zaterdag 29 november 2014

Stampin' Up! - Thank you

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik had gemaakt als dank je wel voor de bestellingen. Het is elke weer een uitdaging om weer wat te maken, en deze keer heb ik de Four Feathers set gebruikt in cominatie met de Feathers Framelits. Deze set vind je in de Autumn / Winter catalogus .. 
..
..
Ik zag zo'n soort gelijk kaartje bij Teneale Williams en ik moest hem gewoon maken, zo mooi, je kan de kaart hier vinden. Thank you Teneale for you inspiration, love your card. Mijn basis kaart is gemaakt in de kleur Perfect Plum en daarmee heb ik ook de stippen gestempeld uit de Gorgeous Grunge stempel set op het Whisper White carstock. Ik heb de kleur Sahara Sand inkt gebruikt voor de stippen. Deze set blijft leuk en is zeer geschikt voor verschillende thema's. De tekst heb ik uit de Something to Say stempel set en heb ik ook gestempeld met Sahara Sand. De veren uit de Four Feathers set heb ik gestempeld met versamark inkt op White Vellum en daarna geembosd met wit embossing poeder. Ik heb ze uitgestanst met de Feathers framelits dies.
..
In januari geef ik een in de hoofdrol workshop met deze leuke set en daarvoor kan jij je nog opgeven! Er zijn nog een paar plekjes vrij. meer informatie kan je hier lezen ;) Denk je aan de datum tot wanneer jij je kan opgeven! Want hij is niet meer te koop na 5 januari ... 
..
Ik wens jullie allemaal een heel leuk weekend, enjoy! 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 26 november 2014

Stampin' Up! - Merry Christmas

 ..
Goedemiddag, vanmorgen had ik een in de hoofdrol workshop en deze keer stond White Christmas in de picture ;) Een hele leuke set, en het sneeuwpopje is mijn favoriet. Maar deze auto is ook zo cute met de kerstboom erop. Het was super gezellig en wat een lol hebben we gehad, enne kletsen en koffie zetten gaan niet samen :p 
...
..
Deze kaart heb ik al vaker gemaakt en hij blijft leuk! Ik heb een tutorial op Splitcoaststampers gebruikt en je kan hem hier vinden. Daar vind je alle maten in inches maar met de Stampin' Trimmer is dat geen probleem meer, want er staan centimeters en inches op. De basis kaart is in de kleur Soft Sky en ik heb de kleur Lost Lagoon gebruikt. Het design papier komt uit de All is Calm serie. Ik hou van deze kleuren ;)  De auto heb ik gestempeld met Early Espresso en heb ik gekleurd met de Stampin' Markers. En ik heb de circkle pons gebruikt om het rondje uit te ponsen en ik heb de scallop pons gebruikt voor de Smoky Slate cardstock. De tekst heb ik gestempeld in Lost Lagoon en komt uit de Good Greeting set, en ik heb de strook anderhalve centimeter breed gesneden en de banner pons om een fishtail te maken. 
.. 
..
Je kan in de voorste pocket geld stoppen of een cadeau kaart zoals ik heb gedaan en je kan hem maken voor elk thema die je wilt. In de achterste pocket heb ik een label gemaakt in de kleur Lost Lagoon met daarop een sukje All is Calm design papier. Ik heb de Decoratieve Label pons gebruikt om de label in Soft Sky te maken, daarop heb ik zilver kleurig borduurgaren geplakt. De cirkel heb ik geponst uit Lost Lagoon cardstock. De tekst heb ik gestempeld met Lost Lagoon en uit geponst met de Word Window Pons. Het lint heb ik vast geniet met de handheld stapler van Stampin' Up! 
...
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen, als je nog iets nodig bent dan hoor ik het graag van je. Geef je bestelling voor vrijdag 18 uur door en ik ga het voor je meebestellen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een bestelling te plaatsen .. Enne deze leuke weekly deals mag je niet missen! Ze zijn weer helemaal leuk ;) 
... 
..
Een hele leuke dag nog en bedankt voor je bezoekje en leuke berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 23 november 2014

Stampin' Up! - It's your Birthday

 ..
Goedemorgen, vandaag weer een kaartje die ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday. Deze keer moesten we een kinder kaart maken, en ik dacht gelijk aan de uilen pons, hij blijft leuk vind ik, en is zeer geschikt voor kinder kaarten. Hij is super voor verschillende themas. 
.. 
..
De basis kaart is gemaakt van Melon Mambo en ik heb een A4 door midden gesneden op 10,5 cm breed. Daarop heb ik een stuk van 13,3 x 9 cm in de kleur Tempting Turquoise en daarop weer een stuk Whisper White van 12,8 x 8,5 cm.  Ik heb de tekst gestempeld in Melon Mambo en deze tekst komt uit de leuke Hello Love stempel set. De uil is geponst met de Owl Punch en ik heb Early Espresso gebruikt. Het 'handje' is gemaakt van de vleugel van de Bird Punch. De oogjes zijn gemaakt van cardstock in de kleuren Crumb Cake, Whisper White en Early Espresso. Het design papier komt uit de Colour Collections Bright serie en daarvan zijn het lijfje, het strikje en de ballonnen gemaakt. Het strikje zijn twee hartjes van de Owl Punch en ik heb er een Rhinestone op geplakt. De ballonnen heb ik gemaakt met de 1" circle punch en ook daar heb ik de hartjes gebruikt van de Owl Punch. Het touwtje is gemaakt van Linnen Tread en heb ik vast geplakt met Dimensionals. 
.. 
Ik wens jullie een hele leuke zondag en enjoy!
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zaterdag 22 november 2014

Stampin' Up! - Be You (tiful)

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de dames die meedoen met de In Color club, je krijgt elke maand verschillende producten uit de In Color 2014 - 2015 serie en deze maand was dat Blackberry Bliss. 
..
..
De basis kaart is gemaakt van Blackberry Bliss en daarop een stuk Old Olive. Ik heb op het Whisper White cardstock een rondje geprikt met de Essentials paper piecing pack en de tekste uit de Flower Patch set heb ik gestempeld met dezelfde kleur. Ik heb die eerst gestempeld omdat de bloem in drie d is en je dus niet goed kan stempelen ;) De bloemen komen uit de Flower Patch set en heb ik gestempeld met Blackberry Bliss, en uit gestanst met de Flower Fair Framelits. De takjes heb ik geponst met de Bird Bilder pons en uit de kleur Old Olive. De vlinder is gemaakt van vellum met de Bitty Butterfly pons en hier en daar wat bling ... a girl loves bling! 
.. 
...
Afgelopen week is bekend geworden dat we een geweldige aanbieding hebben voor nieuwe demonstratrices die zich willen aanmelden. Want tussen
..
25 november - 2 december 
..
krijg je 25% korting op je starterskit! 
..
Het duurt slechts een week en er is nog nooit eerder een aanbod als dit geweest!! 
..
Als jij je nu inschrijft als demonstratrice dan krijg je tijdens deze week 25% korting op de Starter Kit, dat betekend dat je slechts €96,75 betaald! Je mag producten uitkiezen ter waarde van €175 en dat uit alle catalogussen die er op dit moment zijn! Is dat een goeie deal of niet!
..
En dat is nog niet alles! Want op elke bestelling die je plaatst in December krijg je ook nog eens extra cash back bonus van maar liefst 5% over alle aankopen die je geplaatst hebt in de maand december bovenop op je normale provisies en bonussen, Wat een super deal om mee te starten!!
..
Als je meer informatie wilt over deze geweldige aanbieding, mail me dan en ik zal zo snel mogelijk antwoord geven, en alles doen om jou te helpen. Of je nu een carriere demo wilt worden of hobbydemo jij bent altijd welkom in mijn team!
..
Ik wens jullie een heel leuk weekend allemaal! 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 19 november 2014

Stampin' Up! - ho! ho! ho!

 ..
Goedemorgen, vandaag een pouch met een set kaartjes ;) Op convention liet Kerstin een prachtige puch zien met een set kaarten en ik moest hem gewoon maken, dit is de kerst variant maar ga deze zeker ook nog in andere thema's maken. Ook had Shelli een leuke workshop met de set Oh, my Goodies en die set is helemaal leuk en ook heel leuk te gebruiken voor kerst. 
..
 ..
Het zakje is gemaakt met een Gift Card Enclosure card en daarom heen heb ik een stuk design papier uit de Under the Tree Specialty Designer Series Paper gevouwen. Daarop heb ik stempels uit de Amazing Birthday set gebruikt, en daarop een stempel uit de Oh my Goodies set. Daarop heb ik met de Scallop Oval en Early Espresso een ovaal geponst, daarop een Whisper White cardstock met de tekst gestempeld en uitgeponst met de Large Oval pons. De ster is gemaakt met de Star Framelits en ik heb goudkleurig glimmer papier gebruikt. Een stuk Baker's Twine in goud erom heen gebonden dan was het wat speelser. In de pouch zitten drie notecards met envelop en ik heb drie verschillende kaartjes gemaakt.
..
 ..
Ik heb design papier uit het Trim the Tree blokje gebruikt en twee fishtails gemaakt, daarop drie cirkels geplakt gemaakt met de 2 1/2" circle punch. Daarop een stempel uit de Oh, my Goodies set, gestempeld met Cherry Cobbler, er ook een in Garden green. Hij is uitgestanst met de Deco Label framelits. Daarop heb ik een stempel geplakt uit de Watercolor Winter Too die ik heb gestempeld in Early Espresso. Het sterretje is geponst met de sterpons uit de Itty Bitty Accent Punch pack. 
..
 ..
Ook op deze kaart heb ook Trim the Tree design papier gebruikt, en het Cherry Cobbler cardstock heb ik uitgestanst met de Deco label framelits, Daarop een cirkel die ik heb gestanst met de Circle Framelits. De Oh my Goodies stempel heb ik gestempeld met Sahara Sand en daarop een Scallop Oval en Large Oval met tekst. De sterretjes zijn geponst met de sterpons uit de Itty Bitty Accent Punch pack. 
..
..
De laatste kaart is ook gemaakt met de Trim the Tree design papier en ik heb een Sahara Sand label erop geplakt en daarop een Early Espresso rondje cardstock. De oh my Goodies stempel is gestempeld in Cherry Cobbler en daarop een stukje kraft cardstock met goudkleurig embossing. De tekst komt uit de Watercolor Winter Too set. De sterretjes zijn geponst met de sterpons uit de Itty Bitty Accent Punch pack. 
.. 
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn pouch met kaartjes: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 16 november 2014

Stampin' Up! - Happy wonderful Christmas

 ..
Hallo, wat een snert weer zeg! Brr koud maar wel heerlijk freubelweer, bakje thee en koekje erbij ;) je wenslijstje voor Sinterklaas of kerst maken of gewoon lekker bankhangen en het schaatsen kijken, heerlijk! Ik heb net de rolgordijnen bij mijn kleine broer opgehangen hihi zo klein is hij niet :p en ik moet zeggen hij krijgt een super leuk huis! 
..
..
Deze kaart heb ik gemaakt voor de leuke Happy Card kit van deze maand, en deze kaart heb ik gemaakt omdat ik op Pinterest zo'n soort gelijke kaart tegen kwam die ik zooo mooi vond dat ik gewoon moest maken. De basis kaart is gemaakt in de kleur Lost Lagoon en daarop vier strookje dsp uit de All is Calm serie. Aan de bovenkant heb ik een strook Whisper White geplakt en de stippen gestempeld met Soft Sky en de tekst met Lost Lagoon. de tekst komt uit de Wondrous Wreath set. De strook Pear Pizzazz cardstock heb ik geponst met de retired pons Scallop Trim Border en daarom heen een zilverkleurig lintje geknoopt. De sequins komen uit de Frosted Sequins setje.
..
Ik wens jullie nog een hele leuke zondag, ik ga lekker bankhangen ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

donderdag 13 november 2014

Stampin' Up! - Thinking of You at Christmas

 ..
Goedemorgen, vandaag een kerst kaart die we gaan maken op de workshop in de hoofdrol, eind deze maand. De set die in de hoofdrol staat is White Christmas en we gaan drie kaarten / projectjes maken en dit is er eentje van ;) Er zijn nog een paar plekjes, en je kan je nog tot en met morgen opgeven, en meer informatie kan je hier vinden.
..
..
Eerst heb ik de bomen gestempeld op Whisper White met Early Espresso inkt. Ik heb de achtergrond gesponst met Soft Sky en Crumb Cake inkt. Ik heb de sneeuwvlokjes op het cardstock gestempeld met Versamark inkt en daarna met witte embossing poeder geembosd  (hihi vreemde zin ;p) Het vogeltje heb ik gestempeld en ingekleurd met de Crumb Cake en de real red Many Marvelous Marker. Ik heb met de Circle Collection Framelits een gat gesneden in de Crumb Cake cardstock en daar de bomen achter gestempeld. Daarachter heb ik een stuk Lost Lagoon geplakt en het Early Espresso Seam Binding Ribbon heb ik erom heen gebonden. En dit heb ik met Dimensionals op de basis geplakt. De basis van deze kaart is gemaakt in de kleur Early Espresso en de maat is veertien bij veertien centimeter. De tekst komt uit dezelfde set en heb ik met Early Espresso geplakt. De leuke sneeuwvlok komt uit de Herfst / Kerst catalogus en heet All Is Calm Snowflake Embellishments. De sneeuwpop heb ik ook gestempeld met Early Espresso en ingekleurd met de Many Marvelous Markers
..
Je kan je nog opgeven tot en met morgen, dit ivm met het bestellen van de stempels ;) En zaterdag doe ik weer een bestelling, wil je ook meebestellen dan hoor ik dat graag. Je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag achtien uur. Enne niet vergeten je Sinterklaas cadeautjes mee te bestellen, zo zijn ze ruim op tijd bij je binnen. 
..
Ik wens jullie een hele leuk dag, bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:
Built for Free Using: My Stampin Blog
  photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

dinsdag 11 november 2014

Stampin' Up! - Mingle all the Way

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de Happy Card Kit. Ik vind de All is Calm design papier echt helemaal leuk, die kleuren combinatie is echt prachtig! En deze prachtige serie design papier moest ik gebruiken in mijn kit voor deze maand ;) 
..
..
De basis kaart is gemaakt in Lost lagoon met daarop een stuk Pear Pizzazz die een centimeter kleiner is. Daarop heb ik een stuk Whisper White geplakt, die ik eerst heb geembosd met de Decorative Dots Embossing Folder. In de linkerboven hoek een stukje Cotton Ribbon in de kleur Pear Pizzazz vast geniet met de HandheldStapler. Daaronder een sterretje die ik heb geponst met de ster pons uit de  Itty Bitty Accents Punch Pack en ik heb Glimmer papier gebruikt. Het design papier heb ik gesneden in drie en anderhalve centimeter en in een fishtail geknipt en geponst. Daarop verschillende cirkels van 2 1/2 inch en de tekst heb ik gestempeld in Lost Lagoon en komt uit de Mingle All the Way stempelset. 
..
Ben jij nog op zoek naar Sinterklaas cadeautjes? Geef dan je bestelling op tijd aan mij door! Aanstaande zaterdag ga ik een bestelling plaatsen en dan is alles mooi op tijd bij je binnen, Ook is het natuurlijk mogelijk om een cadeaubon te bestellen om weg te geven mocht je niet weten wat je moet kiezen. Je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag zes uur 's avonds. 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag. ik ga mijn hobby kamer opruimen, reorganiseren en mijn verpakking materialen een goed plekje geven ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 9 november 2014

Stampin' Up! - Very Merry

 ..
Goedemorgen, vandaag is het alweer tijd voor de nieuwe challenge op CAS on Sunday en deze keer moet je lint of touw gebruiken ;) De dames hebben weer super leuke kaarten gemaakt voor deze challenge ... Neem maar eens een kijkje op het blog en dan kan je ook zien wat voor leuke prijs je kan winnen als jij de winnaar bent!
//
..
De basis van de kaart is gemaakt van een halve A4 in de kleur Pear Pizzazz. Daarop een stuk Whipser White die een halve centimeter kleiner is. Aan de bovenkant van de kaart heb ik met Lost Lagoon en een stempel uit de Gorgeous Grunge gestempeld. Ik heb vier verschillende strookjes All is Calm desig papier gesneden van anderhalve centimenter breed en aan de onderkant met de Banner pons de fishtail gemaakt. Ik heb Baker's Twine on de bovenste kaart gebonden en de ster uit geponst uit Glimmer paper met daaronder een stukje decoratie draad. De tekst komt uit de Endless Wishes stempelset en ik heb Lost Lagoon en Pear Pizzazz gebruikt. Bling mag niet ontbreken op deze kaart ;) 
...
Ik wens jullie allemaal een hele leuke zondag en bedankt voor jullie bezoek en berichtjes. Ik geef vandaag een workshop in Heerenveen ... Een dag vol met het maken van kerst kaarten waarvan deze er eentje is. Ik ga gelijk een nieuwe datum plannen, want ik zou deze leuke workshop dagen graag wat meer willen doen ... Jullie horen van mij zo snel mogelijk wanneer die is. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

vrijdag 7 november 2014

Stampin' Up! - A Merry little wish ...

 ..
Goedenavond, wat later als gepland maar beter laat als nooit toch :p Deze kaart had ik gemaakt voor de workshop die Carmen en ik afgelopen woensdag hebben gegeven op de Krea Doe in Utrecht. Het was reuze gezellig, lekker druk en de dag vloog voorbij ... 
... 
..
Het was veel later als gepland dat ik aan kwam, werkelijk wat een drama zeg mist, file, afsluitingen en niet precies weten waar je moet parkeren, maar gelukkig was ik er voordat de beurs openging. Note to self volgend jaar met de trein ... Anyway het was een top dag, de hele dag lekker druk en constant mensen bij de tafel, heerlijk gewoon! Kennis gemaakt met hele lieve mensen, dames die regelmatig bij mij bestellen en weer mijn dinnetes gezien, zo leuk! 
..
De basis van mijn kaart is een notecard en daarop heb ik een fishtail geknipt van Trim the Tree design papier van 3 cm breed. De rode strook is 1,5 cm breed en past dan precies in de Banner Punch. Daarop een cirkel uit de twee en een halve inche pons en daarop een strrokje Whisper White van 1,5 cm met een tekst uit de Festival of Trees set in de kleur Cherry Cobbler gestempeld. De kerstboom heb ik gestempeld met Garden Green en uit geponst met de Tree Punch. Onder de tekst heb ik een goud kleurig stukje borduurgaren van Guttermann geplakt en de Sequins komen van de Gold Sequin Trim Ribbon. Natuurlijk hoort een envelopje bij ;) 
... 
Na heel veel workshops en opgeruimd te hebben zijn we weer huiswaarts gekeerd en hihi dat ging ook niet zonder slag of stoot. Want ik reed verkeerd, ik vind dat zo lastig in het donker in een onbekende stad. Laten we zeggen dat ik een touristische route heb gehad voor ik eindelijk op de snelwre naar huis was ... Jippie dat ging goed, al twijfelde ik toch weer even bij afslag Amsterdam ;) Sttt niet vertellen hoor :p 
.. 
 ..
Ik wens jullie allemaal een super leuk weekend. Zondag heb ik een workshopdag in Heerenveen en ik heb er zin aan ;) Ik zie jullie daar meiden, en we maken er weer een top dag van! Volgende week zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen, mocht je ook mee willen bestellen dan hoor ik het graag van je ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 5 november 2014

Stampin' Up! - A little kindness ...

 ..
Goedemorgen, I'm on my way to Utrecht als je dit leest. Vandaag begint de Krea Doe en ik sta vandaag met Carmen op deze beurs. Je kan bij ons een kaartje maken om zo kennis te maken met Stampin' Up! en om al je vragen te beantwoorden ;) Ik zal later deze week het kaartje laten zien die ik had gemaakt voor de workshop.
..
.
Voor deze kaart heb ik Strawberry Slush gebruikt als basis met daarop een stuk Whisper White. Ik heb met de Early Espresso Stampin' Write Marker op mijn Honeycomb Embossing Folder gekleurd en deze afgedrukt op mijn Whisper White cardstock. De stempels komen uit de Kind Eclectic set en is een prachtige set met veel mogelijkheden. De zon (zou het dat zijn?) heb ik gestempeld met Daffodil Delight en de bladeren met Pear Pizzazz. Ik heb de bladeren een keer beinkt en twee keer afgedrukt zodar de tweede afdruk ietsje lichter is. Het strookje dsp komt uit de Color Collection Brights pack. De vlinder komt uit dezelfde set en heb ik gestempeld met Strawberry Slush en uitgeponst met de Elegant Butterfly Punch. Daarop zit een vlinder die ik heb uitgeponst uit White Vellum en de Bitty Butterfly Punch. De tekst heb ik gestempeld met Memento Black en de stippen daarachter met Soft Suede. De bloementjes zijn geponst met een ponsje uit de Itty Bitty Accents Punch Pack. 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en misschien zie ik je op de Krea Doe vandaag?
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zaterdag 1 november 2014

Stampin' Up! - Joy

 ..
Goedemorgen, ik moet wel een beetje lachen hoor, het is 1 november, het zal vandaag zalig najaarsweer worden, ongeveer 18 graden vandaag en ik zit al een paar weken in kerstsfeer. Voor mijn werk bij Intratuin maar ook voor de nieuwe Happy Card Kit voor deze maand. De allerlaatste van dit jaar, en in deze vorm, maar ik ga vanaf januari weer verder met deze kit, alleen dan in een andere vorm, maar daarover later meer ;) 
... 
..
Deze kaart is denk ik mijn favoriet van de Happy Card Kit en daarom laat ik deze kaart als eerste zien. De basis heb ik gemaakt met Smoky Slate cardstock waar ik 10 cm van af heb gesneden, en op 10,5 cm heb gerild. Daarop heb ik Lost Lagoon geplakt. Op het Whisper White heb ik met een van de Decorative Mask uit de Hearts & Stars set en Smoky Slate inkt de sterren geponst. De banners van het All is Calm design papier heb ik gemaakt met de Banner framelits. De ster heb ik gemaakt uit zilverkleurig Glimmer Paper en daarvoor heb ik de Star Framelits gebruikt. Het woord Joy komt uit de Wonderful Wreath Framelits Dies en ik heb daarvoor Pear Pizzazz cardstock gebruikt. Het cardstock wilde er heel moeilijk uit, maar als je er een stuk bakpapier tussen doet gaat het al een stuk beter. (note to self, don't forget that) Het deco draadje komt uit mijn eigen collectie en kan je vinden in de bloemen winkel of tuincentrum bij de deco materialen. De Sequins komen uit de Frosted Sequins van de herfst / winter catalogus. 
...
Zou je nog graag willen komen op de kerst workshop dag van zondag 9 november aanstaande, maar ben jij je helemaalllll vergeten op te geven? Dan kan je dat nog tot en met dinsdag 4 november aanstaande doen! Ik heb leuke projectjes die we gaan maken, en ik zou het leuk vinden als jij er ook bij kan zijn ... Meer informatie vind je hier.
..
Ik wens jullie een heel leuk en zonnig weekend! Bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes over mijn convention postjes ;) Zo leuk om te lezen .. dank jullie wel ♥ 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:
Built for Free Using: My Stampin Blog

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png