zondag 28 december 2014

Stampin' Up! - Project Life Edinburgh

..
Goedenavond, de afgelopen dagen waren heerlijk. Na de kerst hebben Rinus en ik de klus kleren aan getrokken en hebben de kelder opgeruimd en gesausd. De planken zijn geverfd en liggen te drogen, en ik hoop morgen de kelder weer in te ruimen ;) Vanmiddag wilde ik eigenlijk met de workshop planning verder gaan, maar ik had ook zin in freubelen, en dat is het geworden :p Je kan mijn workshop planning tot en met eind april hier vinden. Wacht niet te lang met opgeven want vol is vol. 
..
 ..
In september zijn we een weekend naar Edinburgh geweest. Rinus kreeg een citytrip cadeau van zijn baas omdat hij 25 jaar bij de zaak was, en hij wilde graag naar Edinburgh, en dat vond ik heel leuk plan. Wat een top weekend hebben we gehad, heerlijk weer en ontzettend relaxt. Veel gezien, gewandeld en natuurlijk moest ik veel foto's maken. En tja daar had ik nog niks mee gedaan, en dat is zo zonde! Daarom ben ik vandaag begonnen met foto's printen (I love mij Selphy, echt geen moment spijt gehad dat ik hem heb gekocht) en ik heb de voorkant van het album alvast gepimt, anders ziet het er zo saai uit. 
..
Eerst heb ik de voorkant met behulp van de star mask de witte sterretjes gemaakt. Ik heb twee pl kaartjes uit gezocht, uit de Everyday Adventure Collectie, en die heb ik als fishtail geknipt. daarop een strook, ook gemaakt van een pl kaartje. De tekst heb ik gestempeld met Memento Black en de Alphabet Rotery Stamp. Ik had een klein foutje gemaakt :p maar daar zie je niks meer van ;)
...
...
Ik ben begonnen met een scarp pagina omdat ik dit zo'n leuke foto vind. Deze meneer stond vlak bij het Edinburgh Castle, en had enorm veel fans. Iedereen wilde met hem op de foto ;) Ik wilde wel, maar ik had het idee dat hij het niet echt leuk vond :p Ik heb project life kaartjes gebruikt uit de Love Story Card Collectie en een stuk Cerry Cobbler cardstock. Ik heb de nietjes van de Stapler gebruikt voor een beetje stoere look, en het houten bannertje komt uit de Everyday Asseccory pack, net als het gestreepte rondje. Ik blijf het moeilijk vinden hoor, scrappen maar oefening baart kunst toch?
.. 
..
Omdat ik woensdag jarig ben ga ik een cadeautje weggeven! Gewoon voor de leuk ;) Wat ga je dan weggeven, zal je denken .. nou daar moest ik even over nadenken, maar het heeft met project life te maken .. namelijk deze leuke stempelset. De set heet Project Life Point & Click. Laat een feestelijk comment achter op deze post en en wie weet ben jij de gelukkige winnares. De gelukkige winnares word Donderdag 1 januari bekend gemaakt en word gekozen uit diegenen die een berichtje hebben achtergelaten in deze post.
..
..
Ik wens jullie een hele leuke zondagavond. Ik ga even verder met mijn project life ... 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

donderdag 25 december 2014

Merry Christmas

-foto internet-
..
Graag wil ik iedereen die mijn blog leest en bezoekt, mijn steun en toeverlaat, mijn lieve up en fantastische team, al mijn lieve en trouwe klanten, mijn familie, vrienden en iedereen die mij de afgelopen jaar heeft gesteund heel hartelijk bedanken en een heel fijne kerst toe wensen! Enjoy ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 24 december 2014

Stampin' Up! - Hiep Hiep Hoera

 ..
Goedemiddag, tussen de klusjes en de boodschappen even de tijd gevonden om dit kaartje te maken. Een kaart met producten uit de anuele catalogus en uit de nieuwe Spring / Summer catalogus ;) deze catalogus komt uit op 6 januari, maar je kan hem al bij mij aanvragen, vul het formulier in en ik stuur hem zo snel mogelijk naar je op. Je krijgt de Sale a Brations folder er ook bij ;) 
..
..
De basis kaart is gemaakt in Whisper White en ik heb daarvoor een A4 doormidden gesneden op tien en een halve centimeter en gerild met de Stampin' Trimmer op veertien komma acht centimeter. Daarop een stuk Whisper White van negen en een halve centimeter bij dertien komma acht centimeter. Ik heb de streep gestempeld met Pear Pizzazz, een keer beinkten en dan drie keer stempelen. Deze komt uit de Work of Art set. De stipjes komen uit de Gorgeous Grunge set en die heb ik gestempeld met Lost lagoon. De tekst komt uit de Nederlandse Sentimenten set en daarvoor heb ik ook Lost Lagoon gebruikt. De vlinder, die je kan vinden in de nieuwe Spring / Summer catalogus heet Butterfly Basics,  heb ik gestempeld in Soft Sky en Lost Lagoon en heb ik uitgestanst met de bijpassende thnlits, die Butterflies Thinlits Dies heten. De onderste vlinder heb ik uit White Vellum gestanst. Een deco draadje en wat Rhinestones hier en daar om mijn kaartje af te maken. 
..
Op woensdag 14 januari geef ik een workshop met deze prachtige nieuwe stempelset en dan gaan we drie verschillende kaarten en / of projectjes maken. Wil jij er ook bij zijn? Geef je dan op voor zondag 8 januari. Ik heb plek voor vier dus wacht niet te lang met mailen ;) 
... 
Ik ga lekker even speculaas koekjes bakken en ik ben zeer benieuwd hoe ze gaan worden ..
Hele fijne dag allemaal, dank je wel voor je bezoek en leuke berichtjes. 
..
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 21 december 2014

Stampin' Up! - Very Merry

 ..
Goedemorgen, mijn allerlaatste kerstkaart, ik beloof het jullie :p Deze heb ik gemaakt voor de nieuwe CAS on Sunday Challenge, en deze keer is het thema kerst, en ben ik de sponser. Welke leuke prijs ik ga weggeven kan je vinden op het CAS on Sunday blog ;) Dit is de laatste challenge van dit jaar. We nemen een kleine break, en op 18 januari zijn we er weer, je hebt dus iets langer de tijd om je kaartje te plaatsen. Neem je ook een kijkje op het challenge blog, de andere dames hebben super mooie kaartjes gemaakt. 
..
.. 
De basis kaart is gemaakt in de kleur Soft Sky met daarop een stuk Pear Pizzazz. Het Whisper White cardstock heb ik bestempeld met de prachtige stempels uit de Endless Wishes set (die ik veels te weinig heb gebruikt) Ik heb de kleuren Lost Lagoon en Pear Pizzazz gebruikt om te stempelen. voor de photopolymer stempels gebruikt ik altijd de pierce mat om te stempelen, je afdrukje wordt dan veel scherper. De tekst komt ook uit dezelfde set, en je kan de teksten naar eigen wens gebruiken. Er zitten verschillende teksten in en in twee grotes, heel handig ;) Ik heb rhinestones gebruikt en de sequins komen uit de Frosted Sequins, een dooje met zilverkleurige sequins en witte sneeuwvlokjes. 
..
Ik wens jullie een heerlijk zondag, ik ga mijn hobby kamer opruimen, kerststempels eruit, lente / zomer stempels erin, en ik ga een begin maken met een nieuwe bloglook. Ik hoop dat het allemaal lukt zoals ik bedacht heb ;) Jullie zien het als het zover is .. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

vrijdag 19 december 2014

Stampin' Up! - Christmas box ..

..
Goedemorgen, vandaag een doosje die ik een poosje geleden al heb gemaakt voor een workshop bij mij thuis. En weer vergeten ben om te laten zien .. maar hier is hij ;) Een kerst doosje om bonbons in te doen of iets anders leuks en het is heel makkelijk mee te nemen als je op visite gaat.
..
..
De basis is een kant en klaar doosje die je zo kan kopen bij Stampin' Up! in een pakje van zes en ze heten Decorative Window Gift Boxes. In het midden zit een raampje, maar ik heb er een cirkel opgeplakt in Soft Sky die ik heb geembosd met de Polka Dots Embossing Folder. Daarop twee strookjes van anderhalve centimeter breed die ik met de banner pons heb geponst. Ik heb white vellum en Lost Lagoon daarvoor gebruikt. De boompjes zijn gestempeld met Soft Suede en Lost Lagoon op Whisper White cardstock en uitgeponst met de tree pons. De zijkanten heb ik gesponst met de sterren mask en Soft Suede inkt. Rhinestones maken het doosje af. Wat heerlijke bonbons erin en je cadeautje is klaar. 
.. 
Morgen ga ik een extra bestelling plaatsen, wil jij ook nog iets mee bestellen dan kan je je bestelling aan mij doorgeven tot vanavond 6 uur. Ik zal het dan voor je mee bestellen. We hebben hele leuke weekly deals en vergeet niet dat de herfst / winter catalogus er nog maar tot 5 januari is. Heb je nog vragen, dan hoor ik het graag ;)
..
Een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje en leuke berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn doosje: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 17 december 2014

Stampin' Up! - Notes

 ..
Goedemorgen, helemaal vergeten deze leuke note boekjes te laten zien die ik had gemaakt voor de dames van mijn team die op de tour waren van Stampin' Up! in Wolvega. Een note boekje voor al hun to do lijstjes en andere dingen die ze niet moeten vergeten. 
,,
De basis is gemaakt van Lost Lagoon cardstock en ik heb de maten van het boekje gebruikt om de omslag te maken. Ik heb Soft Sky cardstock gebruikt voor de voorkant. het design papier heb ik uit de All is Calm colletcite. De Lost lagoon strook heb ik geponst met de Chevron Pons, en daarop een label in Smoky Slate gemaakt met de Decoratieve Label pons. De cirkels zijn uitgeponst met verschillende maten van de cirkel ponsen. De For You stempel komt uit de Chalk Talk stempel set en heb ik gestempeld met Smoky Slate. De zilveren letters heb ik gestanst uit zilverkleurig Foil Sheets en met de Perfect Print Alphabet Bigz. 
 ..
,,
Aan de binnenkant het ik een stuk cardstock geplakt die net iets kleiner is als de omslag, en met de Word Window pons heb ik een 'spleet' (hoe zeg je dat) geponst om het notitie blokje in te stoppen. De blokjes heb ik gekocht bij de Big Bizaar, en er zitten vijf blokjes in een pakje. De sluiting heb ik gemaakt van een strookje cardstock en mini magneetjes. 
..
Ik wens jullie een hele leuke dag, en het is heerlijk knutselweer dus dat ga ik vandaag doen .. en ondertussen op mevrouw Brownie wachten ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn boekje:
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 14 december 2014

Stampin' Up! - Kerstmarkt 2014

..
Gisteren was de kerstmarkt in Nij Beets en ik mocht daar bij zijn ;) Wat was het heerlijk druk, en wat was het gezellig. Het weer speelde mee al was het wel koud, maar het was droog en zonnig .. heerlijk! Ik was op tijd zodat ik in alle rust mijn tafel kon indelen en na twee keer veranderen vond ik dit wel een leuke opstelling. de achterkant van het witte kistje ga ik even verven in schoolbord krijt zodat ik daar de volgende keer iets op kan zetten. Links de cadeautjes en rechts de catalogus, visite kaartjes, flyer, kleurenwaaier en dsp waaier.
.. 
 ..
Hier zijn de cadeautjes die ik in de afgelopen weken heb gemaakt. Helemaal rechts een doosje met een pakje zakdoekjes, daanaast een doosje met pepermunt, die waren populair, en daarnaast een pillowbox met chocolaatjes erin. De kaarsen had ik per twee verpakt en versiert met een bel. Achterin de petite pocket met Amicelli chocolade. De kerstboompjes stonden er voor de sier en opvulling, maar als ik ze verkopen wilde dan was dat geen probleem geweest.  
.. 
 ..
De Candybox doosjes mochten niet missen, gevuld met chocolade en de petite purse is ook gevuld met chocolade. Ook sticks om chocolade melk te maken mocht niet ontbreken, en de kerstkaartjes gingen ook mee. De Curvy Keepsakes boxen zijn ook gevuld met chocolade. Ik heb nog eea over, dus mocht je nog een leuk cadeautje zoeken voor je gasten op de kerst tafel, of voor als je op visite gaat, dan kan je me mailen ;) 
..
Ik ga eens beginnen met het optuigen van de kerstboom, en het schrijven van de kerstkaarten. Ik wens jullie een zonnige zondag! 
..
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 10 december 2014

Stampin' Up! - Merry Christmas

 ..
Goedemorgen, een van de laatste kerstkaartjes die ik heb gemaakt, ik ben wel toe aan iets anders. lekkere vrolijke kleurtjes, bloemen, vlinders enz ... vandaag ga ik aan de slag met het maken van cadeautjes voor de kerstmarkt aanstaande zaterdag in Nij beets. Kom je ook langs? maar dan ga ik aan de slag met mijn nieuwe Stampin' Up! spullen ;) 
..
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Lost Lagoon met daarop een stuk Smoky Slate en Whisper White. De strookjes heb ik vast geniet met de Handheld Stapler. Net als het lintje, daaronder heb ik een sterretje geplakt die ik heb geponst met de Itty Bitty Accents Punch Pack. De grote sterren zijn gestanst met de Star Framelits en ik heb het design papier All is Calm en uit Glimmer papier gebrukt. het rondje is gemaakt van Soft Sky en ik heb het geembosd met de Lucky Stars framelits. De kerstbomen zijn gestempeld met Lost Lagoon en Smoky Slate en komen uit de Festival if Trees set. Ze zijn uitgeponst met de Tree Pons. Het decoratie draadje komt uit mijn eigen collectie. Wat rhinestones hier en daar om het kaartje af te maken ;) 
..
Aanstaande zaterdag doe ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! en als jij nog iets wilt meebestellen dan hoor ik dat graag. Als je nog kerst cadeautjes zoekt dan is dit de laatste datum om te bestellen, want dan is alles (mits op voorraad) op tijd binnen voor kerst. Weet je niet wat je moet kiezen voor je vriendin, vrouw, nicht, oma of iemand anders dan kan je ook een cadeaubon bij mij bestellen ... mail me voor de mogelijkheden. 
..
Een hele leuke dag, bedankt voor jullie bezoekjes en leuke berichtjes ..
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 7 december 2014

Stampin' Up! - Christmas card for Addie

 ..
Deze kaart heb ik zaterdag middag gemaakt nadat ik het verhaal van Addie had gelezen. Abbie is 6 jaar en ongeneeselijk ziek, en waarschijnlijk zal dat haar laatste kerst zijn. Haar wens is om voor haar en haar zussen eigen gemaakte kerst kaarten te ontvangen en Stampin' Up! heeft haar verhaal gedeeld, en vraagt of wij meedoen met deze wens. Natuurlijk! Op Addie haar facebook kan je al zien dat zij en haar zussen als enorm veel kaarten heeft gekregen. Doe jij ook mee? Klik op deze link en je ziet haar verhaal en het adres waar je kaartje naar toe mag ... 
..
..
De kaart is gemaakt met de nieuwe challenge van CAS on Sunday en deze week hebben we een sketch voor jullie. Hoe die eruit ziet kan je zien op het CAS on Sunday blog, en deze keer hebben we een leuke sponsor en je kan een cadeaubon winnen! De andere dames van het team hebben super mooie kaartjes gemaakt en die kan je daar ook vinden. 
..
De basis kaart is gemaakt in Whisper White en daarop dezelfde kleur alleen dan een centimeter kleiner. het label heb ik gemaakt met de Scallop Tag Topper Punch en daarvoor heb ik Cherry Cobbler cardstock gebruikt. Het Organza Ribbon heb ik vast gebonden met Linnen Treed. Het design papier heb ik gesneden in anderhalve centimeter breed en ik heb de Banner pons gebruikt voor het maken van de fishtail. Het rondje is geponst met de 2" cirkel pons en het papier komt uit de Trim de Tree collectie. De kerstboom is gestempeld met Garden Green inkt en Cherry Cobbler, en komt uit de Festival of Trees set. De boom is uitgeponst met de Tree pons. Twee Candy Dots in de kleur Cherry Cobbler maken het wat minder stijf. Ik mis nog een tekst maar daar moet ik nog even over nadenken ;) 
..
Aanstaande zaterdag doe ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! en als jij nog iets wilt meebestellen dan hoor ik dat graag. Als je nog kerst cadeautjes zoekt dan is dit de laatste datum om te bestellen, want dan is alles (mits op voorraad) op tijd binnen voor kerst. Weet je niet wat je moet kiezen voor je vriendin, vrouw, nicht, oma of iemand anders dan kan je ook een cadeaubon bij mij bestellen ... mail me voor de mogelijkheden. 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke zondag en enjoy! 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

woensdag 3 december 2014

Stampin' Up! - So happy for you!

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik een hele poos geleden al had gemaakt voor Xandra toen ze gepromoveerd was. Ik vind het leuk om de dames van mijn team te verwennen als ze promoveren en daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Maar ik ben helemaal vergeten hem te laten zien op mijn blog ;)
..
..
De basis kaart is een A4 doormidden gesneden in de lengte op veertien komma acht centimeter. Ik heb de kleur Coastal Cabana gebruikt, een heerlijke vrolijke kleur. Daarop een stuk Whisper White geplakt van dertien komma acht centimeter bij negen en halve centimeter met Dimensionals, zo komt er wat diepte in je kaart en wordt het niet zo plat. De tekst heb ik gestempeld met Coastal Cabana en komt uit de Bravo stempel set. Het design papier komt uit de Lullaby collectie en zeer geschikt voor verschillende thema's en het leuke van deze collectie vind ik de kleuren. Het Hello Honey lint is van de In Colors 2014 - 2016 en heet Stitched Satin Ribbon. De pareltjes heb ik gekleurd met de Coastal Cabana Blendabilities. Het touw is Thick baker's Twine in de kleur Coastal Cabana. 
... 
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;)
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

maandag 1 december 2014

Stampin' Up! - For lots of Joy at Christmas

..
Goedemorgen, jeetje het is al december, time flies ... echt niet te geloven zo snel dat het gaat dit jaar ;) Ik moet echt eens de kerst kaarten gaan schrijven, maar maken moet ik ze ook nog :p maar het komt goed, ik zal de hulp troepen inschakelen :p
...
..
Vandaag heb ik een knijper voor jullie, echt zo leuk om te maken en nog leuker om het weg te geven ;) De knijper heb ik gekocht bij de big bazaar en ze waren er in wit en in het bruin. Ik heb de stroken design papier, die uit de All is Calm collectie komt geknipt als fishtail en op het hout geplakt met sticky strip. Ik heb de tekst gestempeld met Lost Lagoon op Soft Sky cardstock en de tekst komt uit de Festival of Trees set. Deze strook is anderhalve centimeter breed en ik heb de banner pons gebruikt om de fishtail te ponsen. De sterren heb ik uitgestanst met de Star Framelits en een uit Smoky Slate kleur en een uit design papier. Daarop een cirkel in Lost Lagoon die ik heb geembosd met de Decoratieve Dots Embossing folder. Daarop een ster uit de Many Merry Stars set, die ik eerst heb gestempeld met Pear Pizzazz op Whisper White en daarna uitgestanst met de Star Framelits. Het zilverkleurige sterretje heb ik ook gestanst en ik heb daarvoor Glimmer paper in zilver gebruikt. Natuurlijk mocht het draadje niet ontbreken, en ik heb deze keer borduurgaren gebruikt van Guttermann. 
..
Ik wens jullie allemaal een leuke dag, enjoy en bedankt voor je bezoek. 
..
Vandaag en morgen is het nog jouw kans om in te stappen als demostratrice bij Stampin' Up! Je hoeft géén party's of workshops te geven als je dat niet wilt, je kunt ook alleen voor jezelf of met een groepje knutselvriendinnen demonstratrice worden. Meer informatie kan je hier lezen, en je mag natuurlijk altijd mailen of bellen als je nog vragen hebt. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn knijper 
Built for Free Using: My Stampin Blog

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png