium Crumb Cake
7,95 €/£5.75
6,76 €/£4.89
102619
Envelopes Medium Clear Translucent
5,95 €/£4.50
5,06 €/£3.83
Item Number
Product
Price
Discounted Price
129026
Adhesive Fast Fuse
11,95 €/£8.95
10,16 €/£7.61
129027
Adhesive Refill Fast Fuse
8,95 €/£6.75
7,61 €/£5.74
..
Hieronder zie je de nieuwe weekly deals, ze zijn weer helemaal leuk! Heb je de Scoring plate van Stampin' Up! dan is de metric plate zeker een must have. Hier vind je cm op ipv inches en nu maar € 10,46 ipv € 13,95 En die knoopjes kan je heel leuk kleuren met je Blendabilities. En wat dacht je van die leuke doosjes en lintjes ... 
,,
,,
..
Wil jij GRATIS Designer Series Paper krijgen, elke maand voor 6 maanden lang? 

Dan is dit net iets voor jou! Jij kan elke maand een pak design papier ontvangen als jij je nu inschrijft als demonstratrice van Stampin' Up!

Hier kan je lezen hoe:  
  • Een gratis pak Designer Series Paper, elke maand voor zes maanden lang , wanneer jij je aanmeldt in de maand oktober. 
  • Je krijgt deze dsp vanaf november 2014 tot en met april 2015
  • Demonstratrices moeten tijdens deze periode actief blijven om in aanmerking te komen voor deze gratis producten. 
  • Specialty Designer Series Papier en Designer Series Paper Stacks zijn niet inbegrepen. 
..
Er zijn zo veel voordelen om demonstratrice te zijn bij Stampin' Up! Je kunt u ze hier bekijken. Heb je nog vragen, dan mag je mij natuurlijk altijd mailen of bellen.

Als jij al weet dat je demonstratrice wilt worden. Dan kan je dan hier doen. 
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen bij Stampin' Up! Wil jij ook iets meebestellen? Geef dan je bestelling door via de mail of telefonisch en ik zal het voor je meebestellen. Vergeet je niet de leuke aanbiedingen die geldig zijn?
..
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek! 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png