vrijdag 30 januari 2015

Stampin' Up! - Hello

 ..
Goedemorgen, het is alweer vrijdag. Time flies when your having fun, en het noorden is bedekt met een laagje sneeuw ;) Vandaag heb ik een kaartje voor jullie gemaakt met de leuke Birthday Bash Specialty Designer Series Paper en de Hello You Thinlits.
..
..
De basis kaart is gemaakt van de kleur Blackberry Bliss met daarop een stuk Whisper White. Het Birthday Bash Specialty Designer Series Paper heb ik in fishtails geknipt en gekreukeld en daarna op de kaart geplakt. De groene cirkel gemaakt, in de kleur Wild Wasabi, heb ik geponst met de 2 1/2" inch pons en die heb ik ook gekreukeld (ik zag het op de convention bij Kerstin, en ik vind het zo leuk om te gebruiken op mijn kaartjes) De strook van anderhalve centimeter heb ik ook gemaakt in Blackberry Bliss en ik heb de banner pons aan de rechterkant gebruikt. De Hello is uitgestanst met de Hello You thinlits dies en ik heb Silver Foil Sheets gebruikt. De sterren zijn geponst met de ster uit de Itty Bitty Accents punch pack. Het ijzerdraadje komt uit mijn eigen collectie en hier en daar een blingetje. Die doen het altijd goed hé?
..
Heb je zin om een workshop bij mij te volgen? Je kan mijn workshops hier vinden, en je kan je opgeven via de mail. Wil je samen met je vriendinnen een workshop doen maar komt de datum niet uit, dan hoor ik het graag, het is in overleg mogelijk om deze op een andere dag of dagdeel te doen.  Ik wens jullie een hele leuke vrijdag, en dank je wel voor je bezoek en berichtjes.
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 28 januari 2015

Stampin' Up! - Happy Birthday

 ..
Goedemorgen, gisteren had ik een verjaardags kaart nodig voor een man. Wat een uitdaging is dat zeg, maar ik denk dat het wel geslaagd is, ik hoop alleen dat hij dat ook vind ;) Ik hoor het vast wel als hij weer thuis is.
,,
..
De basis van de kaart is gemaakt van Island Indigo met daarop een stuk Soft Sky en Naturals White. Ik heb met Soft Sky inkt de ballon gestempeld uit de prachtige Celebrate Today set en daarna met Island Indigo de sterretjes en stipjes erop gestempeld. De ballon heb ik uit gestanst met de Balloon Framelits Dies. Ik heb het mandje gestempeld met Island Indigo net als de birthday. Het woord happy heb ik gestempeld met Soft Sky. Ik heb de twee bovenste lagen op de kaart geplakt en daarna met de Handheld Stapler de nietjes erin gedaan. Twee Candy Dots erbij want bling hoort niet op een mannenkaart denk ik :p
...
Deze week zijn er weer hele leuke Weekly Deals ..
//
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en bedankt voor jullie leuke berichtjes ..
..

Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 24 januari 2015

Stampin' Up! - Happy Valentine's Day

 ..
Goedemorgen, vandaag ben ik met bijna honderd andere pinkies in Langhout voor een training / meeting met Michelle Last. We hebben een dag waarin we veel leuke dingen gaan doen, en ik ben bang dat deze dag veel te snel voorbij gaat. Volgende week zal ik een klein verslagje doen ;)
..
..
Bij zo'n meeting kan je ook gaan swappen als je dat wilt en deze keer heb ik valentijns kaartjes gemaakt. Dertig stuks liggen klaar om geruild te worden, en ik ben zo benieuwd wat voor leuks de andere meiden hebben gemaakt. Ik zal ze laten zien in mijn verslag later volgende week ;0)
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Crumb Cake en daarop heb ik een stuk Pink Pirouette en Whisper White geplakt. De hartjes zijn gestempeld met Crumb Cake. Pink Pirouette en Pool Party en deze stempel komt uit de Something to Say set. de rondjes met de hartjes zijn in dezelfde kleur als het inkt, en ik heb het hartjes uit de Itty Bitty Accent Punch Pack gebruikt en daarna uit geponst met de een inch circle pons. In de rechter bovenhoek heb ik een bannertje geniet met de Handheld Stapler en ik heb de banner gemaakt met de Banner Pons. Het hartje komt uit Crumb Cake cardstock. Ik heb er een klein pareltje opgeplakt. De tekst komt uit de Good Greeting set en heb ik gestempeld met Pool Party.
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke zaterdag en een fijn weekend. Dank je wel voor je bezoek en leuke berichtjes ;)
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 22 januari 2015

Stampin' Up! - Thank You

..
Goedemorgen, hier zit ik dan, laptop op schoot en  mijn nieuwe telefoon, ik heb de Samsung S5 gekozen ;) en ik ben alle apps er aan het opzetten, pfft wat een werk .. enne die wachtwoorden ook zoiets. Maar het komt helemaal goed, het is alleen net even anders dan mijn andere telefoon :p Maar hij is bijna up and running! 
..
..
Vandaag heb ik een dank je wel kaartje waar ik een hele stapel van heb gemaakt, want dit zijn mijn dank je wel kaartjes voor alle klanten die deze maand iets bestellen bij mij, of het nu via de mail is of een online order doen. Een kaartje is altijd leuk toch! De basis is gemaakt van Notecards en ik heb met Coastal Cabana en Crumb Cake inkt de leuke chevron en streep gestempelt uit de Work of Art stempelset. Daarna drie rondjes geponst met de 2" circle pons en het cardstock een beetje gekreukeld. De Thank you tekst heb ik gestempelt met Calypso Carol en komt uit de Another Thank You stempel set. Onder de rondjes heb ik een Linen Tread gedraait en wat pareltjes erbij geplakt. In de rechter bovenhoek heb ik een stukje lint geniet met daarop het bloementje uit de Itty Bitty Accents Punch Pack en daar heb ik ook een pareltje geplakt ;) . 
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen en wil jij ook iets meebestellen dan hoor ik het heel graag. Geef je bestelling door voor vrijdag aanstaande voor zes uur 's avonds en ik zal het voor je meebestellen. Vergeet je niet dat het nog steeds Sale a Brations is en je dus bij elke zestig euro iets gratis mag uitzoeken uit de sab folder. 
..
Ik wens je een hele leuke donderdag en dank jullie wel voor je bezoek en leuke berichtjes.

Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 20 januari 2015

Stampin' Up! - Be You {tiful}

 ..
Goedemorgen, het is nog donker als ik dit berichtje schrijf, en ik hoop dat het mooi weer wordt, ik ben de regen wel zat hoor, ik zou wel wat meer zon willen zien! Jullie ook? Vandaag heb ik een Petite Café Gift Bag voor jullie die ik een poos geleden al heb gemaakt maar nog niet heb laten zien op mijn blog.
,,,
..
De basis is een Petite Café Gift Bag die je kan vinden in de Spring / Summer catalogus en hij is gemaakt van Kraft. Aan de binnenkant zit een laagje zodat hi food safe is en je er dus van alles in kan stoppen ... de bloemen heb ik gestempeld met verschillende kleuren inkt en deze prachtige set heet Flower Patch, je vind hem in de Anuele Catalogus. Bij deze set zit een bijpassende set framelits en die heten Flower Fair framelits. Je kan ze los kopen maar in een set krijg je vijftien procent korting. De tekst komt uit dezelfde set en heb ik op Whisper White Cardstock gestempeld. De photopolymer stempels zijn soms moeilijk te stempelen en daarom leg ik de Stampin' Pierce Mat onder mijn cardstock, dan gaat het stempelen makkelijker ;) 
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen en wil jij ook iets meebestellen dan hoor ik het heel graag. Geef je bestelling door voor vrijdag aanstaande voor zes uur 's avonds en ik zal het voor je meebestellen. Vergeet je niet dat het nog steeds Sale a Brations is en je dus bij elke zestig euro iets gratis mag uitzoeken uit de sab folder. 
..
Ik wens je een hele leuke dinsdag en dank jullie wel voor je bezoek en leuke berichtjes. 
,,
Built for Free Using: My Stampin Blog

zondag 18 januari 2015

Stampin' Up! - Happy birthday to you

..
Goedemorgen, eindelijk gaan we weer beginnen met de challenges bij CAS on Sunday, ik heb de uitdagingen gemist ;) De week is het thema 'stencil it' en moet je mask of stencils gebruiken op je clean and simple kaart. De andere dames hebben ook super mooie kaarten gebruikt, je kan ze op het blog vinden. En ben jij de winnaar dan mag je guest designer zijn bij ons in de volgende challenge. 
,,, 
..
Mijn kaart is gemaakt in de kleur Crumb Cake, een favoriete kleur als basis. Ik heb een A4 van boven naar beneden doormidden gesneden en dubbel gevouwen. Een enkele kaart die een centimeter kleiner is heb ik gesponst met de sterren mask uit de set Hearts & Stars Decoratieve Masks. Ik heb daarvoor een dauber gebruikt en Crumb Cake inkt. Ik heb een strookje van anderhalve centimeter breed gesneden uit Naturals White en aan beide zijde met de banner pons geponst. Dat heb ik ook gedaan met het strookje in Crumb Cake. ik heb uit Pink Pirouette een label gestanst met Apothecary Accents set en ook de Pool Party label is met deze set gestanst. Ik heb met Crumb Cake inkt op Naturals White gestempeld en deze stempel komt uir de Label Love set, ik heb hem uitgeponst met de Artisan Punch. Daaronder mag het zilver kleurige borduurgaren van Guttermann niet ontbreken, maakt mijn kaartjes toch net even wat meer af vind ik. Wat bling erop en klaar is mijn kaart. 
...
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen en wil jij ook iets meebestellen dan hoor ik het heel graag. Geef je bestelling door voor vrijdag aanstaande voor zes uur 's avonds en ik zal het voor je meebestellen. Vergeet je niet dat het nog steeds Sale a Brations is en je dus bij elke zestig euro iets gratis mag uitzoeken uit de sab folder. 
..
Ik wens je een hele leuke zondag en dank jullie wel voor je bezoek en leuke berichtjes. 
.
Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 15 januari 2015

Stampin' Up! - Happy Birthday

 ..
Goedemorgen, gisteren had ik een hele gezellige workhop vlinders en dit hebben we gemaakt .. een notecard met de leuke mini treat bag en een schilderij. De ideeën heb ik op pinterest gevonden en daar ben ik veel te vinden, ik ben pin verslaafd zeg maar :p. Onder het genot van een bak koffie kan ik heerlijk rond neuzen en pinnen ;)
..
 ..
De Mini Treat Bag thinlits is gemaakt van Crumb Cake cardstock en daarop heb ik gestempeld met Soft Suede. De stempel komt uit de Butterfly Basics net als het kleine vlindertje die ik heb gestempeld met Cajun Craze en heb uitgeponst met de Bitty butterfly pons. De rand met sterretjes komt ook uit de Mini Treat Big Thinlits set en ik heb daarvoor Soft Suede cardstock gebruikt. De Cajun Craze strook heb ik aan een kant geponst met de Banner pons. Het woord komt ook uit de thinlits set en ik heb daarvoor Early Espresso cardstock gebruikt.
..
..
De kaart is gemaakt van een notecard en daarop heb ik een stuk Very Vanilla cardstock geplakt. De takjes heb ik gestempeld met Crumb Cake, ik heb hem beinkt, daarna op een kladje gestempeld en toen twee keer op het cardstock, zonder het opnieuw te beinkten. De tekst komt uit Something to Say set en ik heb Cajun Craze inkt gebruikt. De vlinder heb ik met dezelfde kleur gestempeld en uit gestanst met de Butterflies Thinlits. Het washi tape komt uit de Epic Day collectie.
...
..
Deze leuke schilderijtjes zijn gemaakt door de dames. Ze hebben de leuke Beautiful Wings Embosslits gebruikt en ik vind het zo leuk om te zien dat het allemaal andere schilderijtjes zijn geworden met dezelfde materialen. Het idee komt ook van pinterst en ik vond hem hier
...
De niewe weekly deals zijn helemaal gaaf! Deze week veel ponsen, en de chevron pons is echt zo gaaf! De What's Up! pons kan je heel goed gebruiken bij de leuke Sale A Brations set You brighten my day Stamp Set. Wil je iets bestellen dan hoor ik het graag van je. Aanstaande zaterdag ga ik een extra bestelling plaatsen en je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag 18 uur.
..
Een hele leuke dag, ik ga lekker genieten van mijn vrije dag en aan de poets, was en freubel ;) Niet in die volgorde denk ik .. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 13 januari 2015

Stampin' Up! - Happy Birthday

 
..
Goedemorgen, bbrr wat een weer hé .. het lijkt wel herfst. Het verveeld altijd zo snel, maar daar entegn is het wel heerlijk knutselweer ;) Vandaag heb ik een cadeau envelop voor jullie, die ik heb gemaakt voor een jarige jet ;)
...
..
Bij mij op het werk kan je hele leuke cadeau enveloppen kopen, maar ik maak ze liever zelf. Ik heb er wel eentje gekocht en die heb ik gebruikt als basis voor mijn envelop. Ik heb de kleur Blushing Bride gebruikt als basis en ook met dezelfde kleur de stippen gestempeld uit de Gorgeous Grunge set. De paper doily heb ik erop geplakt net als het strookje Whisper White. De bloemen zijn gestempeld met de mooie Flower Patch set en uitgestanst met de bijpassende Flower Fair Framelits. Het vlindertje komt uit de nieuwe Butterfly Basic set en heb ik uitgeponst met de Bitty Butterfly pons. De tekst komt uit de Sale a Brations set Big Day. Deze set kan je gratis (net als heel veel andere leuke sets)  krijgen als je een bestelling doet van zestig euro. Je kan alle gratis producten in de Sale a Brations folder vinden. Je vind de folder aan de rechterkant van mijn blog. 
...
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag, lekker knutselen ;) en ik hoop dat het vandaag toch nog even droog wordt. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn envelop:

Built for Free Using: My Stampin Blog
..

zaterdag 10 januari 2015

Stampin' Up! - Bloghop NL Demo's

..
Goedemorgen, welkom op de bloghop georganiseerd door de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin’ Up! lente/ zomer catalogus 2015. Als het goed is kom je hier via het blog van Karin.
..
Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Erna, daar vind je een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en inspiratie op te doen!
..
Wat moet je doen? Je hopt van blog naar blog en je laat als je dat leuk vindt, gezellige reacties achter op de bloghopberichtjes bij de deelnemende demonstratrices.

..
..
Eigenlijk had ik een mannenkaart willen laten zien, maar dat is zo niet mijn ding. Ik had hem al klaar hoor, maar nee ik had besloten om een andere te maken, dat was het ook niet .. en uiteindelijk is het deze kaart geworden, ik hoop dat je hem leuk vind! De basis kaart is gemaakt in de kleur Blushing Bride en daarop een stuk Whisper White. Het design papier is van de Painted Blooms Designer Series Paper, die ik in een fishtail heb geknipt. De cirkel is uitgeponst met de 2½ pons en ik heb Rose Red cardstock gebruikt. De vlinder heb ik uit white vellum geponst met de Bitty Butterfly punch. De hello heb ik gestanst met de nieuwe Hello You Thinlits Dies en daarvoor heb ik ook Blushing Bride gebruikt. Natuurlijk mag het decoratie draadje en de bling niet missen.
..
Heel veel plezier verder met het hoppen, je gaat nu verder naar het blog van Anne-Marie
..
 
..
Ik wens jullie een super leuk weekend en dank je wel voor je bezoekje en leuke berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:

Built for Free Using: My Stampin Blog

vrijdag 9 januari 2015

Stampin' Up! - Birthday Calender


Goedemorgen, op woensdag 28 januari (van half 10 tot ongeveer half 1) gaan we een leuke verjaardags kalender maken met de Perpetual Birthday Calender kit. 

De kosten voor deze workshop zijn €60 inclusief de Perpetual Birthday Calendar Project Kit, Perpetual Birthday Calendar photopolymer stamp set, Note Cards & Envelopes in Whisper White en een Snail, verrassing en inclusief SAB product naar keuze, maar de Big Day stempelset is een goede keuze ;) Alle producten zullen worden verstrekt om dit project te maken. Inclusief koffie of thee met iets lekkers. Je kan je opgeven tot en met vrijdag 9 januari en de betaling moet maandag 12 Januari binnen zijn. Er zijn nog maar een paar plekjes vrij ... 

Een hele leuke winderinge vrijdag gewenst ;o)

Groetjes van Janneke

dinsdag 6 januari 2015

Spring / Summer & Sale-a-brations

 ...
Yeah! vanaf vandaag is de Spring Summer catalogus uit! Deze producten kan je vanaf vandaag bestellen en loopt tot en met 2 juni 2015. Afgelopen week heb je al iets kunnen zien op mijn blog en de komende tijd vind je nog meer, want ik vind deze nieuwe catalogus helemaal te gek. 
...
Hieronder vind je de digitale versie, heb je liever een echte om lekker in te bladeren onder het genot van een bakje thee of koffie dan kan je hem aanvragen via dit formulier. Ik stuur hem dan zo snel mogelijk naar je toe. 
...
...
Wil je nog meedoen met de verzamelbestelling van aanstaande zaterdag? Dan kan jij je bestelling nog tot en met vrijdag 18 uur aan mij doorgeven. Ik zal dan zo snel mogelijk je mail beantwoorden en vergeet niet je gratis artikel door te geven als je een bestelling hebt van €60 of twee als je bestelling €120 is.
...
...
Vandaag begint ook de Sale A Brations. In deze periode is er voor iedereen die een bestelling van €60 doet heel erg aantrekkelijk, want je krijgt dan een artikel naar keuze uit de SAB folder gratis! En doe je een bestelling van €120 dan mag je twee gratis producten uitzoeken en ga zo maar door. Aan de rechterkant van mijn blog kan jij de folder bekijken door op het plaatje te klikken om je keuze te maken als je een bestelling bij mij plaatst of klik op het plaatje hieronder.
...
...
Wanneer jij in deze periode van 6 januari tot en met 31 maart een party of workshop wilt geven bij jou thuis, dan mag je, als je een verkoop hebt van €275 gratis €27 extra aan gratis producten uitzoeken. Je ziet hieronder een overzicht van wat jij extra gratis kunt krijgen. Bel of mail mij voor de mogelijkheden, ik zou het leuk vinden om jou 
..
...
Altijd al zelf demo willen worden bij Stampin' Up! dan is dit je kans! Tijdens de Sale-a-bration periode is er een extra voordeel. Je krijgt zo wie zo 10% extra korting bovenop de 20% bij je eerste bestelling binnen 45 dagen. Maar je mag nu wanneer jij je inschrijft gratis producten uitzoeken, je kan kiezen uit twee verschillende opties. Je mag een gratis kit uitzoeken uit de anuele catalogus of twee gratis Sale-a-Brations producten. Kom gezellig in ons team en meld je aan bij mij door op de Join SU tabblad te klikken, onderin vind je dan de aanmeld knop. Heb je vragen dan mag je me altijd mailen op stampinjanneke@gmail.com
..
And last but not least .. We hebben een nieuwe nederlandse stempelset, en persoonlijk vind ik hem helemaal leuk! Je kan hem niet vinden in de catalogus maar hij is vanaf nu ook te bestellen.
..
..
Aanstaande zaterdag ga ik een bestelling plaatsen bij Stampin' Up! en als je wat wilt meebestellen dan kan dat natuurlijk ;) Je kan je bestelling aan mij doorgeven tot en met vrijdag 18 uur. Tot dan kan jij je ook opgeven voor de wrkshops van deze maand ;o) Ik wens jullie allemaal een hele leuk dag, ik vandaag werken, we hebben belans dag ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

zondag 4 januari 2015

Stampin' Up! - Happy Birthday

 ..
Goedemiddag, wat een lekker weertje hé? Ik heb de kerstboom de deur uit geschopt gedaan, ik was er zat van, het huis is weer bling bling en straks ga ik lekker een blok wandelen, in het kader van de goede voornemens. Vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor een jarige ;) Zo'n soort gelijk kaartje stond in de nieuwe Spring / Summer catalogus en ik heb hem een beetje verandert. 
..
..
De basiskaart is gemaakt in de kleur Pistachio Pudding en ik heb met dezelfde kleur het gaas motiefje gestempeld. Ik heb uit Whisper White cardstock een Party Pennants uitgestanst en daarop een die uit de Hello You Thinlints Die gelegd en uitgestanst. Ik heb hem met Dimensionals op de basis kaart geplakt. Het bannertje heb ik gemaakt met de banner pons en ik het Crisp Cantaloupe cardstock en inkt gebruikt. Het woordje komt uit de Crazy about You set. De vlinder heb ik in dezelfde kleur gestempeld enkomt uit de Butterfly Basics set. Ik heb hem uitgestamst met de Butterflies Thinlits Dies en ook eentje in Crisp Cantaloupe cardstock. Het deco draadje mag natuurlijk niet ontbreken ;) Wat Rhinestones hier en daar maken de kaart wat meer af. 
...
Vanaf dinsdag kan jij al alle spullen bestellen uit de nieuwe catalogus en gaat ook de Sale a Brations van start, ik doe deze dag een bestelling, en natuurlijk kan die van jou er ook bij. Je kunt je bestelling doorgeven tot en met maandag 18 uur, en je krijgt van mij zo snel mogelijk een mail terug. Aanstaande zaterdag doe ik weer een bestelling bij Stampin' Up! en dan ma jij ook meebestellen. Vergeet niet je gratis Sale a Brations product aan mij door te geven als je een bestelling hebt van €60 (bij €120 mag je twee gratis producten uitkiezen, enz) de gratis producten kan je vinden in de kleine Sale a Brations folder. 
..
Wil jij ook graag een Spring / Summer catalogus ontvangen dan kan je dit formulier invullen en dan stuur ik het zo snel mogelijk naar je op. Vanaf dinsdag kan je beide catalogussen ook online vinden in de linker zijkant. 
..
ik wens je een leuke zondag, enjoy it en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

donderdag 1 januari 2015

Stampin' Up! - It's a Girl

 ..
Goedemiddag allemaal, allereerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen, en ik wens voor iedereen geluk en gezondheid toe. Iedereen ontzettend bedankt voor alle verjaardags wensen, het is zo gaaf om alles te lezen op de kaartjes, facebook, whatt's app en mail! De winnaar van de PL Point & Click vind je onderin dit bericht. Het kaartje heb ik gemaakt op verzoek van mijn pa, die had een baby kaartje nodig, en dit is het geworden ...
...
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Smoky Slate met daarop een stuk Pink Pirouette cardstock. Ik heb het stuk Whisper White cardstock geembosd met de Lucky Stars Embossing folder en toen op het Pink Pirouette stuk geplakt. De kinderwagen komt uit de Something for Baby stempelset en heb ik gestempeld met Smoky Slate. Daarna heb ik heb uitgestanst met de Baby's First Framelits Dies en met Dimensionals op de kaart geplakt. De tekst komt uit de A Dozen Thoughts en heb ik gestempels met Pink Pirouette op een stukje Whisper White van anderhalve centimenter breed. Ik heb de Banner Punch gebruikt om de fishtail te maken. De knoop kimt uit de Subtles Designer Buttons en ik heb Linen Tread erdoor heen gebonden. Een paar Rhinestones hier en daar voor de bling, a girl needs bling ;) 
..
Op facebook en op mijn blog kon je kans maken op de leuke Point & Click stempelset als je een feestelijk berichtje achterliet op een van beide berichten. Ik heb enorm leuke berichtjes gelezen maar het gedichtje van Sijke sprong er wel uit, en zij is dan ook de winnaar van mijn set. Dit is haar gedichtje .. 
..
Een fantastische start in JANUARI 
Liefde met FEBRUARI en vrede in MAART
Geen zorgen in APRIL
Plezier iin MEI
Genieten van JUNI tot NOVEMBER
Dankbaarheid in DECEMBER voor een ongelooflijk jaar
..
Wil je mij een berichtje schrijven, dan komt de set jou kant op! Gefeliciteerd en veel plezier met de stempelset, maar dat komt vast wel goed ;) 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag, lekker relaxen en bedankt voor jullie berichtjes .. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
Built for Free Using: My Stampin Blog

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png