dinsdag 24 maart 2015

Ik ga verhuizen ..

Goedemiddag, de afgelopen weken hebben Catherine en ik hard gewerkt om mijn nieuwe blog te vullen, naar mijn zin te maken en ik ben ongelooflijk trots in wat we hebben gedaan ;) Hier en daar gaan we nog wat veranderingen aanbrengen, maar hij is online. 

Vanaf vandaag kan jij mij vinden op Happy Stampin' en ik zal op blogger geen nieuwe postjes meer plaatsen. 

Wil jij mij volgen op mijn nieuwe blog, vul dan je email adres in aan de rechterkant van mijn blog, en je ontvangt emails als ik nieuwe posts heb geschreven. En ik zou het heel erg fijn vinden als jullie je linkjes veranderen in mijn nieuwe blog. 

Hier is een sneakje van mijn nieuwe kaartje.  



Dank jullie wel en tot op mijn nieuwe blog ;) 

Liefs, J 

vrijdag 20 maart 2015

Stampin' Up! - Thank You

..
Goedemorgen, het is alweer vrijdag, bijna weekend. Heerlijk hoor niet meer te hoeven werken op zaterdag, ik geniet er nog elke week van. En de dag van de zonsverduistering, ik hoop dat ik hem even kan zien als het helder is ;) Vandaag een kaartje die ik vond in de catalogus, en deze kaart vind je in de spring / summer achterin bij de hostess sets. 
..
..
De basis kaart is gemaakt van Whiser White met daarop een stuk wat 1 centimeter kleiner is. Ik heb de Happy Heart embossing folder ingesmeerd met Lost Lagoon inkt en toen het cardstock erop gelegd je embost dan niet maar je hebt wel de leuke vormen op je kaart. k heb van Lost Lagoon cardstock een strookje gesneden en met de Banner punch aan de zijkanten geponst. daarop een houten element uit de Essentials Wooden Elements, ik heb het doormidden geknipt zodat het beter uitkomt aan de zijkanten. Daarop een stuk Pear Pizzazz cardstock met daarop gestempeld in dezelfde kleur en met een stempel uit de leuke Because You Care set. Ik heb het uitgestanst met de Chalk Talk Framelits. Daarop een stuk Whisper White en gestepled met Lost Lagoon en Pear Pizzazz inkt. Ook weer uitgestanst met de Chalk Talk framelits. Hier en daar een blingetje, en de kaart is af.
.. 
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling doen bij Stampin' Up! Jij kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag achttien uur, en ik zal je zo snel mogelijk terug mailen. Alleen deze maand kan je nog bij elke zestig euro een gratis Sale a brations item uitkiezen dus zou je graag nog iets in je verzameling willen uit de sab dan kan je dat alleen nog deze maand doen, en iedereen die deze maand een bestelling bij mij plaatst maakt kans op de stempelset Num-Num
..
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke vrijdag en alvast een top weekend. 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 17 maart 2015

Stampin' Up! - Happy Birthday

 ..
Goedemorgen, vorige week kreeg ik een berichtje of ik ook een cadeau envelop kon maken voor een dame, die een entree kaart kreeg voor de wedstrijd Heerenveen - Ajax. Er stond bij ze houd van miss verkiezingen en fotografie. Ik moest gelijk aan deze leuke stempel denken, en ik dacht ik moet het maar gewoon doen ;) Het is natuurlijk ontzettend leuk om andere merken te combineren met Stampin' Up! En ik denk echt dat ik het vaker moet gaan doen ;) 
..
..
De bon had een bepaalde maat en ik heb de Enveloppe Expert van The Crafty Owl gebruikt om de maten te bepalen, zo handig dit reken wonder. Ik heb Crumb Cake gebruikt voor de basis en het papier met het stipje komt uit de backgrounds designer series paper stacks uit de In color 2013 - 2015 serie. Dit is de kleur Crisp Cantaloupe. Daarop een stuk Coastal Cabana en Crisp Cantaloupe cardstock wat ik met behulp van de Labels Collections Framelits heb gestanst in deze vorm. Het afdrukje is een Pure Innocence en heb ik gestempeld met memento black inkt op Whisper White en uitgestans met behulp van de Oval Collection Framelits. Het afdrukje heb ik gekleurd met de Copics, en ik heb het jurkje gepaperpieced uit het zelfde dsp pack als de strook. Het tekstje komt uit de And Many more set en heb ik gestempeld met Crumb Cake op dezelfde kleur carstock. De linkerkant heb ik met de banner punch geponst zodat je een fishtail krijgt. Het hartje komt uit de Itty Bitty Accents Punch pack en heb ik geponst uit Coastal Cabana cardstock. Het zilverkleurig borduurgaren is van Guttermann. De sequins komen uit de In Color Sequin Assortment en ik heb ze opgeplakt door de Transfer Adhesive Sheets te gebruiken. 
...
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling doen bij Stampin' Up! Jij kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag achttien uur, en ik zal je zo snel mogelijk terug mailen. Alleen deze maand kan je nog bij elke zestig euro een gratis Sale a brations item uitkiezen dus zou je graag nog iets in je verzameling willen uit de sab dan kan je dat alleen nog deze maand doen, en iedereen die deze maand een bestelling bij mij plaatst maakt kans op de stempelset Num-Num
..
Ik wens jullie een hele leuke dag, enjoy het mooie weer en bedankt voor jullie bezoekje en leuke berichtjes ... 
..

Built for Free Using: My Stampin Blog

zondag 15 maart 2015

Stampin' Up! - Happy Birthday

 ..
Goedemorgen, wow wat een leuke reacties heb ik gekregen op mijn bloghop kaartje van gisteren, echt enorm leuk om ze allemaal te lezen ;) dank jullie wel ... Vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor een jarige, en daarvoor heb ik de sketch gebruikt van de nieuwe uitdaging van CAS on Sunday!
..
..
De basis kaart is gemaakt van een halve a4 vier die ik door de midden heb gesneden op tien en een halve centimeter. Daarop een strook in de kleur Bermuda Bay en die heb ik geembost met de Large Polka Dots Embossing Folder. Daarop een cirkel van twee en halve inch in de kleur Soft Suede en daarop een cirkel van twee inch in de kleur Baked Brown Sugar. Het decoratie draadje komt uit eigen collectie en de sequins komen uit de In Color Sequin Assortment en ik heb ze opgeplakt door de Transfer Adhesive Sheets te gebruiken (echt onmisbaar bij kleine frutseltjes om op te plakken) De bloem komt uit de Bloom with Hope set en die heb ik met versamark inkt op watercolored paper gestempeld 9eerst de Embossing buddy over het papier heen wrijven, zo krijg je alleen poeder waar er inkt zit) en daarna met zwart embossing poeder bestrooid en na verhitting met de heattool verschijnt er dan een prachtige zwarte bloem. Ik heb hem ingekleurd met Crisp Cantaloupe inkt en een Blender pen. De tekst komt uit dezelfde set en heb ik met behulp van de stamp-a-ma-jig gestempeld in de kleur Bermuda Bay.
...
Maart is de laatste maand van de Sale A Brations en met de leuke aanvulling van vier nieuwe items is het nog leuker geworden. Je kan de sab folder vinden aan de rechterkant van mijn blog, en de nieuw aanvulling vind je als je op de link klikt. Je mag bij elke €60 een gratis item uitzoeken. Ik doe mijn volgende verzamelbestellingen op 21 en 31 maart maar natuurlijk is het mogelijk om ten alle tijden een bestelling te plaatsen. Vergeet niet dat je deze items na 31 maart niet meer kunt krijgen. En iedereen die deze maand een bestelling bij mij plaatst maakt kans op deze leuke set ... 
..
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuk zondag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ...
,,
Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 14 maart 2015

Still Sale-A-Brations Blog Hop

..
Leuk dat je komt langs hoppen op een nieuwe Bloghop van de Nederlandse Stampin’Up! demo’s.
 In deze 'Still Sale-A-Brating' Bloghop laten we zien wat de SU-per leuke mogelijkheden zijn met de producten die je bij besteding van iedere € 60 gratis kunt uitkiezen tijdens deze Sale-a-Bration periode (tot en met 31 maart 2015). Ik wens jullie heel veel inspiratie en SU-plezier!
,,
..
Mijn kaartje heb ik gemaakt na een voorbeeld uit de Sale a Brations folder. De kleuren zijn anders, en zo heb je een heel ander kaartje. Ik heb als basis Coastal Cabana gebruikt en daarop een stuk Soft Suede en Whisper White. De sterretjes komen uit de You Brithen My Day set en die heb ik met de Stampin' Marker Smoky Slate gekleurd en daarna afgedrukt op het cardstock. De stippen heb ik op dezelfde manier gedaan maar die komen uit de Parpetual Birthday set. het losse sterretje heb ik ook zo gedaan en uitgeponst met de Itty Bitty Accent Punch Pack. Het vlaggetje aan de linkerkant heb ik gemaakt uit Best Year Ever dsp en met de Banner Punch. het vlaggetje aan de rechterkant heb ik gestempeld met oastal cabana inkt en ook uitgeponst met de Banner Punch. Voor de middelste heb ik een strook Filter Paper gesneden, geknip met de Fringe Scissors en daarna om het stokje heen gedraaid. het draadje is een stukje Baker's Twine in de kleur Crushed Curry. De tekst komt uit de And Many More set en is gestempeld op Whisper White met Crushed Curry. 
 ..
..
Hier zie je een close up van de stokjes, het zijn gewoon prikkertjes die je bij de supermarkt kunt kopen, en ik heb ze met Tombow vast geplakt zodat ze vast blijven zitten. Wil je deze leuke You Brighten My Day stempelset of een van de andere leuke gratis dingen ontvangen, plaats dan een bestelling van €60 en jij mag een gratis cadeau uitzoeken ;) Morgen doe ik een extra bestelling en jij kan je bestelling nog doorgeven tot vanavond achttien uur. Je mag uit alle catallgi bestellen om op de €60 te komen ... 
.. 
Bedankt voor het langskomen en veel plezier tijdens deze bloghop! Voor meer inspiratie klik je op de volgende button, en dan door bij de andere Nederlandse demonstratrices om te bekijken wat voor moois zij hebben gemaakt! Graag nodigen we je uit om met gebruik van de onderstaande buttons gezellig door te hoppen. 
..
   
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 12 maart 2015

Stampin' Up! - Just Because

 ,,
Goedemorgen, dit kaartje vinden de dames die een bestelling hebben geplaatst bij hun bestelling. Een kaartje die ik ook in Mossy meadow heb gemaakt voor de dames van de In Color Club maar darvan ben ik vergeten een foto te maken .. 
.. 
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Whisper White en daarop een stuk Pink Pirouette en Whisper White, die ik in de rechterhoek heb geplakt. In de linker bovenhoek heb ik drie banners geplakt die ik met de Banner Punch heb gemaakt en ik het daarvoor Pink Pirouette, Pool Party en Crumb Cake cardstock gebruikt. De drie vierkantjes (uit dezelfde kleuren cardstock) heb ik geponst met het bloementje uit de Itty Bitty Accent Punch Pack en daarna heb ik ze met de Squares Collection Framelits uitgestanst. Ik heb ze met dimensionals opgeplakt om zo een beetje hoogte te krijgen. De tekst komt uit de A Dozen Thoughts stempelset en ik heb het hestempeld met de Pool Party inkt. De pareltjes in het midden van de bloemen maakt het kaartje helemaal af.
..
De nieuwe weekly deals zijn gisteren bekend gemaakt, en ik vind ze helemaal leuk! Aanstaande zondag ga ik een extra bestelling plaatsen en als jij iets van deze leuke deals, of iets uit de andere catalogi willen bestellen dan hoor ik het graag van je. Deze maand is de laatste maand van de Sale a Brations, en alleen deze maand kan je daarom nog de leuke gratis items bij elke €60 gratis krijgen. Daarna zijn ze niet meer verkrijgbaar ...
..
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag, enjoy de zon en het mooie weer ;) 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 10 maart 2015

Stampin' Up! - Happy Blooming Birthday

 ..
Goedemorgen, een kaartje voor een jarige. Lekker vrolijk en ik weet zeker dat de jarige hem helemaal leuk vind. Ze houd van bloemen en leuke vrolijke kleurtjes ... onderin dit bericht vind je ook nieuws over de Blendabilities ;) 
.. 
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Calypso Coral met daarop een stuk Whisper White en Sahare Sand. Het design papier komt uit de Sale a Brations en heet Best year Ever. Ik heb de zijkanten geinkt met Soft Suede inkt. Uit Sahara Sand heb ik een rond geponst met de Scallop Circle Punch en daarop een stuk dsp geplakt. De bloem uit de Flower Patch set heb ik gestempeld met Blushing Bride en Calypso Coral en uitgestanst met de Flower Fair framelits. Het kleine bloementje heb ik gestanst uit Crushed Curry. De takjes zijn geponst met de Bird Builder pons en ik heb daarvoor Coastal Cabana gebuikt. De tekst komt uit dezelfde set en heb ik gestempeld met Soft Suede. Wat Rhinestones hier en daar en het touwtje is Thick Baker's twine in de kleur Coastal Cabana. 
.. 
Vandaag is helaas bekend gemaakt dat de Blendabilities definitief niet meer verkrijgbaar zullen zijn. Hoewel ik het ook heel vervelend vind, heb ik ook begrip voor de beslissing van Stampin' Up! Het bedrijf wil alleen de allerbeste producten verkopen en als een fabrikant geen topkwaliteit producten kan leveren, dan moet SU een beslissing nemen, ook als dat een minder leuke is! Mocht je vragen hebben over de Blendabilities, laat het me dan weten. Ik help je graag.
..
Ik wens jullie allemaal een heerlijk zonnige dag ... 
.. 
Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 7 maart 2015

Stampin' Up! - Sale a Brations Bloghop ...

 ..
Goedemorgen, welkom bij de bloghop ... dit is de laatste maand van de Sale a Brations en alle sab producten kan je alleen nog deze maand gratis krijgen want daarna zijn ze niet meer verkrijgbaar. Je kunt verschillende leuke producten krijgen bij elke €60 als je een bestelling plaatst. Een bloghop is leuk om zo meer ideeen te krijgen en ik dacht ik ga een organiseren met de dames uit mijn team om deze super leuke actie nog even onder de aandacht te brengen. We hebben verschillende leuke creaties gemaakt en we hopen jullie zo leuke ideeen te brengen ;) 
,, 
..
De basiskaart is gemaakt in de kleur Calypso Coral. Ik heb daar voor een a4 vel van boven naar beneden gesneden op tien en halve centimeter. Ik heb een stuk Sahara Sand op het Whisper White geplakt, daarop heb ik design papier uit de Best Year Ever geplakt en Thick Baker's Twine erom heen gestrikt. De randjes van het dsp heb ik geinkt met Soft Suede en een dauber. Met de 2" circle pons heb ik rondjes geponst uit Soft Suede, Coastal Cabana en Blushing Bride. De tekst komt uit de Big Day stemeplset en ik heb Calypso Coral inkt gebruikt. Ik heb het uitgesneden en op Coastal Cabana geplakt en met een klein randje uitgesneden. De candy dots komen uit de neutral collectie en ik heb Soft Suede gebruikt. 
.. 
Het volgende blog waar je naartoe mag hoppen is het blog van Annemarie . Druk op deze knop, en je komt er vanzelf, heel veel hop plezier en een super leuk weekend! Het wordt mooi weer dus lekker genieten! 
..

,,
Hier vind je de complete lijst ... 
..
Janneke daar ben je .. 
.. 
Built for Free Using: My Stampin Blog

donderdag 5 maart 2015

Stampin' Up! - Hello & Painted Petals workshop

 ..
Goedemorgen, vandaag een lekker vrolijk kaartje wat ik heb gemaakt voor de Painted Petals workshop van woensdag 18 maart bij mij thuis ...
ik heb drie kaarten voor deze workshop gemaakt en dit is er een van ;) 
..
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Strawberry Slush met daarop een stuk Pear Pizzazz met een geponst randje (deze pons is retired, dus niet meer te koop) en daarop een stuk Whisper White wat ik heb geembosd met de Large Polka Dots Embossing Folder. Ik heb met de Onate Tag Topper pons twee labels gemaakt en op de bovenste heb ik de bloemen uit de Painted Petals set gestempeld met Strawberry Slush en Pear Pizzazz en daarna heb ik de labels op elkaar geplakt. Het Cotton Ribbon heb ik vast gebonden met de Painted Blooms Cotton Twine collectie. het woord heb ik gestanst met de Hello You Thinlits Dies en hier en daar war Rhinestones. Het decoratie draadje komt uit mijn eigen collectie.
..
De workshop is met de prachtige Painted Petals stempelset uit de Spring / Summer catalogus. De prijs is €15 om deze workshop bij te wonen en het maken van drie kaarten of €35 als je de set die we gaan gebruiken erbij wilt ontvangen.  Als je liever alternatieve Stampin' Up! producten wilt bestellen omdat je deze set al hebt dan mag dat ook. Je mag dan voor een waarde van €25 aan producten uitzoeken en die krijg je dan op de dag van de workshop. Deze moeten dan bij opgave aan mij door worden gegeven. De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers. De workshop is van half 10 tot ongeveer half 1. Opgave en de betaling kan tot vrijdag 6 maart en je kan je opgeven via de mail.
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag, en ontzettend bedankt voor de leuke berichtjes en je bezoek. 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

dinsdag 3 maart 2015

Stampin' Up! - Sneak Peek workshop 22 maart

 ..
Goedemorgen, vandaag een van de projecten die we gaan maken op de workshop van 22 maart aanstaande. Dit mini album is heel leuk als je hem openmaakt, zie je verschillende bladzijden waar je heel veel foto's en andere leuke spullen in kwijt kunt. 
..
..
De bladzijden zijn gemaakt in Whisper White cardstock en de omslag is gemaakt van Basic Black cardstock. Het is dicht geknoopt met de Basic Black Chevron lint. het design papier komt uit de Stacked with Love Designer Series Paper Stack en je vind heel veel leuke printjes in dit dsp blokje. De Calypso Coral cardstock heb ik geembosd met de Stylish Striped. De Tea Lace Paper Doilie heb ik door de midden gesneden en ik heb dsp gebruikt om een label te maken met de Angled Tag Topper Punch en de fishtail te maken. Het touw komt uit de Painted Blooms Cotton Twine collectie en heb ik gedeeld en daarna onder de stempel geplakt. De Snapshot stempel heb ik gestempeld met Memento Inkt en uitgeknipt. 
..
Heb je ook zin om te komen op deze leuke dag in heerenveen, dan kan jij je nog opgeven tot en met vrijdag aanstaande. Je kan je inschrijven door mij te mailen op stampinjanneke@gmail.com en schrijf in het onderwerp Happy Stampin' Dag Heerenveen en je krijgt van mij zo snel mogelijk een mail terug, Zodra de inschrijving is gesloten mail ik je weer met de betalings gegevens en een lijst met spullen die je mee moet nemen. Meer informatie kan je hier vinden. 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag ;) 
..
Built for Free Using: My Stampin Blog

zondag 1 maart 2015

Stampin' Up! - Sweet 16

..
Goedemorgen, een kaartje wat ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday! Deze week is het thema 'Girl Power' en je moet een kaart maken voor een jonge dame. En dit kaartje heb ik gemaakt, voor een toffe jonge dame die zestien jaar wordt. Sweet 16 ..
..
..
De basis is gemaakt van Melon Mambo en daarop een stuk Whipser White wat ik heb gestempeld met de Six Sided Sampler set en Malon Mambo inkt. Ik heb de Stamp-a-ma-jig gebruikt om ze netjes bij elkaar te kunnen stempelen. Daarop een stukje Tempting Turqoise wat ik heb geembosd met de Perfect Polka Dots Embossing folder. Het strookje met de hartjes komt ut de Mini Treat bag thinlits set en ik het Whipser White cardstock gebruikt. Het hart heb ik geponst uit Melon Mambo met de Sweetheart punch en het kleine hartje heb ik geponst met het hartje uit de Itty Bitty Accents Punch pack uit Basic Black cardstock. Het woord komt uit de Cycle Celebration set, ik heb woorden afgeplakt met tape, geinkt met memento inkt, tape eraf gehaald en gestempeld op mijn hart. De cijfers heb ik gestanst met de Perfect Print Numbers Bigz en ook uit Basic Black. Wat bling erop doet het altijd goed voor de jonge dames ;)
...
Vandaag is de laatste dag dat jij je kan opgeven voor de workshop van aanstaande woensdag, ik heb nog een paar plekjes over en we gaan een kaart en een cadeau maken in het thema bloemen. De kaart kon je al zien in dit bericht en het cadeau is een doos met label met bloemen en dan de bloemen ingekleurd met het Stampin' Up! inkt ...
..
Een hele leuke dag allemaal, ik ga lekker omrommelen, freubelen, wandelen en bankhangen.
..
Built for Free Using: My Stampin Blog