zaterdag 28 februari 2015

Stampin' Up! nieuws - Blendabillities

..
Vanwege mogelijke kwaliteitsproblemen bij de Blendabilities heeft Stampin 'Up! de productlijn voor onbepaalde tijd uit het assortiment genomen. De Blendabilities zijn vanaf nu dus niet meer beschikbaar en helaas ook niet als de gratis Sale a Brations product. 
..
Zodra ik nieuwe informatie heb, zal ik jullie op de hoogte stellen, Ik denk dat het goed is dat Stampin' Up! met de fabrikant de kwaliteit gaat controleren voordat de Blendabilities weer terug komen. De Memento inkt is nog steeds beschikbaar. 
,,
Ik wens jullie allemaal een leuke dag!

vrijdag 27 februari 2015

Stampin' Up! - Sweet Baby


..
Goedemorgen, vandaag een dossje die ik heb gemaakt voor mijn collega. Ik had geen geboorte kaart gestuurd en dacht dan maak ik voor haar een leuk doosje. In het doosje zitten twee paar stoere sokje. Gisteren heb ik het gegeven en ze was er super blij mee ;) 
..
..
De basis heb ik gemaakt van Coastal Cabana, en het is een heel vel a4, die ik heb gerild aan de lange kant op 5 inch, dan omdraaien en nog een keer rillen op 5 inch. Dan op de korte kant rillen op 2 inch, weer draaien en weer rillen op 2 inch. Dan in elkaar vouwen en je hebt dit mooie doosje. Ik heb het design papier uit de Lullaby collectie gebruikt en de zijkanten gesponst met Bakedbrown Sugar inkt. De ovalen heb ik uit dsp gestanst en uit Hello Honey cardstock, en ik heb daarvoor de Oval Collection framelits gebruikt. Ik heb Coastal Cabana inkt gebruikt voor het rommertje en uitgestanst met de bijpassende Baby's First Framelits dies. De strik is gestempeld met Hello Honey inkt en ook uitgestanst met dezelfde dies. De tekst komt uit de Itty Bitty Banners set en heb ik gestempeld met Hello Honey. Ik heb hem uitgestanst met de Bitty banners Framelits. Het touw is Thick Baker's Twine in de kleur Coastal Cabana ..
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. Bijna weekend :p
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 25 februari 2015

Stampin' Up! nieuws en workshop

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaart die we onder andere gaan maken op de workshop van volgende week woensdag 4 maart. Er zijn nog een paar plekjes vrij en ik hoor graag van je of je ook nog wilt aanschuiven. Meer informatie kan je lezen op de workshop pagina. 
..
.. 
De basis kaart is gemaakt met Whisper White cardstock, ik heb een A4 vel van boven naar beneden door de midden gesneden op tien en een halve centimeter. Ik heb met de Striped Scallop Thinlits en Whisper White cardstock de vorm gemaakt en opgeplakt met de Transfer Adhesive Sheets. Deze zijn echt super handig in gebruikt en ook zeer geschikt voor bv de woorden en kleine frummeltjes die je moet plakken. Ik heb een strook Best Year Ever design papier uit de Sale a Brations folder opgeplakt en er wat vouwen in gemaakt. Ik heb de bloem uit de leuke Petal Potpourri set gestempeld met Calypso Coral en uit geponst met de Flower Medallion pons. Ik heb hem ook uitgeponst in vellum en daarna op elkaar geplakt. Ik heb het kleine bloementje gestempeld met Crushed Curry en uitgeponst met de scaloop pons. Het lint heb ik om de kaart heen gebonden en wat rhinestones geplakt.
 ..
En ik heb een leuk nieuwtje ... misschien had je het al voorbij zien komen, maar er zijn vier nieuwe Sale a Brations cadeaus die jij mag uitzoeken bij elke zestig euro aan Stampin' Up! producten, welke dat zijn is helemaal aan jou, als het maar zestig euro is. Hieronder zie je producten die er bij zijn gekomen. Je kan ze uitzoeken vanaf 1 maart tot en met eind maart ... 
..
..
Op zaterdag 7 maart gaat mijn volgende verzamel bestelling de deur uit en als je ook iets wilt bestellen dan hoor ik het heel graag. Onder alle bestellers in de maand maart verloot ik een stempelset. Welke dat dat is, is nog een verrassing maar ik beloof je dat het een leuke set is. Je krijgt er ook een pakketje bij zodat je gelijk aan de slag kan met het maken van kaartjes ;) Ik maak de winnaar bekend op 1 april .. en stuur je het pakketje daarna zo snel mogelijk op. 
..
Ik  wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.
..

maandag 23 februari 2015

Stampin' Up! - A Little Kindness

 ..
Goedemorgen, alweer maandag .. afgelopen weekend heb ik een team meeting gehad, en het was super gezellig. We hadden deze dag bij Ingen thuis, lekker centraal en meer ruimte als bij mij thuis. Dank je wel voor het 'lenen' van je huis Ingen, je bent een topper. We hebben ook een swap gedaan  maar niet zoals gewoonlijk. Niet heel veel dezelfde kaartjes maken en ruilen ....
,,,
..
Voor deze swap moest iedereen een kaart / projectje maken en alle benodigde materialen in een envelop doen. Deze envelop mochten ze bij mij inleveren en later op de dag heb ik deze enveloppen uitgedeeld. Deze manier had ik ooks eens bij een meeting van Carmen gedaan, en ik vond het een super leuk idee. Dit is de kaart die ik had gemaakt, en deze materialen had ik ook in een envelop gedaan. Ik heb de kaart al gezien die Ingen heeft gemaakt en je kan hem vast terug vinden op haar blog. 
..
De basis kaart is gemaakt van Whisper White met daarop een stuk Pear Pizzazz met daarop de zon uit de mooie Kind Eclectic set gestempeld met dezelfde kleur als het cardstock. De zijkanten heb ik 'bewerkt' met de Stampin' Distress Tool. Daarop heb ik een strook White Vellum geplakt en er een stuk Baker's Twine in de kleur Crushed Curry om heen geknoopt. De Crushed Curry cirkel heb ik geponst met de twee inch circle pons en ik heb daarop de blaadjes geplakt. Deze heb ik gestempeld met Pear Pizzazz en uitgeknipt. De vlinders heb ik gestempeld met Crushed Curry en Melon Mambo en uitgeponst met de Elegant Butterfly en Bitty Butterfly Punch. De tekst komt uit dezelfde set en heb ik gestempeld met Melon Mambo. Daarna heb ik hem uitgestanst met de label uit de Mini Treatbag Thinlits set. Ik heb hem ook in Melon Mambo gestanst, door de midden geknipt en achter de tekst geplakt. De parels maken de kaart af ;) 
..
Wat voor pakketje ik heb gekregen en wat ik ervan heb gemaakt zal ik later laten zien. Ik wens jullie een super leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

vrijdag 20 februari 2015

Stampin' Up! - Live Well

 ..
Goedeavond, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt met de leuke sketch van Stamping and Blogging. Ik ben niet lid maar ik zie de sketches elke week voorbij komen, en zoals je misschien wel weet, I love sketches. En ik heb andere kleuren gebruikt dan ik anders zou doen, maar de combi is heel mooi vind je niet?  
.. 
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Marina Mist en de kaart is een a vier cardstock doormidden gesneden op tien en een halve centimeter. Ik heb een design papiertje uit de All Abloom paper stack gebruikt en daarop een een stuk Mossy Meadow en Daffodil Delight. Ik heb met de 2 1/2" circle pons een rondje geponst uit Marina Mist. Alle papiertjes heb ik aan de zijkanten 'omgekruld' zodat het niet allemaal zo plat is. Ik heb met Mossy Meadow gestempeld en uitgestanst met de Deco Label Framelits. Ik heb de stempel ook met Daffodil Delight gestempeld en uitgeknipt. deze stempels komen uit de leuke Oh, my Goodies set. De candy dots maken het net iets meer af, anders was hij wat kaal. 
..
Ik wens jullie een leuke avond en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;) Enjoy your day!
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 18 februari 2015

Stampin' Up! - Thanks so very much

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik afgelopen week op pinterest tegen kwam en ik moest hem gewoon ook maken. Wendi heeft andere kleuren gebruikt en haar kaart is prachtig, vind je niet? En is het zo'n leuk effect ..
,,
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Crisp Cantaloupe met daarop een stuk Baked Brown Sugar. Ik heb met de sponse daubers de kleuren Crisp Cantaloupe, Baked Brown Sugar en Pistachio Pudding op de Polka Dot Textured Impressions Embossing  Folder gesponst en daarna met de Stampin' Spritzer natgespoten. Daarna heb ik het watercolor papier erop gelegd en erop gedrukt. Daarna voorzichtig eraf gehaald en laten drogen. Om het te versnellen heb ik de heattool gebruikt. Ik heb met de Chalk Talk Framelits de Pistachio Pudding labels gestanst, de Baked Brown Sugar is gestanst met een Starbust Framelits en de tekst heb ik uigestanst met een stans uit de Mini Treat Bag Thinlits. De tekst heb ik gestempeld met Baked Brown Sugar en komt uit de gratis Sale A Brations set Simply Wonderful. Deze set kan je krijgen als je een bestelling doet van zestig euro. Hij staat op bladzijde zestien van de sab folder. 
.. 
Aanstaande zaterdag ga ik een bestelling plaatsen en als jij ook iets mee wilt bestellen dan kan jij je bestelling doorgeven tot en met vrijdag achtien uur. Natuurlijk kan je ten alle tijden een bestelling plaatsen ;) Vergeet je niet dat het nog Sale a Brations is en je bij elke zestig euro aan Stampin' Up! producten een gratis artikel mag kiezen uit de SAB folder. Je vind deze folder aan de rechterkant van mijn blog. 
..
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;) Ik ga zo aan de wandel en daarna lekker aan de knutsel. Enjoy your day!
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

zondag 15 februari 2015

Stampin´ Up! - Surprise

 ..
Goedemorgen, hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer gisteren, heerlijk gewoon. Ik heb heerlijk gewandeld en ik heb wat creaties gemaakt, die je later deze week zult vinden op mijn blog. Deze Treat Bag heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge bij Cas on Sunday is Chevron. Op het blog kan je prachtige creaties van de andere dames vinden. Ik ben zeer beniuwd wat voor leuks jullie gaan maken, en ik hoop weer veel inspiratie op te doen.
..
,,
De basis is gemaakt van Crumb Cake cardstock en ik heb de prachtige Mini Treat Bag Thinlits gebruikt om een zakje te maken. Aan de binnen kant vind je een kaart in de kleuren Marina Mist en Whisper White. Ik heb er een stuk Natural Chevron Ribbon aan vast geniet met de handheld stapler. Aan de voorkant een stuk Early Espresso die ik aan een kant heb geponst met de Chevron Punch. Ik heb een stookje backgrounds designer series paper stacks gesneden en erop geplakt. Het Linen Treat heb ik vast geknoopt en aan de achterkant vast geplakt met sticky strip. Ik heb drie rondjes geponst met de 1¼" Circle Punch en op elkaar geplakt. Ik heb Early Espresso, Marina Mist en Crumb Cake daarvoor gebruikt. De stempel heb ik uit de Amazing Birthday set en gestempeld met Marina Mist. De candy dots mogen niet missen op deze cadeau envelop. 
... 
Op zondag 22 maart ga ik een gezellige knutsel dag geven in Heerenveen. Heb je ook zin om te komen, dan kan jij je opgeven tot en met 28 februari en meer informatie vind je hier. ik zou het leuk vinden als je ook komt, er is genoeg plek en ik beloof je, het wordt een top dag ;) Mijn volgende bestelling plaats ik aanstaande zaterdag 21 februari, wil je ook iets meebestellen dan hoor ik graag van je. Je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag zes uur ´s avonds. 
.. 
Ik wens jullie allemaal een hele leuke zondag, bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 14 februari 2015

Happy Stampin' dag op 22 maart ...

Hebben jullie ook zin in een gezellig knutsel dag? Ik wel, en daarom nodig ik jullie uit om op zondag 22 maart een gezellige knutsel dag met mij te vieren. Deze dag is in Heerenveen en ik wil jou van harte uitnodigen op deze dag die vanaf 10 uur begint en tot ongeveer half 5 duurt.

De kosten voor deze dag zijn € 25 en daarvoor krijg je een goed gevuld pakket vol met alle materialen die je nodig bent om alle kaarten/projecten te maken voor deze dag, en je kan zelfs meer maken want je houd over zodat je thuis nog wat kunt maken. Hoe leuk is dat! Koffie, thee met wat lekkers en ook andere versnaperingen zitten bij deze prijs in. Je moet wel zelf je lunch meenemen, maar ik zorg voor het drinken ..

Ik kan je alvast wel verklappen dat we 's morgens aan de slag gaan met foto's, en 's middags een projectje gaan maken met kaarten. Hoe het er precies uit gaat zien zie je op de dag zelf, maar ik zal wat sneak peekjes plaatsen de komende tijd.

Je kan je vanaf nu inschrijven via stampinjanneke@gmail.com en schrijf in het onderwerp Happy Stampin' Dag Heerenveen en je krijgt van mij zo snel mogelijk een mail terug, zodra de inschrijving is gesloten mail ik je weer met de betalings gegevens en een lijst met spullen die je mee moet nemen. 
Jij kan je opgeven tot en met 6 maart. Het is natuurlijk mogelijk om een bestelling te plaatsen, dan neem ik deze voor jou mee op deze dag ... zodat je geen verzendkosten hebt, je kan je bestelling mailen tot en met 6 maart. 
Ik wens jullie een hele leuke dag en ik hoop je te zien op zondag 22 maart.

Groetjes van Janneke ♥ 

woensdag 11 februari 2015

Stampin' Up! - To You From Me

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaart die de dames van de In Colors Club vandaag op de mat vinden. Ik laat de Tangelo Twist kaart zien, maar ik heb hem in vijf verschillende kleuren gemaakt ;) Elke maand vind je een kleur van de In Color collectie en na 5 maanden heb je de kleuren allemaal. Je vind in deze club cardstock, inkt, refill, een marker, lint en knijpertjes en aan het eind een leuke verrassing. Deze club is bijna afgelopen en er zijn nog een paar plekjes voor de volgende ronde, meer informatie vind je hier.
.. 
..
De basis van de kaart is gemaakt in Whisper White met daarop een stuk Tangelo Twist. Ik heb het geembosd met de Polka Dots embossing folder en daarna de zijkanten omgevouwen en op geplakt met snail. Het label heb ik gemaakt van Whisper White van vijf centimeter breed en ik heb de bovenkant geponst met de Ornate Tag Topper Punch die je kan vinden in de spring / summer catalogus. Ik heb er een stuk Tangelo Twist Stitched Satin Ribbon aan geknoopt en ook een klein stukje vastgeniet aan de zijkant van het label. De vlinder heb ik gestempeld indezelfde kleur en komt uit de Butterfly Basics stempelset. Ik heb de vlinder uitgeponst met de Butterflies Thinlits Dies en ook een uit White Vellum die ik op de vlinder heb geplakt en daarop paerls, zodat je het lijm niet ziet. Het rondje heb ik gestempeld met Sahara Sand en komt uit dezelfde set. De tekst komt uit de And Many More set en heb ik gestempeld met Tangelo Twist. De label is op de kaart geplakt met Dimensionals.
..
..
De nieuwe weekly deals zijn online! En ze zijn weer helemaal leuk en ik heb de leuke Gift card envelope & trims thinlits dies voor mezelf gekocht, en die Mustache framelits viel ook zomaar in mijn mandje :p Wil je ook iets meebestellen van deze leuke deals of iets anders uit de lopende catalogussen? Aanstaande zaterdag ga ik een extra bestelling plaatsen. Geef je bestelling door tot en met vrijdag 18 uur via de mail. Iedereen die een bestelling plaatst vind een leuke verrassing in  haar bestelling .. 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke woensdag, ik ga eerst boodschappen halen en dan lekker scrappen ;) 

Built for Free Using: My Stampin Blog

maandag 9 februari 2015

Stampin' Up! - Gefeliciteerd

 ..
Goedemorgen, het is alweer maandag .. times flies in het weekend, vinden jullie niet? Zaterdag een leuke dag gehad, met schoonmaken, wandelen, shoppen en freubelen, en gisteren een lui dagje ;) Wat bank hangen, schaatsen kijken en een kaartje gemaakt .. heerlijk relaxt. 
..
..
Deze kaart hebben de dames ook gemaakt afgelopen woensdag op de workshop en deze kaart was volgens mij wel de favoriet ;) De basis kaart is gemaakt van Crumb Cake cardstock, en ik heb de voorkant geembosd met de Polka Dot Textured Impressions Embossing Folder. Het design papier komt uit de Stacked with Love Designer Series Paper Stack. Daarop heb ik een stuk Blushing Bride cardstock geplakt. Daarop een Whisper White Scallop Circle Punch rondje en daarop weer twee, maar dan gestempeld. Ik heb de onderste gestempeld met Calypso Coral op Blushing Bride cardstock en de bovenste met Blushing Bride op Whisper White cardstock. Daarop nog het middelste van de bloem gestempeld met Memento Black en uitgeknipt. Het takje en het vleugeltje heb ik ook gestempeld met Memento Black op Whisper White cardstock en de vogel met Crumb Cake inkt op Whisper White. Ik heb de vogel, vleugel en het takje uitgeponst met de Bird Builder Punch. Al deze stempels komen uit de Polka-Dot Pieces stempelset. De tekst komt uit de Sentimenten set en heb ik gestempeld met Memento Black op Crumb Cake. Ik heb de tekst uit gestanst met de Bitty Banners framelits. 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke maandag ;)
...
Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 7 februari 2015

Stampin' Up! Happy Umpteenth Birthday

 ..
Goedemorgen, vandaag lekker vrij en ik ga lekker aan de freubel ;) Maar eerst even poetsen en de was doen .. en ik hoop dat het mooi weer wordt zodat ik nog lekker een stuk kan wandelen, heerlijk om te doen ;) Vandaag een kaart die ik had gemaakt voor de workshop van afgelopen woensdag. 
..
..
Ik hou ervan om deze workshops te geven, lekker ontspannend, kletsen, tips geven en ondertussen lekker kaartjes maken, niks moet en (bijna) alles mag. Heb je ook eens zin om langs te komen op een van mijn workshops dan hoor ik het graag ;) Je kan ze allemaal op deze pagina vinden. 
..
De basis kaart is gemaakt van Early Espresso cardstock en daarop een stuk Bermuda Bay en Naturals White. In dit papier zit een stipje en ik vind het zo mooi papier. Ik heb de stempels aan de linkerkant gestempeld met Early Espresso en Bermuda Bay en ze komen uit de Gorgeous Grunge set. De cirkels heb ik gemaakt met de 2 1/2" circle punch en ik heb het papier gekreukt en toen opgeplakt met de fast .... lijm. Het is even oefenen met deze lijm maar als je hem in de gaten hebt wil je nooit meer anders ;) De stempel met de tekst komt uit de Oh My Goodies set en die heb ik dezelfde kleuren gestempeld. Ik heb de Early Espresso tekst uitgeknipt en met dimensionals opgeplakt. Een Linen Treat mag niet ontbreken en ik heb ook twee Candy Dots opgeplakt. Ik heb de banner uitgeponst met de banner punch in Crumb cake en de ster met de pons uit de Itty Bitty Accents punch pack. 
.. 
Ik wens jullie allemaal een heel leuk weekend en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 5 februari 2015

Stampin' Up - Maandelijke Stampin' Club ...


Wil jij je Stampin' Up collectie graag uitbreiden, zonder een party te houden? Wil je gratis extra producten ontvangen? Wil je elke maand een envelop op je deurmat vinden maar dan met een persoonlijk tintje? Dan is deze club zeker iets voor jou!

Je wordt lid van deze club dmv een email te schrijven naar mij. Elk lid besteed minimaal € 35 per maand en je geeft je op voor een periode van zes maanden. Het is niet mogelijk om tussentijds te stoppen! Je mag zelf kiezen wat je elke maand wilt ontvangen je hoeft niet alleen uit stempels te kiezen. Je keuze kan bestaan uit alles wat er verkrijgbaar is uit de catalogi van dat moment. Jij bepaalt dus zelf wat je wilt ontvangen in je Stampin' Club pakket.

Als het jouw beurt is om de hostess te zijn dan krijg jij voor €30 aan producten van Stampin' Up! gratis. Je mag zelf je eigen cadeau kiezen. Ik hou de volgorde van aanmeldingen aan voor deze gratis producten.

Je ontvangt van mij, gedurende je abonnement, de grote catalogus en de seizoen catalogus gratis en af en toe een leuke verrassing bij je bestelling. Wordt je nu lid dan kan je al in maart starten met deze leuke club ;) 

Ik zal je een email sturen op de eerste dag van de maand om je te herinneren jouw keuze aan mij door te geven. Je kan je nu inschrijven dmv een mailtje te schrijven. Vind je het leuk om mee te doen? Klik op de email button in de blogroll. Heb je vragen dan hoor ik het graag van je.

De Stampin' Club is exclusief verzendkosten, deze komen er nog bij en is afhankelijk van je bestelling. Past het door de brievenbus dan zijn de kosten €3,50 Pakketten worden verzonden via de DHL en de kosten zijn €5. Wil je liever via post.nl dan zijn de kosten €6,50 Het is ook mogelijk om de bestelling bij mij thuis af te halen ..


Dit zijn de nieuwe weekly deals, zijn ze niet super .. Op mijn lijstje staat de Striped Scallop Thinlits dies bijna bovenaan, dus die valt vast in mijn mandje. Wil je ook iets van deze weekly deals, uit de anuale catalogus of de spring / summer catlaogus? Aanstaande zaterdag ga ik een bestelling doen en jij kan je bestelling doorgeven aan mij tot en met vrijdag zes uur ... individuele bestellingen zijn altijd mogelijk. Deze bestellingen worden rechtstreeks bij je thuis afgeleverd. Heb ik dan geen last van invoer rechten vragen jullie wel eens, maar dat is absoluut niet zo, want het wordt geleverd vanuit Franfurt en niet vanuit Amerika ;) 

Ik wens jullie een hele leuke dag ;o) 

dinsdag 3 februari 2015

Stampin' Up! - Made by me for you

 ..
Goedemorgen, wat een heerlijk weer zeg, tenminste van achter het raam bij kachel lijkt het wel zo ;) Lekker het zonnetje erbij, maar het was wel enorm glad hoorde ik net .. ik ga straks even wandelen en dan merk ik het vast .. 
.. 
..
Morgen heb ik een workshop en ik vind het altijd leuk om de dames te verwennen met een kleinigheidje, en deze keer heb ik dit doosje gemaakt, met iets lekkers erin. Het patroontje kwam ik tegen op het blog van Lena, ze maakt prachtige creaties en deze moest ik gewoon ook eens maken.
..
De basis is gemaakt in de kleur Sahara Sand, en ik heb de zijkanten gesponst met de witte Craft Stampin' inkt. Met de Scallop Circle pons heb ik rondje geponst uit Coastal Cabana cardstock en daarop een Whisper White rondje gestempeld in Strawberry Slush met een stempel uit de A Fitting Occasion. het bloementje heb ik geponst uit Strawberry Slush met de Boho Blossoms Punch. Ik heb Candy Dots Brad Bases er door heen geprikt en daarmee heb ik het Linen Treat vast gemaakt. Op de Brad Base heb ik een Sahara Sand Candy Dot geplakt. 
..
Aanstaande zaterdag ga ik een bestelling plaatsen en als jij ook iets mee wilt bestellen dan kan jij je bestelling doorgeven tot en met vrijdag achtien uur. natuurlijk mag je ten alle tijden een bestelling plaatsen ;) Vergeet je niet dat het nog Sale a Brations is en je bij elke zestig euro aan Stampin' Up! producten een gratis artikel mag kiezen uit de SAB folder. Je vind deze folder aan de rechterkant van mijn blog. 
..
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;) Ik ga zo aan de wandel, knutsel, naar de kapper en vanavond jaar vergadering van mijn werk .. Enjoy your day!

Built for Free Using: My Stampin Blog

zondag 1 februari 2015

Stampin' Up! - Happy Blooming Birthday

 ..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday. Deze week is het thema bloemen, en ik ben zo benieuwd wat jullie gaan maken voor deze challenge. De kaarten van het team zijn weer prachtig, je kan ze allemaal bekijken op het blog. 
..
..
De basis kaart is gemaakt van Whisper White en daarop ook een stuk Whisper White geplakt met de dimensionals. Ik heb Watercolor Wonder Designer Washi tape gebruikt en je vind drie verschillende motiefjes in een pakje, I love washi tape, alleen moet ik echt vaker gebruiken .. De bloemen komen uit de leuke Garden Party set en ik heb ze eerst gestempeld in Old Olive en daarna in real red en ik heb ze daarna uitgeknipt. De tekst komt uit de Flower Patch set en ik heb gestempeld met Real Red, en ik heb de Stamp a ma jig gebruikt om recht te stempelen. De rhinestone heb ik een 'gouden' kleurtje gegeven met de Daffodil Delight Blendabilities. Je kan de rhinestones en de parels heel mooi kleuren met de verschillende blendabilities om ze zo te matchen met je kaart of project. 
..
Aanstaande zaterdag ga ik een bestelling plaatsen en als jij ook iets mee wilt bestellen dan kan jij je bestelling doorgeven tot en met vrijdag achtien uur. natuurlijk mag je ten alle tijden een bestelling plaatsen ;) Vergeet je niet dat het nog Sale a Brations is en je bij elke zestig euro aan Stampin' Up! producten een gratis artikel mag kiezen uit de SAB folder. Je vind deze folder aan de rechterkant van mijn blog. 
..
Ik wens jullie een leuke zondag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;) 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog